Як чистити серябряние вироби содою і фольгою

Автор: Marcus Baldwin
Дата Створення: 15 Червень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Ювелир подсказал хитрый способ по ЧИСТКЕ СЕРЕБРА в домашних условиях
Відеоролик: Ювелир подсказал хитрый способ по ЧИСТКЕ СЕРЕБРА в домашних условиях

Зміст

1 Застеліть деко алюмінієвою фольгою. Виберіть досить великий лист, в якому помістяться всі срібні предмети, які ви збираєтеся почистити. Повністю застеліть фольгою внутрішню частину листа. Переконайтеся в тому, що ви нею закрили абсолютно всю площу дека.
  • 2 Закип'ятіть склянку води (240 мл). Поставте каструлю з водою на сильний вогонь. Доведіть воду до кипіння.
    • Поки вода закипає, можна змішати інші інгредієнти розчину, що чистить.
  • 3 Змішайте харчову соду з сіллю і оцтом безпосередньо в листі, вистелене фольгою. Додайте в деко столову ложку харчової соди і чайну ложку солі. Потім повільно влийте половину склянки (120 мл) білого оцту.
    • Оцет змусить соду пінитися. Але вам не потрібно, щоб сода пінилась занадто сильно, тому важливо додавати оцет повільно, щоб викликати мінімальну реакцію.
  • 4 Додайте в деко окріп. Після додавання оцту налийте в деко окріп. В даному випадку вам не потрібно змішувати інгредієнти після додавання окропу. Просто влийте його в деко.
  • Метод 2 з 3: Замочіть срібло

    1. 1 Покладіть в деко срібло. Простежте за тим, щоб срібні предмети не торкалися одне одного. Відповідним чином розкладіть їх в листі. Також обов'язково переконайтеся в тому, що всі предмети стосуються фольги.
    2. 2 Залиште срібло відмокати на 30 секунд. Запустіть таймер. Дайте сріблу на отмоканіе 30 секунд, перш ніж виймати його з розчину.
      • Коли час закінчиться, скористайтеся щипцями, щоб витягти срібло з розчину. Покладіть срібло на абсорбуючу поверхню, наприклад на паперовий рушник.
    3. 3 Сполосніть і відполіруйте срібло. Витріть срібні предмети ганчірочкою або паперовим рушником. Коли вони будуть сухими, візьміть м'яку тканинну серветку. Акуратно відполіруйте срібло за допомогою цієї серветки. Продовжуйте займатися поліруванням, поки не зітрете всі забруднення, наліт і потьмяніли плями, знову надавши предметів блиск.
    4. 4 При необхідності повторіть процедуру. Дуже брудна і потемніло срібло 925 другої спроби може не відмитися повністю з першого разу. Якщо срібло все ще залишилося тьмяним і брудним, повторіть процедуру очищення ще раз. РАДА СПЕЦІАЛІСТА

      Marcus Shields


      Професіонал прибирання Маркус Шилдс - власник Maid Easy, компанії з прибирання житлових приміщень в Фініксі, Арізона. Пішов за прикладом своєї бабусі, яка займалася прибиранням житлових будинків в 60-70-х роках. Пропрацювавши більше 10 років в сфері технологій, повернувся в клінінгову індустрію і заснував Maid Easy, щоб випробувані методи і прийоми його сім'ї послужили жителям будинків в Фініксі.

      Marcus Shields
      професіонал прибирання

      «Харчову соду можна безпечно застосовувати для очищення срібла, але можливо, що при цьому вам буде важко зробити срібло настільки ж чистим, як при використанні спеціалізованих засобів для чищення».

    Метод 3 з 3: Поширені помилки

    1. 1 Чи не застосовуйте даний метод для очищення срібних предметів інший проби. Серебро 925 другої спроби не пошкодити алюмінієм і харчовою содою. Проте срібло інший проби може від них постраждати. Використовуйте цей метод тільки для очищення срібла 925 другої спроби.
      • Якщо ви не впевнені в тому, що ваша біжутерія виготовлена ​​зі срібла 925-ої ​​проби, в цілях обережності утримайтеся від застосування алюмінію і харчової соди для її очищення.
    2. 2 Використовуйте щипці для переміщення гарячого срібла. Ні в якому разі не намагайтеся вийняти срібло з розчину, що чистить голими руками. Воно буде дуже гарячим після перебування в окропі. Обов'язково використовуйте щипці для того, щоб витягти срібло з розчину.
    3. 3 Сильно потьмянілу срібло залишайте відмокати в розчині на більш тривалий час. Незважаючи на те, що зазвичай буває достатньо всього 30 секунд впливу розчину, срібло може все ще виглядати тьмяно після закінчення даного часу. В такому випадку дайте сріблу побути в розчині трохи довше, регулярно перевіряючи його, поки більша частина забруднень, плям і потемніння не відійде.