Як дати жінці відчути себе сексуальною

Автор: Carl Weaver
Дата Створення: 28 Лютий 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Невероятный оргазм с подушкой 18+
Відеоролик: Невероятный оргазм с подушкой 18+

Зміст

У цьому немає ніякої таємниці. Якщо ви тільки на самому початку відносин або прожили разом багато років, завжди є способи дати жінці відчути себе сексуальною, бажаною і привабливою. Спілкування, фізична близькість і трохи зусиль з боку партнера дозволять жінці відчути свою сексуальність і набути впевненості в собі.

кроки

Метод 1 з 3: Фізична близькість

  1. 1 Обіймайте дівчину зі спини і цілуйте в шию. Підійдіть до жінки зі спини і обійміть, коли вона готує, працює і просто варить ранкову каву. Обведіть руки навколо дівчини і притисніть до неї. Ніжно поцілуйте шию, вдихніть аромат волосся і скажіть, що вона прекрасна.
    • Це милий і чуттєвий спосіб показати дівчині, що вона бажана. Фізичний аспект такої уваги порушить її тіло, а приємні слова і компліменти дозволять дівчині відчути себе бажаною, сексуальною і оточеній турботою.
  2. 2 Ненав'язливо торкайтеся дівчата при кожній нагоді. Візьміть її за руку під час прогулянки по вулиці або обійміть під час сну. Торкайтеся в дівчині якомога частіше. При цьому не потрібно виставляти таку турботу напоказ - м'яко покладіть руку на поперек або проведіть пальцями по руці дівчини, коли ви стоїте в черзі за кавою.
    • Часті дотики стануть регулярним нагадуванням, що ви хочете бути поруч і стосуватися своєї жінки. Це допоможе їй відчути себе сексуальною і бажаною.
    • Можна діяти більш грайливо, якщо це не завдає дискомфорт нікому з партнерів. Так, можна шльопнути дівчину по попі, коли проходите повз неї в квартирі, або навіть засунути руку в задню кишеню джинсів дівчини.
  3. 3 Неспішно цілуйте дівчину. Замість швидких і коротких поцілунків в губи або щоку поцілуйтеся по-справжньому. Ніжно і повільно цілуйте дівчину хоча б 15 секунд. За цей час обидва партнери встигнуть розслабитися, а ваші дії покажуть, як сильно вам подобається некваплива близькість з дівчиною.
    • Під час поцілунку спробуйте гладити дівчину по щоці, спині або волоссю. Відчуйте цей момент і розчиніться в ньому.Використовуйте поцілунки, щоб висловити своє бажання без слів.
  4. 4 Не поспішайте під час інтимних моментів. Не потрібно поспішати під час прелюдії, якщо ви хочете, щоб жінка відчула себе сексуальною. Не шкодуйте часу, щоб дозволити їй відчути себе бажаною і поступово посилювати збудження. Нагальний секс швидко набридне і з часом жінка може відчути, ніби вона тільки дає, але нічого не отримує натомість. Не поспішайте і покажіть їй, що вона як і раніше здатна відчувати насолоду і приємні відчуття.
    • Під час інтимної близькості не забувайте показувати, що ви теж насолоджуєтеся процесом. Діліться своїми відчуттями, щоб дівчина відчула впевненість у своїй сексуальності.
  5. 5 Дівчині має бути комфортно без одягу. Багато жінок страждають від низької самооцінки, особливо при вигляді свого голого тіла. У такі моменти поруч з вами вона може відчувати себе менш сексуальною, що нерідко ускладнять статеву близькість. Демонструйте свою впевненість, коли залишаєтеся без одягу, щоб дівчині було простіше розслабитися! Якщо ви готові роздягнутися без зайвого сорому, то їй буде комфортно поруч з вами.
    • Спробуйте ходити голяка довше звичайного після душу або роздягайтеся першим в моменти інтимної близькості.
    • Тьмяне освітлення у спальні. Можливо, без яскравого світла дівчині буде простіше розслабитися без одягу.
  6. 6 Увімкніть відповідну музику. Повільна, чуттєва музика створить відповідний настрій. Завдяки музиці дівчина буде думати про свої почуття і не зациклюватися на своєму зовнішньому вигляді або ваших думках про неї. Можна піти ще далі і скромно запитати, яка музика найкраще підійде для романтичного вечора, а потім включити такі композиції.
    • Наприклад, запитайте "Які пісні найбільше підходять для занять любов'ю?" і включіть одну з названих пісень.
  7. 7 Запитайте, які аспекти можна поліпшити. Якщо вам не вдається придумати, як змусити дівчину відчути себе сексуальною, спробуйте просто запитати, що вам слід робити інакше. Це питання і подальша відкрита розмова про способи поліпшити ваше сексуальне життя, допомогти їй отримувати задоволення і відчувати себе бажаною покажуть дівчині вашу щиру турботу про її почуття.
    • Жінці важливо відчувати турботу і не відчувати дискомфорту, щоб у неї виникло бажання зайнятися сексом. Якщо ви погано задовольняєте такі потреби, вона підкаже вам, що потрібно виправити.

Метод 2 з 3: Спілкування і компліменти

  1. 1 Говоріть несподівані компліменти. Підкресліть конкретну риску дівчата, яка здається вам особливо сексуальної. Це не тільки підніме їй настрій, але і покаже, що ви вважаєте дівчину привабливою, що б вона не думала про себе.
    • Говоріть дівчині, що вона прекрасна, навіть коли вона найменше чекає компліментів, щоб підвищити її самооцінку і дати відчути себе більш привабливою. Впевненість в собі допоможе їй відчувати себе бажаною і сексуальною.
  2. 2 Вчіться слухати. Так ви покажете, що вас цікавить не тільки її зовнішність. Завжди активно слухайте дівчину, коли вона ділиться своїми думками і почуттями, щоб показати - ви цінуєте її внутрішній світ і хочете розуміти її якнайкраще. Дівчині буде приємно знати, що її сексуальність не обмежується милим личком.
    • Чи не перебивайте, відкладіть телефон, вимкніть телевізор і приділяйте дівчині безроздільне увагу. Підтримуйте зоровий контакт і кивайте, щоб показувати свій інтерес.
    • Коли дівчина каже, не потрібно обмірковувати свій наступний відповідь, інакше ви не приділяєте їй всю свою увагу. Задавайте уточнюючі питання на кшталт "Це цікаво. А чому ти вирішила, що все йде саме так?" або "Ого, я навіть подумати не міг. Розкажи мені більше про це?".
  3. 3 Пишіть кокетливі повідомлення протягом дня. Один з кращих способів дати жінці відчути себе сексуальною - це показати, що ви постійно думаєте про неї.Пишіть милі короткі повідомлення протягом дня, щоб вона знала про це. Фліртуйте за допомогою повідомлень і говорите, що вона прекрасна, а ви вже не можете дочекатися зустрічі.
    • Якщо на роботі не можна користуватися телефоном, пишіть електронні листи або залишайте вдома записки, які вона знайде вранці або після повернення з роботи.
    • У повідомленні або записці можна написати "Ти була просто чарівна вчора", "Я вже не можу дочекатися нашої зустрічі" або "Постійно думаю про тебе".
  4. 4 Говоріть про своє бажання. Жінка відчуває себе сексуальною, коли знає, що вона бажана. Говоріть, що ви хочете її. Говоріть, що вона чарівна. При цьому дивіться жінці в очі, щоб вона не сумнівалася в ваше бажання. Якщо ви будете щирі, вона неодмінно помітить це.
    • Висловлене вголос бажання напевно надасть більш дієвий ефект, ніж повідомлення. Дивіться дівчині в очі, візьміть її за руку або розчісуйте пальцями її волосся, щоб посилити сексуальне напруга. Вимовте: "Я так сильно хочу тебе прямо зараз".

Метод 3 з 3: Приємні дрібниці

  1. 1 Даруйте дівчині невеликі, уважні подарунки. Зайдіть на роботу до дівчини з її улюбленою кавою. Залиште на ліжку новий набір сексуальної нижньої білизни. Надішліть букет квітів. При будь-якому розмірі або вартості подарунка дівчина зрозуміє, що ви її цінуєте і постійно думаєте про неї, а також прикладаєте зусилля, щоб здійснювати дбайливі вчинки.
    • Згідно з дослідженнями, нижню білизну знаходиться на верхніх рядках списку речей, які допомагають жінці відчувати себе сексуальною. Подарунок у вигляді сексуального бюстгальтера або трусиків виявиться вельми сексуальним жестом. Вона відчує себе сексуальною і бажаною, коли зрозуміє, що ви хочете побачити її в такій білизні.
  2. 2 Не потрібно "комфортно влаштовуватися" в стосунках. "Цукерочна-букетний" період не обов'язково повинен закінчуватися. Не дозволяйте відносинам перетворитися на рутину і не забувайте про те, чому ви вирішили домагатися дівчини. Постійно нагадуйте їй, що вона збуджує ваші бажання, як би довго ви не перебували у відносинах.
  3. 3 Не поспішайте відразу говорити про секс. Якщо ви хочете, щоб ваша жінка відчула себе сексуальною, використовуйте прелюдію у вигляді флірту і дотиків. Навіть якщо ви досить давно разом і вам не становить проблеми прямо сказати, що ви хочете зайнятися сексом, вона майже напевно не відчує себе особливо сексуальної, якщо поспішно заявити про подібне бажання.
    • Якщо ви добре влаштувалися і сприймаєте такий комфорт як належне, ваша дівчина може відчувати себе менш улюбленої і оточеній турботою, навіть коли ви нічого такого не маєте на увазі.
  4. 4 Пробуйте нове у відносинах. Проводьте побачення в нових місцях. Якщо ви завжди відвідуєте один і той же ресторан, виберіть інше місце. Запропонуйте дівчині причепуритися і поведіть її в модне кафе або на танці. Влаштуйте пікнік в парку або навіть на задньому дворі. Рушайте в поїздку на вихідні. Цікаве проведення часу і ефект новизни допоможуть підтримувати ту саму іскру в стосунках.
  5. 5 Працюйте над собою. Жінок зазвичай заводять люди, які доглядають за собою і поводяться впевнено. Прості речі на зразок неприємного дихання або запаху тіла можуть відштовхнути жінку, послабити інтерес до сексу і заважати їй відчувати себе сексуальною. Слідкуйте за особистою гігієною і своїм зовнішнім виглядом, щоб зберігати привабливість в очах жінки і викликати у неї бажання бути з вами.
    • Дівчині також важливо відчувати, що вона хоче вас, щоб вона відчувала себе сексуальною.

попередження

  • Перед будь-якою фізичною близькістю необхідно отримати згоду дівчини.
  • Переконайтеся, що ваші дії не завдають дівчині дискомфорту.