Як додати замітку на сторінку в Facebook

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 6 Березень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как легко и правильно связать Facebook с Instagram
Відеоролик: Как легко и правильно связать Facebook с Instagram

Зміст

У нової сторінки на Facebook розділ «Нотатки» не включений за замовчуванням. Додавання їх на свою сторінку і написання нової замітки - досить просте і швидке справу, але тільки якщо знати, де шукати. Ця функція ще не добралася до мобільних додатків Facebook, але ви можете активувати її через мобільний браузер.

кроки

  1. 1 Увійдіть на Facebook через браузер. Якщо ви зараз на телефоні, використовуйте мобільний браузер, щоб відкрити сайт Facebook. На більшості пристроїв не вийде додати замітку на сторінку через додаток Facebook.
  2. 2 Зайдіть на сторінку Facebook, яку ви адмініструєте. Після цього натисніть на стрілку, що вказує вниз, в правому верхньому кутку сторінки. Виберіть сторінку, для якої потрібно створити замітку.
  3. 3 Натисніть на кнопку «Налаштування». Різні опції управління сторінкою будуть розташовані уздовж білої смуги у верхній частині вікна. Натисніть на кнопку Налаштування, яка знаходиться з правого боку цієї панелі.
  4. 4 Виберіть «Програми» на лівій панелі. Меню «Налаштування» складається з довгого списку підпунктів в лівій частині сторінки. Натисніть на Додатки для перегляду параметрів всіх додатків на вашій сторінці в Facebook.
  5. 5 Додайте додаток «Нотатки». Якщо на вашій сторінці ще не включені «Нотатки», знайдіть цю програму в списку і натисніть кнопку Додати додаток справа.
  6. 6 Відкрийте програму «Нотатки». Як тільки додаток буде додано на вашу сторінку, під ним повинні з'явитися кілька посилань. Натисніть на Перейти до додатка, щоб відкрити список нотаток для вашої сторінки.
  7. 7 Додайте нову замітку. Кнопка + Додати замітку знаходиться в правому верхньому куті панелі «Нотатки», відразу під банером. Ви потрапите на новий екран, де зможете ввести текст замітки і прикріпити фотографії.
  8. 8 Поверніться на сторінку нотаток. Тепер, коли на вашій сторінці активовані замітки, вам більше не потрібно відвідувати сторінку налаштувань. Погляньте на панель навігації на своїй сторінці, яка розташована відразу під банером. Як правило, за допомогою цієї панелі можна отримати доступ до «Календаря», «Фотографіям» і іншим корисним додатків, але тепер вона також містить посилання на сторінку нотаток. Якщо ви не бачите посилання, натисніть кнопку Ще й з меню, що випадає виберіть пункт «Нотатки».

Поради

  • Якщо через бага ви не можете написати або змінити замітку, спробуйте перейти з основного сайту (facebook.com) на його мобільну версію (m.facebook.com) або навпаки.
  • У цій статті описаний користувальницький інтерфейс найбільш популярних браузерів. Якщо ви використовуєте телефон або дуже старий браузер, деякі посилання можуть перебувати в інших місцях.