Як добути даедріческую броню і зброю в Skyrim без досвіду Ковальська справа

Автор: Marcus Baldwin
Дата Створення: 13 Червень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Як добути даедріческую броню і зброю в Skyrim без досвіду Ковальська справа - Суспільство
Як добути даедріческую броню і зброю в Skyrim без досвіду Ковальська справа - Суспільство

Зміст

Даедріческое спорядження вважається найкращим вибором для тих, хто бажає відправитися в битву в найміцнішою броні і з лютою зброєю. Їх зазубрені краю і значний чорно-червоне забарвлення відображають їх можливості - Драконорожденний, одягнений в даедріческое зброю і обладунки, являє собою грізну силу, з якою будуть рахуватися на поле битви. Даедріческое спорядження можна створити власноруч, якщо досить сильно прокачати навик Ковальська справа, але чи можна отримати даедріческое спорядження іншим шляхом?

кроки

Метод 1 з 2: Отримання готового даедріческого зброї та обладунків

  1. 1 Відкривайте скрині високорівневих босів в кінці підземель. Найпростіший спосіб випадково знайти даедріческое спорядження - це підняти досить високий рівень і пройти якомога більше підземель. Вам потрібно буде пройти через підземелля, битися з монстрами, обійти пастки, а потім перемогти боса в кінці підземелля. У підсумку ви досягнете кінця підземелля, де знайдете великий, помітний скриню з цінною здобиччю - скриня боса підземелля. Даедріческое зброю і обладунки починають з'являтися в скринях босів в кінці кожного підземелля (як правило, перед виходом з тільки що очищеного підземелля). Все, що вам потрібно зробити, так це подорожувати по Скайріме, знаходити випадкові підземелля, досліджувати їх і проходити.
    • Незачарованное даедріческое зброю почне з'являтися в грі, починаючи з 46 рівня, а зачарована - з 47. Незачарованная даедріческая броня почне з'являтися, починаючи з 48 рівня, а зачарована даедріческая броня - з 49.
  2. 2 Купіть броню у дремора-торговця на високих рівнях. Якщо у вас встановлено додаток Dragonborn, в грі можна буде знайти Чорні книги, які відкривають різні можливості для гравця. Чорну книгу: нерозказаних легенди можна знайти в печері Бенконгерік в Солстхейме, а вибір здатності Чорний Ринок дозволить вам викликати дремора-торговця на 15 секунд для здійснення покупки або продажу. Як тільки ви досягнете 47 рівня, торговець почне продавати зачарована і незачарованное даедріческое спорядження.
    • Дремор-торговець - єдиний торговець, не пов'язаний з Гільдією Злодіїв, який може продати вам даедріческую броню і зброю.
  3. 3 Купуйте спорядження у двох скупників Гільдії злодіїв. Вступ в Гільдію Злодіїв і проходження квестовой ланцюжка Гільдії відкриє доступ до скупникам краденого, яким моно буде продавати вкрадені товари, а натомість купувати різне спорядження, витратні матеріали та компоненти для крафта. Два таких скупника, Тонілла і Ніранія, іноді продаватимуть даедріческое зброю, яке можна буде купити, коли ви досягнете 47-го рівня.
    • Тоніллу можна знайти в «буйних флязі», а доступ до її товарів відкриється після завершення квесту «Надійний дах». Вона буде в випадковому порядку продавати різні види даедріческого зброї.
    • Ніранію можна знайти на ринку Віндхельма, а доступною для торгівлі вона стане після завершення квесту «Саммерсетскіе тіні». Зазвичай вона продає даедріческіе луки, тому стрільцям буде набагато простіше знайти підходяще зброю у Ніраніі.
  4. 4 Вбивайте Шляхетних або Легендарних драконів. Якщо у вас встановлено додаток Dawnguard, ви почнете зустрічати Шляхетних драконів на 59 рівні і Легендарних драконів - на 78. Без ретельної підготовки і відповідної екіпіровки їх буде дуже важко вбити. Підготовка включає в себе приготування зілля для відновлення здоров'я, відновлення магії, відновлення витривалості, опору вогню, опору морозу і опору магії. Наявність зачарованого спорядження, підвищує опір вогню, морозу і магії також допоможе пережити їх нищівні атаки. Крім того, такі крики, як Драконобой і безтілесних, особливо корисні проти цих типів драконів, так як вони допоможуть вам пережити їх неприємні атаки полум'ям і крики Висмоктування життєвої енергії.Однак той факт, що з їхніх тіл можна добути даедріческое спорядження, робить їх вбивство особливо приємною нагородою за витрачені зусилля.
    • Якщо у вас виникли проблеми з вбивством Шляхетних і Легендарних драконів, пошукайте в Інтернеті поради щодо вбивства драконів в Скайріме.

Метод 2 з 2: Використання кузні атронахов

  1. 1 Створіть власне даедріческое спорядження. Якщо ви маг, у якого є сігільскій камінь з квесту «Ритуальне заклинання чаклунства», то ви зможете створити даедріческое зброю і обладунки, використовуючи кузню атронахов в Міддене. Вам потрібно буде виконати певні кроки, щоб використовувати кузню для створення даедріческого спорядження, а також зібрати необхідні компоненти для цього процесу. Це робить весь процес більш важким, ніж просте підвищення навички Ковальського справи, але він все одно є прийнятним варіантом для створення даедріческого спорядження, не вкладаючи жодного очка в Ковальська справа.
  2. 2 Дістаньте сігільскій камінь. Підвищіть навик Чаклунство до 90 рівня, вступите в Колегію Вінтерхолда і поговоріть з Фініс Гестор. Він дасть вам квест «Ритуальне заклинання чаклунства», і попросить принести йому сігільскій камінь. Він навчить вас заклинання призову вільного дремора, який потрібно буде використовувати для виклику згаданого дремора. Викличте і убийте дремора двічі, і він визнає свою поразку. Покличте дремора ще раз, і він з'явиться з сігільскім каменем. Віддайте камінь Фініс Гестор, і він скористається ним, щоб дати вам книгу заклинань «Вогненний трелл», а потім віддасть камінь назад.
  3. 3 Помістіть сігільскій камінь в кузню атронахов. Діставши сігільскій камінь, увійдіть в Мідден в Колегії Вінтерхолда і пройдіть в кузню атронахов. Помістіть сігільскій камінь в п'єдестал на кузні, щоб розблокувати список додаткових рецептів, серед яких - даедріческое спорядження.
  4. 4 Створіть незачарованное даедріческое спорядження. Вам знадобиться Чорний камінь душ (заповнений або незаповнений), Сердечник генератора центуріона, Серце даедра і аналогічне ебонітового зброю або зброю, які ви хочете створити. Якщо ви хочете виготовити, скажімо, даедріческій меч, для завершення рецепта вам знадобиться ебонітовий меч.
    • Врахуйте, що через бага при створенні даедріческіх чобіт з використанням кузні атронахов гра може видати вам пару слабших даедріческіх чобіт дремори. Цей баг був виправлений в неофіційному патчі для Skyrim версії 1.2 або вище, який можна встановити на ПК-версію Skyrim.
  5. 5 Створіть випадкове зачарована даедріческое спорядження. Підготуйте Заповнений великий камінь душ або краще (великий або чорний камінь душ), Ебонітовий злиток і Сіль порожнечі для броні або срібний однорічний / дворучний меч для зброї. Це найбільш ефективний спосіб створення даедріческого спорядження в кузні, якщо врахувати широке поширення потрібних компонентів, хоча у вас не буде контролю над тим, які чари будуть додані в процесі. Підсумкові чари можуть бути будь-якими, починаючи від нанесення бонусного шкоди від вогню / морозу / блискавки і вигнання даедра (для зброї) і до підвищення навичок і збільшення наноситься шкоди певним зброєю (для броні).
    • Створення випадкового зачарованого даедріческого зброї теж має баги, так як виробляє тільки бойові молоти і бойові сокири. Цей баг був виправлений в неофіційному патчі для Skyrim версії 2.0.5 і вище для Skyrim на ПК.