Як доповнити образ за допомогою прикрас

Автор: Carl Weaver
Дата Створення: 28 Лютий 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
КАК НАНОСИТЬ КАНДУРИН | Практика с примерами
Відеоролик: КАК НАНОСИТЬ КАНДУРИН | Практика с примерами

Зміст

Аксесуари допоможуть доповнити будь-який образ. З їх допомогою ви зможете урізноманітнити свій повсякденний вигляд або зробити його менш формальним. Чому б вам не доповнити ваш наряд декількома приголомшливими прикрасами? Насолоджуйтесь процесом підбору прикрас і створіть свій власний стиль.

кроки

Частина 1 з 2: Вибирайте прикраси згідно модним тенденціям / стилю

  1. 1 Вибирайте аксесуари, відповідні нагоди. Ваші прикраси повинні відповідати ситуації. Ви одягаєте їх на роботу? Тоді краще вибирати більш консервативний стиль. Відправляєтеся на офіційний захід? Подумайте про більш витончених прикрасах з дорогоцінними каменями. Відправляєтеся на тусовку або вечірку з друзями? Тоді можна віддати перевагу більш яскравий стиль і підібрати сміливі прикраси.
    • Для роботи найкраще підходять маленькі витончені ювелірні вироби. Сережки-гвоздики стануть більш підходящим вибором, ніж сережки з довгими підвісками. На роботі ваші прикраси не повинні привертати до себе увагу. Якщо ви не впевнені, чи доречно вибране вами прикраса, зверніть увагу, що носять інші жінки в офісі, і слід їх прикладом.
  2. 2 Розгляньте всі варіанти. Коли мова йде про ювелірні вироби, у вас є величезна кількість варіантів. Ви можете носити браслети, намиста, сережки, годинник і кільця. Прикраси бувають різних форм і розмірів, зробленими з різних матеріалів. Що б ви не вибрали, аксесуари завжди повинні доповнювати ваш образ. Почніть з сережок-цвяшків, якщо ви новачок в цій справі. Вони підходять для будь-якого випадку, і їх можна поєднувати з іншими прикрасами.
  3. 3 Враховуйте ваш стиль одягу. Яскравий одяг з квітчастим принтом добре поєднується з більш скромними прикрасами. Якщо ви носите простий одяг, то за допомогою яскравих ювелірних виробів зможете зробити її більш нарядною. Пам'ятайте, що аксесуари є тільки доповненням до образу і ні в якому разі не повинні конкурувати з вашим одягом.
    • Не варто надягати намисто, якщо ваш одяг прикрашена стразами або намистинами. У цьому випадку буде цілком достатньо простих сережок.
    • Можете використовувати прикраси, щоб додати закінченість образу. Наприклад, до чорної сукні і червоним туфлям в якості завершального штриха можна підібрати червоне прикраса.
    • Масивне, що привертає увагу намисто чи підійде до леопардовому топу. Однак з простою білою футболкою або блузкою можна надягати більш сміливі аксесуари.
  4. 4 Змішуйте і поєднуйте. Раніше вважалося табу носити одночасно золото, срібло, мідь, рожеве золото і так далі. Однак зараз все вже зовсім не так. Не соромтеся змішувати різні метали. Ще один спосіб комбінування - це гра з шириною, текстурою і розмірами. Носіть браслети і намиста різної ширини і довжини.
    • Можете надіти відразу кілька кілець. Спробуйте носити одночасно два кільця або надіти звичайне і подвійне кільце на один палець.
    • Намиста, ланцюжки і прикраси для зап'ястя (браслети, годинник) також можна носити по кілька штук.
  5. 5 Подумайте про вирізі. Намисто має підкреслювати виріз вашого плаття або топа. Добре, якщо воно буде помітним, але не стане відволікати уваги від одягу. "Правильне" намисто, ланцюжок або кольє підкреслить ваш наряд. "Неправильне", навпаки, відверне вся увага на себе.
    • До одягу з V-подібним вирізом відмінно підійде довгий ланцюжок з кулоном. Кулон повинен знаходитися прямо над улоговинкою.
    • Коротке велике кольє відмінно виглядає з декольте у формі серця.
    • Багатошарові намиста добре поєднуються з простим круглим вирізом.
  6. 6 Виберіть центральний акцент. Простіше за все почати з одного ключового аксесуара, такого кільце, намисто або браслет. Цей елемент буде головною прикрасою, а всі інші лише доповнять його. Наприклад, якщо головною прикрасою є сережки, то до них ви можете надіти просте колечко і тонку ланцюжок.
    • Якщо центральним акцентом служить намисто, надіньте сережки-гвоздики і найпростіше кільце або браслет.
    • Годинники або браслет також можуть грати роль основного прикраси. Якщо це так, не надягайте яскраві сережки або намисто, які будуть конкурувати з вашим браслетом.
  7. 7 Уникайте збіги тон в тон. Колір прикрас не повинен точь-в-точь збігатися з кольором вашого одягу або інших аксесуарів, які ви носите. Можна носити кілька кольорів, які є додатковими друг до друга, або комбінувати яскраві прикраси з одягом нейтральних тонів. Використовуйте коло з палітрою кольорів, якщо ви не знаєте, які відтінки краще всього поєднуються між собою. Знайдіть на колі обраний вами колір і подивіться, які кольори можуть доповнити його.
    • Якщо ви не впевнені в тому, аксесуари якого кольору підійдуть до вашого наряду, найкращим вибором стануть прикраси з металу.
    • Діамантові і схожі на діамантові прикраси також будуть відмінним варіантом, незалежно від того, які кольори на вас надіті.
    • До одягу нейтрального кольору (наприклад, чорного, білого, сірого і так далі) можна можете підібрати яскраві прикраси, які внесуть більше фарб і додадуть індивідуальності вашому образу.

Частина 2 з 2: Носіть прикраси, які вам йдуть

  1. 1 Вибирайте сережки, які вам до лиця. Залежно від форми особи вам можуть йти різні види сережок. Якщо у вас овальне або довгасте обличчя, спробуйте гвоздики або короткі сережки-підвіски. Якщо особа квадратне або кругле, вам підуть сережки-підвіски. Сережки-кільця підходять до будь-якої форми обличчя.
    • Це всього лише рекомендації по вибору сережок. Ви можете носити сережки, які вам подобаються, і в яких ви будете почувати себе впевнено.
  2. 2 Носіть кільця, які підкреслюють красу ваших рук. Кільце чудово доповнює будь-який образ. Зробити пальці візуально довше ви можете за допомогою тонких кілець. Якщо ваші пальці і так досить довгі, можете носити більш широкі кільця.Як правило, на правій руці носять найбільш значущі прикраси, такі як обручку або обручку, а також сімейні реліквії. На лівій руці можна носити незвичайні і великі кільця.
  3. 3 Враховуйте ваш колір шкіри. Носяться близько до тіла ювелірні вироби повинні вигідно підкреслювати тон вашої шкіри. Шкіра холодних тонів має рожевий відтінок і вени блакитного кольору. Теплий тон на увазі жовтуватий відтінок і зеленуваті вени. При холодному тоні шкіри рекомендується носити платину і біле золото, в разі ж з теплим відтінком покриву вам підійде жовте і рожеве золото.
    • Насправді рожеве золото добре виглядає з будь-яким тоном шкіри. Не соромтеся експериментувати з різними варіантами.
    • Коштовне каміння, такі як цитрин, гранат, жовтий діамант, морганит, рубін і перидот рекомендується носити власницям теплого тону шкіри.
    • Смарагд, опал, аметист, аквамарин, циркон і танзанит більше підходять жінкам з холодним тоном шкіри.
    • Діаманти і їх імітації відмінно виглядають на всіх, незалежно від відтінку шкіри.
  4. 4 Підкресліть свою фігуру. Ювелірні прикраси будуть виглядати по-різному в залежності від вашого зростання, статури і розміру грудей. Жінкам мініатюрного складання більше підійдуть тонкі і витончені прикраси, в той час як на більшій фігурі вони "загубляться", і в цьому випадку слід спробувати більш масивні аксесуари.
    • Якщо ваш зріст менше 160 см, носите короткі намиста, максимальна довжина яких буде вам трохи нижче ключиці.
    • Високе зростання і / або довгий тулуб дозволяють носити намиста будь-якої довжини. Однак пам'ятайте, що занадто короткі намиста можуть на вас "загубитися".
    • Чим коротше шия, тим тонше повинна бути намисто. Наприклад, не варто носити коротке кольє-бархотку при дуже короткій шиї.

Поради

  • Пам'ятайте, що прикраси є відображенням вашого власного стилю. Слідуйте своїм інстинктам і особистим уподобанням.
  • При носінні аксесуарів на робочому місці працює принцип: чим менше, тим краще.
  • Експерименти з різними прикрасами допоможуть створити неповторний образ.