Як добре пройти тест по SAT

Автор: Marcus Baldwin
Дата Створення: 14 Червень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как Решать Тест – 5 Правил и 1 Секретное Оружие
Відеоролик: Как Решать Тест – 5 Правил и 1 Секретное Оружие

Зміст

Тест SAT або Scholastic Aptitude Test (відбірковий тест для абітурієнтів) - тест, що вселяє жах і страх всім тим, хто вступає до коледжу або університету. Не дивлячись на всі міфи-страшилки про це іспиті, слідуйте цим простим крокам і розгляньте підказки нижче, і ви зможете підготуватися до тесту. Не так вже й складно (як може здатися з першого погляду) заспокоїтися, взяти себе в руки і переконатися, що вся необхідна інформація для тесту в день іспиту у вас в голові.

кроки

Частина 1 з 5: зберігайте спокій

  1. 1 Не панікуйте. Існує кілька речей, які допоможуть вам отримати хороші бали, і одна з таких речей - залишатися спокійними. Інша - бути підготовленими. Читати, виникають і відповідати на питання складніше в стані паніки чи занепокоєння. Тримайте голову холодною. Пригальмуєте небагато. Ви встигнете завершити всі завдання, тільки якщо не будете витрачати на кожне з них занадто багато часу!

Частина 2 з 5: знайте, з чим вам доведеться зіткнутися

  1. 1 Ознайомтеся з тестом. Тест SAT є стандартизованим тестом. Це означає, що всі хто здають тест, здають один і той же тест на рівних умовах, що дозволяє максимально чесно порівнювати їх результати. Якщо ви зможете визначити такі типи питань, ви станете на один крок ближче до бажаного або необхідного результату.
  2. 2 Практика, практикуйтеся і ще раз практикуйтеся. Коли маєш справу з тестом SAT, немає речі реальніше, ніж його практика. Перша здача тесту SAT буде найскладнішою, так як це буде ваше перше знайомство з тестом. Постарайтеся практикуватися в місцях максимально наближених до реального місця здачі тесту, наприклад, в бібліотеці. Це дозволить вам підготуватися до іншої сторони тесту - необхідність концентруватися на протязі більше 3-х годин в незручному оточенні, в той час як люди навколо кашляють, сякаються і стукають олівцями.

Частина 3 з 5: підготуйте себе до здачі тесту

  1. 1 Готуйтеся більше. Підготовка до тесту по півгодини в день на протязі 4-5 місяців є розумним підходом. Свого часу навчання розподіліть між математикою, словником і граматикою. Повною мірою вивчіть кожну секцію за допомогою допоміжних матеріалів тесту SAT. Існує багато різних допоміжних матеріалів тесту; книги та практичні завдання можна знайти, пройшовши за наступним посиланням SAT Preparation Center. Також в журналі New York Times колись була опублікована стаття про маловідомі способи як можна підвищити свої шанси на отримання високих балів в тесті SAT за допомогою обчислювальних програм SAT, які можуть бути використані в розділі математики або служити підказкою при розрахунках для швидкої і зручної перевірки .
  2. 2 Практикуйтеся в читанні коротких документальних статей, щоб підготуватися до розділу читання. Журнал «Економіст» є відмінним джерелом статей потрібного розміру. Намагайтеся читати кілька статей в день.
  3. 3 Вчіться на своїх помилках. Після пробного тесту, проведіть роботу над помилками і відведіть на неї така ж кількість часу, який ви витратили на пробний тест. Постарайтеся згадати, чому ви вибрали конкретні відповіді. Перевірте, чи існує якийсь зв'язок. Вона майже завжди існує.
  4. 4 Зосередьтеся на слабкі сторони. Тест SAT включає в себе кілька предметів, що означає отримавши відмінні бали з одних предметів і заваливши інші в результаті ви отримаєте середній загальний бал. Розподіліть більшу частину свого підготовчого часу на вивчення речей, в яких, як вам здається, ви «не дуже», а не на вивчення предметів, в яких ви майстер.Якщо ви не знаєте з якого боку підібратися до своїх слабких місцях, постарайтеся поговорити з вашими вчителями в цій області і заручитися їхньою порадою.
  5. 5 Визначте проблеми, з якими ви можете зіткнутися під час тесту. Чи є у вас проблеми зі складними алгебраїчними завданнями? Більшість маловідомих граматичних правил для вас темний ліс? Присвятіть більшу кількість часу на вивчення цих областей у порівнянні з іншими областями. Рекомендується витрачати в два рази більше часу на ваші слабкі області, яке ви б витратили на вивчення більш легких областей. Спочатку вивчіть концепції, а потім за допомогою ці концепції на практиці при вирішенні завдань і відповідаючи на питання. Хоча запам'ятовування напам'ять може бути корисно, особливо у випадку зі словами, це ще не все. Розуміння куди важливіше, ніж вивчення напам'ять.
  6. 6 Подружитеся з калькулятором якомога скоріше. Ви не можете дозволити собі витратити кілька хвилин на ознайомлення з калькулятором в день вашого іспиту.
  7. 7 Підтримуйте свій моральний настрій. Так само як і розумова підготовка, вивчення матеріалу уздовж і поперек, майже так само важливо переконатися, що ви готові емоційно. Позитивна, сфокусована, енергійна позиція може серйозно вплинути на те, чи отримаєте ви хорошу або відмінну оцінку по тесту SAT. Для найкращих шансів отримати відмінні бали, робіть все що можете для підтримки бойового духу під час підготовки і особливо під час здачі самого тесту.
    • Можливо єдина річ, яка може гарантувати вам гарний настрій в день тесту - переконатися, що все інше у вашому житті йде правильно. Якщо ви зациклені, наприклад, на нещодавній сварки з близькою людиною, ви не зможете на 100% сфокусуватися на питаннях перед очима.

Частина 4 з 5: що було б правильним зробити безпосередньо перед тестом SAT?

  1. 1 Добре виспіться в ніч перед іспитом і щільно поснідайте. Чи не саботує себе, щоб потім не було виправдань вашим поганих результатів. Ви ж не хочете ні про що шкодувати. Якщо ви налаштуєте себе на успіх, у вас буде більше шансів його домогтися.
  2. 2 Постарайтеся не нервувати в день здачі тесту. Це може бути складно, але просто подумайте про себе: «Це просто тест і було зроблено все можливе, щоб підготуватися до нього як слід. Я досягну успіху ». Якщо ви будете впевнені в собі, ви, слідчо, впораєтеся з тестом краще.
  3. 3 Якщо це дозволено, візьміть на іспит воду, щоб вгамовувати спрагу і підтримувати водний баланс в організмі. Водний баланс в організмі може вплинути на те, пройшли б ви тест або провалитеся.

Частина 5 з 5: під час тесту SAT

  1. 1 Уважно читайте питання до того як почати писати відповіді. Читання питань і розуміння того, що від вас вимагається до того як відповісти на нього майже завжди буде допомагати вам вибирати правильні відповіді. Не дивіться на варіанти відповідей, поки не зрозумієте, яким повинен бути відповідь. Чотири відповіді дано спеціально, щоб збити вас зі шляху.
  2. 2 Чи не вникати занадто глибоко в питання. В усному розділі ви повинні бути конкретні в певному питанні - ви не повинні вчитуватися в питання, щоб зрозуміти яким чином відповідь повинен вписатися. Якщо у вас є ідея про те що вам потрібно шукати перш ніж ви подивіться в відповіді, шанси вибрати правильну відповідь дуже великі. Тільки одна відповідь може повністю підходити.
  3. 3 Виключіть всілякі варіанти відповідей. Якщо який-небудь з відповідей здається вам повністю неправильним, викресліть його. Ігноруючи відповіді, які на ваш погляд є неправильними, ви можете підвищити свої шанси вибрати правильну відповідь. Це особливо корисно, якщо ви гадаєте над відповіддю.
  4. 4 Пам'ятайте про те, що кожне питання дає однакову кількість балів і що складність питань збільшується від питання до питання. Якщо у вас все в порядку з математикою, розгляньте можливість відповісти спочатку на перші 15-20 питань замість того, щоб витрачати час, відповідаючи на складні для вас питання, і можливо, таким чином, ви зможете краще впоратися з тестом.
  5. 5 Коли вирішуєте математичні завдання, завжди запитуйте себе: «Що потрібно шукати?». Багато математичні завдання намагаються заплутати вас грою слів. Переконайтеся, що розумієте, що конкретно від вас вимагається знайти.

Поради

  • У ніч перед іспитом як слід виспіться. Лягайте спати близько восьми вечора. Сон реально допомагає.
  • Не дозволяйте нікому і нічому вас відвернути під час тесту! Зосередьтеся лише на своїй роботі.
  • Переконайтеся, що ви відвідали вбиральню до початку тесту. Хвилювання може змусити вас хотіти по-маленькому.
  • Якщо ви не знаєте відповіді на запитання чи не розумієте суть питання, пропустіть його і перейдіть до наступного. Коли дійдете до кінця запитальника, поверніться до пропущених питань.
  • Якщо ви відчуваєте труднощі зі словами або граматикою, постарайтеся спочатку зрозуміти концепцію. Потім використовуйте концепції на практиці, використовуючи допоміжні матеріали по тесту SAT або свої підручники. Тест SAT буде часто перевіряти вас на знання винятків і стандартів.
  • Будьте готові. Ви будете почувати себе набагато спокійніше, якщо будете підготовленими. Якщо ви хочете бути реально впевненими, проводите 3 години на день за підготовкою до тесту. Це великий стрес, але повірте, у вас буде купа часу після здачі тесту.
  • Якщо у вас проблеми з розумінням статей в секції читання, постарайтеся думати просто і прямо - не плутайте себе і не фокусується на маленьких пунктах в тексті - відповідь найчастіше очевидний і лежить на поверхні.
  • Читайте статті та інше, щоб підготуватися до розділу творів тесту SAT.
  • Переконайтеся, що ви розумієте метод, який ви використовуєте, і чому він працює і має математичний сенс.
  • В математичному тесті SAT II, ​​використовуйте графічні калькулятори (рекомендується TI-89 або -83+), якщо можливо. У вашій школі може бути набір таких калькуляторів для класів математики. Поговоріть зі своїм учителем математики, і може бути існує можливість взяти один на час покористуватися. Калькулятор допоможе вам вирішувати завдання швидко, відображаючи стандартні функції і графік. Хоча більшість завдань в тесті SAT II неможливо вирішити за допомогою одного лише калькулятора, калькулятори все ж однозначно корисні.
  • Візьміть перекус. У більшості тестів передбачається перерва між секціями, і ви будете працювати краще, якщо не будете сконцентровані на тому, як сильно вам хочеться їсти або пити.
  • Якщо ви відчуваєте труднощі в математиці, постарайтеся зрозуміти основні концепції якомога скоріше. Ви також можете записатися на підготовчі курси тесту SAT з математики, згадані раніше, щоб підготуватися до вирішення завдань під час складання тесту. Позбавтеся від будь-яких шаблонів і припущень, які як ви думаєте, ви використовували все життя і сконцентруйтеся тільки на самому основному. Потім закріплюйте на практиці все концепції, які ви вивчили.
  • Добре виспіться.
  • Для здачі певного тесту SAT II, ​​переконайтеся, що ви уважні під час певних уроків. Крім цього, вам необхідно придбати книгу з прикладами і робити практичні завдання. Постарайтеся робити їх по порядку (якщо ви плануєте здати кілька тестів за навчальний семестр - це буде для вас дешевше) від найскладніших завдань до найпростішим.
  • Завантажте додатки, які допоможуть вам підготуватися до тесту. Зазвичай вони направляють питання кожен день.
  • Знайдіть книгу по тесту SAT, в якій містяться виключення з правил (паралелізм, присвійні, правильні фрази в певних видах пропозицій). Нехай виявлення помилок в повсякденній мові стане вашою звичкою.

попередження

  • Пам'ятайте: іноді вчителі можуть представляти тест SAT як щось страшне і складне, щоб ви більше готувалися. Чи не вганяти себе в стрес.Зрештою, ви добре підготувалися і у вас є все для того, щоб досягти успіху.
  • Ніколи не збільшуйте час підготовки за рахунок сну. Це не працює. Ваше тіло обробляє інформацію, поки ви спите. Якщо ви будете більше займатися за рахунок скорочення часу сну, тоді ви будете менше запам'ятовувати. Ви не можете вивчити тест SAT напам'ять.

Що вам знадобиться

  • олівці
  • калькулятор
  • Допоміжні навчальні матеріали
  • багато паперу
  • Вхідний квиток або посвідчення особи в день тесту