Як використовувати Kik на комп'ютері

Автор: Ellen Moore
Дата Створення: 19 Січень 2021
Дата Оновлення: 2 Липня 2024
Anonim
5 ПРАВИЛ, КАК ПРИНИМАТЬ ПРОТЕИН ПРАВИЛЬНО!
Відеоролик: 5 ПРАВИЛ, КАК ПРИНИМАТЬ ПРОТЕИН ПРАВИЛЬНО!

Зміст

Kik недавно став дуже популярним серед молоді, однак працює він тільки на мобільних пристроях. Для тих, хто хоче залишатися на зв'язку з друзями, але не має мобільного телефону або доступу до Wi-Fi, ми пропонуємо просте рішення. Читайте далі, щоб дізнатися більше.

кроки

Метод 1 з 2: Bluestacks

  1. 1 Скачайте Bluestacks, якщо у вас його ще немає. Зайдіть на сайт Bluestacks, після чого автоматично почнеться завантаження. Ви побачите діалогове вікно, в якому вас попросять зберегти файл або скасувати завантаження. Виберіть опцію «Зберегти файл» і дочекайтеся, поки завершиться завантаження, що займе приблизно 1-5 хвилин, в залежності від швидкості з'єднання.
    • Після завантаження файлу запустіть Bluestacks і дочекайтеся, поки завершиться установка. Виберіть необхідні настройки. Переконайтеся, що у вас достатньо місця для програми, оскільки його розмір становить 323 Мб.
  2. 2 Скачайте Kik на Bluestacks, якщо ще цього не зробили. Введіть «Kik» в пошукове поле у ​​верхній частині робочого столу. Натисніть на іконку Instagram, щоб відкрити його в Google Play Маркеті. Потім натисніть на зелену кнопку «Встановити» і дочекайтеся, поки завершиться установка, після чого відкрийте додаток.
  3. 3 Увійдіть до свого облікового запису (або зареєструйтеся). Коли ви запустите додаток, то опинитеся на екрані з двома опціями: «Реєстрація» і «Вхід». Щоб увійти, введіть свої облікові дані (адреса електронної пошти / ім'я користувача та пароль). Натисніть на кнопку «Увійти» внизу екрану і зачекайте, поки з'явиться сторінка підтвердження. Вас попросять ввести капчу або вирішити головоломку з рядом картинок. Вас попросять натиснути на зображення, на якому присутній конкретний предмет (щоб перевірити, що ви не робот). Щоб зареєструватися, введіть необхідну інформацію (ім'я користувача, адресу електронної пошти, пароль, ім'я та інше) і натисніть на кнопку «Реєстрація» внизу екрану. Пройдіть перевірки тест, щоб увійти в обліковий запис.
  4. 4 Почніть користуватися Kik. Пишіть друзям, користуйтеся онлайн функціями і так далі. Крім листування з друзями, в додатку є такі функції, як Пошук фото, відео та гифок, Окуляри Kik, Магазин смайликів і інше. Під час листування можна відправляти смайлики, фото, відео, наклейки, меми та інше. Якщо хочете, можете змінити своє ім'я профілю і аватарку. Замість сенсорного екрану використовується миша, а в іншому все точно так же, як на телефоні.

Метод 2 з 2: Andyroid

  1. 1 Скачайте і встановіть Andyroid, якщо у вас його ще немає. Зайдіть на сайт Andyroid і натисніть на зелену кнопку «Download / Завантажити» у нижній частині екрана. Після цього почнеться автоматичне завантаження емулятора, версія якого буде підходити під систему вашого комп'ютера. Дочекайтеся, поки завантаження завершиться, а потім відкрийте файл, щоб почати установку. Слідкуйте за вказівками поки не буде завершено процес установки.
    • Andyroid має наступні системні вимоги: ОС Windows 7 або 8, або x64, Mac OS останньої версії (інакше програма може глючити), як мінімум 3 Гб RAM (для роботи без зависань) і більше 20 Гб вільного місця на жорсткому диску. Додаток здатний працювати на більш старої Мас OS Х, а й давати збої воно буде набагато частіше. Крім того, у вас також повинна бути одна з сучасних відеокарт з оновленими драйверами і сумісністю з OpenGL ES 2.0. Більшість відеокарт підпадають під цю категорію, тому, якщо у вас відносно новий комп'ютер, вам нема про що турбуватися.
  2. 2 Відкрийте Google Play Маркет і скачайте Kik. Іконка Play Маркета знаходиться внизу екрану. Двічі натисніть на неї.Щоб ви могли успішно завантажити додаток, а Google міг синхронізувати ваш особистий аккаунт з Andyroid, вас попросять увійти в свій обліковий запис Google Play. Якщо Kik вже встановлений на акаунті, він може синхронізувати всі додатки автоматично і вам не доведеться качати його вручну. Якщо Kik Messenger ні автоматично встановлено, натисніть на іконку пошуку в Google Play Маркеті і введіть «Kik» або «Kik Messenger». Знайдіть програму зі списку результатів і натисніть на кнопку «Встановити». Дочекайтеся, поки установка завершиться, після чого відкрийте додаток.
  3. 3 Увійдіть до свого облікового запису (або зареєструйтеся). Коли ви запустите додаток, то опинитеся на екрані з двома опціями: «Реєстрація» і «Вхід». Щоб увійти, введіть свої облікові дані (адреса електронної пошти / ім'я користувача та пароль). Натисніть на кнопку «Увійти» внизу екрану і зачекайте, поки з'явиться сторінка підтвердження. Вас попросять ввести капчу або вирішити головоломку з рядом картинок. Вас попросять зібрати зображення, назва якого вам дадуть, з пазлів (щоб перевірити, що ви не робот). Щоб зареєструватися, введіть необхідну інформацію (ім'я користувача, адресу електронної пошти, пароль, ім'я та інше) і натисніть на кнопку «Реєстрація» внизу екрану. Пройдіть перевірки тест, щоб увійти в обліковий запис.
  4. 4 Почніть користуватися Kik. Пишіть друзям, користуйтеся онлайн функціями і так далі. Крім листування з друзями, в додатку є такі функції, як Пошук фото, відео та гифок, Окуляри Kik, Магазин смайликів і інше. Під час листування можна відправляти смайлики, фото, відео, наклейки, меми та інше. Якщо хочете, можете змінити своє ім'я профілю і аватарку. Замість сенсорного екрану використовується миша, а в іншому все точно так же, як на телефоні.

Поради

  • Kik дозволяє заходити одночасно лише з одного пристрою, тому, коли ви ввійдете в нього на одному з емуляторів, то автоматично вийдіть із системи на іншому пристрої.
  • Закривши Manymo, ви вийдете з Kik. Іншими словами, якщо ви запустите його або якийсь інший емулятор, вам доведеться заново входити в обліковий запис. Якщо у вас була важлива листування і вам необхідно зберегти її частина, перед виходом зробіть скріншот чату, так як після виходу історія чату буде стерта.