Як виправити Java

Автор: Alice Brown
Дата Створення: 25 Травень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Решение ошибок крашей и вылетов Майнкрафта связанных с модами
Відеоролик: Решение ошибок крашей и вылетов Майнкрафта связанных с модами

Зміст

Java - це технологія, що дозволяє грати в ігри і переглядати відео на комп'ютері. У вас проблеми з Java, якщо при спробі запустити програму або відкрити веб-сайт, написані на JavaScript (мовою програмування, що використовується для додатків Java), ви бачите повідомлення про помилку. Найнадійніший спосіб виправити Java - це перевстановити Java, хоча є безліч інших методів та інструментів для виправлення Java.

кроки

Метод 1 з 2: інсталяція Java

  1. 1 Натисніть «Пуск» - «Панель управління».
  2. 2 Натисніть «Видалення програми».
  3. 3 У списку програм знайдіть і виділіть Java, а потім натисніть «Видалити». Це призведе до видалення Java.
  4. 4 Безкоштовно скачайте нову версію Java з веб-сайту Java. Дотримуйтесь інструкцій на екрані для установки Java.

Метод 2 з 2: Інші способи виправлення Java

  1. 1 Якщо ви не хочете видаляти встановлену версію Java, для виправлення Java скористайтеся такими інструментами, як Microsoft Windows Installer Cleanup Utility і Uniblue Registry Booster; вони виявляють помилки Java і виправляють їх.
  2. 2 Переконайтеся, що ніяке програмне забезпечення, встановлене на вашому комп'ютері, не заважає Java працювати належним чином. Деякі антивірусні програми відносять Java до програмного забезпечення, яке загрожує безпеці вашої системи і, отже, блокують роботу Java.
  3. 3 Використовуйте версію Java, відповідну програмному забезпеченню, яке ви намагаєтеся запустити. Ви не зможете запустити програму, якщо вона вимагає версію Java відмінну від версії, встановленої на вашому комп'ютері. В цьому випадку вам потрібно змінити налаштування програми (щоб вона підтримувала вашу версію Java) або встановити іншу версію Java (старше або новіший).
  4. 4 Якщо вищеописані способи не допомогли, переустановите операційну систему. Для цього необхідно відформатувати жорсткий, що призведе до видалення всіх даних, включаючи Java. Після переустановлення системи заново встановіть Java.

попередження

  • Після видалення Java ви не зможете відновити її. В цьому випадку встановіть Java з нуля.
  • Не вимикайте комп'ютер під час установки або видалення Java. Це може привести до неповної установці або пошкодження файлів, які важко виявити і видалити.
  • Не заводьте програми, що працюють з Java, якщо ви завантажили їх з ненадійного джерела. Такі програми можуть привести до поломки Java (псування файлів, що зберігаються на комп'ютері) і блокування певних файлів, необхідних для стабільної роботи Java.