Як позбутися від алкогольного дихання

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 8 Березень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Лечение алкогольного отравления в домашних условиях
Відеоролик: Лечение алкогольного отравления в домашних условиях

Зміст

Запах алкогольного перегару може дратувати і поставити незручне становище. Якщо ви не хочете, щоб від вас тхнуло спиртним, то існують способи послабити цей запах. Якщо з'їсти і випити деякі засоби, привести себе в порядок і попрацювати над собою, то ваш подих знову стане свіжим!

кроки

Метод 1 з 3: Їжа та напої

  1. 1 Їжте до або в процесі вживання спиртних напоїв. Прийом їжі під час вживання алкоголю допомагає знизити запах перегару. Їжа поглинає частину випитого алкоголю і стимулює виділення слини. Це сприяє запобіганню зневоднення, що підсилює ступінь перегару.
    • У барах часто пропонують такі закуски, як горішки або попкорн, щоб клієнтам не було зовсім погано від надмірної кількості випитого. Не забувайте користуватися такою пропозицією, коли випиваєте.
    • Якщо ви випиваєте у одного в гостях, то запропонуйте принести закуски на всю компанію. Можна взяти пару упаковок чіпсів або попкорну для мікрохвильовки. Так ви знизите майбутній алкогольний перегар і проявіть себе як щедрий гість.
  2. 2 Цибулю і часник. Продукти зі стійким власним запахом допомагають перебити алкогольний перегар. Червоний цибулю і часник будуть довго відчуватися в вашому диханні, знизивши запах алкоголю.
    • Можна замовляти закуски з додаванням цибулі або часнику. У барах часто подають смажену картоплю або хліб з часником.
    • Після прийому алкоголю додайте червону цибулю в бутерброд, гамбургер або салат.
    • Деякі люди в прагненні швидко позбутися від перегару можуть з'їсти цибулю або часник у сирому вигляді. Це дуже ефективно, але не слід забувати, що ці продукти мають досить сильним запахом. Він не тільки виділяється з рота, але також і через пори. Якщо вам потрібно позбутися від алкогольного перегару, щоб прийти в інше місце, то цибулю і часник будуть не кращим вибором. Запах часнику такий же відштовхуючий, як і алкогольного перегару, хоч і не викликає такого громадського осуду.
  3. 3 Жувальна гумка. Жуйка досить ефективна при боротьбі з перегаром. Вона не тільки перебиває запах алкоголю, але також сприяє виділенню слини. Все це впливає на перегар в комплексі.
    • Спробуйте жуйку з кислим смаком. Вона сприяє надмірному слиновиділенню, що швидше усуває запах перегару. Сам смак може бути спочатку не найприємнішим, але з часом він стане м'якше.
    • Також добре підійде м'ятна жуйка. Сильний ментоловий запах швидко перебиває перегар від алкоголю і часто використовується для освіження дихання.
  4. 4 Пийте каву і воду. Кава і вода допомагають впоратися з запахом перегару. Вода заповнює запаси рідини в організмі, втрачені при вживанні алкоголю, а також стимулює слиновиділення, що послаблює запах алкоголю. Кава володіє власним різким запахом, перебивався неприємний запах алкоголю. Найкраще пити каву вранці після прийому алкоголю. При змішуванні стимуляторів і депрессантов може статися викид енергії, завдяки чому ви відчуєте себе тверезіше. Внаслідок цього ви можете почати пити більше алкоголю, ніж слід.

Метод 2 з 3: Наведіть себе в порядок

  1. 1 Почистіть зуби на пару хвилин довше. Чищення зубів послаблює неприємний запах з рота після прийому алкоголю. Витративши додаткові пару хвилин на гігієну порожнини рота, ви значно послабити запах перегару.
    • Використовуйте ментолову зубну пасту з різким запахом. Це найбільш ефективне рішення.
    • Додатковий час при чищенні зубів необхідно для того, щоб очистити ротову порожнину від залишків алкоголю і ввібрали алкоголь частинок їжі.
  2. 2 Скористайтеся зубною ниткою. Не нехтуйте зубною ниткою після вечірнього прийому алкоголю. Ввібрали алкоголь частки їжі нерідко застряють між зубами. Це сприяє запаху перегару навіть після ретельного очищення зубів.
  3. 3 Рідина для полоскання рота. Почистивши зуби щіткою і ниткою, прополощіть ротову порожнину спеціальним засобом.Така рідина призначена для усунення неприємного запаху з рота і володіє м'ятним присмаком. Прополощіть рот протягом часу, зазначеного на бульбашці (зазвичай близько 30 секунд), а потім сплюньте в раковину і прополощіть водою.
  4. 4 Прийміть душ. Запах алкоголю виходить не тільки через рот, але також через пори, тому все тіло може видавати неприємний запах. Завжди приймайте душ вранці після вживання спиртних напоїв.
    • Прийміть душ як зазвичай, використовуючи гель для душу і приділивши особливу увагу тілу.
    • Мило, шампунь або кондиціонер зі стійким запахом допомагають усунути або послабити запах алкоголю.

Метод 3 з 3: Запобігання алкогольного перегару

  1. 1 Пийте помірно. При помірному вживанні алкогольних напоїв запах перегару не такий сильний, як після зловживання спиртним. Намагайтеся не перевищувати двох порцій за вечір. Надмірне вживання алкоголю призводить не тільки до сильного перегару, але також до інших проблем зі здоров'ям, особливо при регулярному повторенні. Скорочення кількості випитого і вміння зупинитися допомагають запобігти запах перегару.
    • Намагайтеся обходитися парою чарок за вечір.
  2. 2 Не змішуйте напої. Кожен напій має різним запахом. Змішавши різні види алкогольних напоїв, ви ризикуєте отримати моторошний перегар. Намагайтеся пити тільки один кращий напій протягом вечора.
  3. 3 Пийте прості напої. Змішані напої з ароматом трав і спецій мають більш різкий запах в порівнянні зі звичайним пивом, вином і лікером. Саме прості напої допоможуть вам не допустити сильного запаху перегару.

Поради

  • Намагайтеся мати при собі жуйку зі смаком перцевої м'яти, кориці або ментолу.

попередження

  • Якщо вам здається, що треба пити менше, якщо вам набридають нотаціями про те, що ви занадто багато п'єте, якщо після випивки у вас з'являється почуття провини, або вранці вам необхідний похмільний ковток спиртного, то у вас можуть бути проблеми з алкоголем. Обговоріть з лікарем то, скільки ви п'єте і як навчитися стримувати себе.