Як позбутися від щурів, не завдаючи шкоди навколишньому середовищу

Автор: Carl Weaver
Дата Створення: 24 Лютий 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Як позбутися від щурів, не завдаючи шкоди навколишньому середовищу - Суспільство
Як позбутися від щурів, не завдаючи шкоди навколишньому середовищу - Суспільство

Зміст

Ось як позбутися від щурів, не завдаючи шкоди навколишньому середовищу. Отрути, які часто використовують для знищення гризунів, мають безліч смертельно небезпечних ефектів. Вони можуть завдати шкоди домашнім тваринам і маленьким дітям, занадто сильно пахнуть і не вважаються екологічно чистими. Ось кілька хороших альтернатив.

кроки

  1. 1 Рушайте в місцевий господарський магазин і купіть пастку для гризунів. Це можуть бути класичні пружинні або липкі пастки, пастки для упіймання живої щури і різноманітні весняні пастки. Якщо ви просто поставите одну з таких пасток - це навряд чи призведе до позитивних результатів.
  2. 2 Виберіть приманку і вкладіть в пастку. Потерпілі від гризунів використовували вже безліч різних приманок, але більшість зійшлися на думці, що найкраще в якості приманки служить арахісове масло.
  3. 3 Після того, як гризун був спійманий, позбудьтеся від нього належним чином.
  4. 4 Якщо ви плануєте відпустити його назад в дику природу, використовуйте кукурудзяну олію на липкою пастці.
  5. 5 Якщо ви спіймали живого гризуна і плануєте його вбити, робіть це швидко (як ніби одним пострілом). Такі методи, як утоплення - це негуманний вибір, намагайтеся уникати подібних варіантів.
  6. 6 Якщо у кого-то з ваших знайомих є змія, запитаєте, чи не потрібна їм їжа для корму.

Поради

  • Головна ідея в тому, щоб правильно розташувати приманку на клямці. Якщо покласти арахісове масло на зверху і знизу засувки, щур, швидше за все, попадеться в пастку.
  • Якщо ви вирішили скористатися 'липкою пасткою', у вас буде більше шансів домогтися успіху, розташувавши три пастки, пліч-о-пліч, уздовж стіни.
  • Якщо ви поставите пастку, не дивуйтеся, що протягом 2-4 днів немає ніяких результатів. Деякі фахівці рекомендують приманювати гризунів, поставивши пастку, але не налаштовуйте засувку. Щурів буде залучати приманка, і вони почнуть її досліджувати. Якщо перебуваючи в пастці щур не отримає ніякого негативного досвіду, вона стане сміливіше і, в кінцевому рахунку, візьме приманку. Як тільки ви помітите, що гризун їсть приманку - налаштуйте пастку як треба.
  • Щури в основному переміщуються по краях кімнати, наприклад, уздовж плінтусів. Це місце, де рекомендується ставити пастки.

попередження

  • Щурів не приваблює сир в якості приманки.
  • Незалежно від вашого рішення відпустити або знищити щура, будьте обережні, щоб уникнути укусу. Одягніть щільні рукавички і розгорніть пастку до себе стороною, протилежної голові гризуна - це найбезпечніший спосіб.