Як контролювати свого чоловіка

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 8 Березень 2021
Дата Оновлення: 27 Червень 2024
Anonim
Как избавиться от ревности и стать единственной для своего мужчины?
Відеоролик: Как избавиться от ревности и стать единственной для своего мужчины?

Зміст

Більшості людей не подобається ідея про те, щоб їх контролював хтось інший. Однак коли ви знаходитесь в романтичних стосунках, то можете відчути необхідність запропонувати своєму партнерові деяку допомогу і орієнтування. "Моніторинг" може означати допомогу в пошуку способів більш якісного спілкування і більш здорових і позитивних відносин.

кроки

Метод 1 з 3: Формуйте здорову зв'язок

  1. 1 Спілкуйтеся ефективно. Чесне і відкрите спілкування є однією з основ здорових відносин. Якщо ви з партнером навчитеся ефективно спілкуватися, то виявите, що вам простіше працювати разом для вирішення проблем. Це знизить вашу потребу контролювати його.
    • Правильно вибирайте час. Якщо ви хочете почати важлива розмова, виберіть час, який підійде вам обом. Не варто заводити серйозна розмова з порога, як тільки він, наприклад, повернувся додому з роботи, або якщо вам потрібно через п'ять хвилин виходити на тренування.
    • Слідкуйте за мовою свого тіла. Під час важливої ​​розмови намагайтеся сидіти зі своїм чоловіком пліч-о-пліч. Це дозволить вам обом відчувати себе рівними один одному, і це більш ефективно, ніж якщо один з вас буде стояти над іншим. Крім того, потрібно підтримувати зоровий контакт, так як це передає вашу довіру і повагу.
  2. 2 Якісно проводите час разом. На ранній стадії ваших стосунків, ймовірно, у вас було багато романтичних побачень. Але з розвитком відносин легко можна впасти в рутину. Можливо, все своє спільне час ви проводите за переглядом телевізора, замість того щоб дійсно насолоджуватися компанією один одного. Обов'язково щотижня прикладайте зусилля до того, щоб провести час якісно.
    • Час наодинці зі своїм чоловіком дуже важливо для ваших відносин. Це допомагає підтримувати зв'язок один з одним. Щотижня виділяйте час тільки для вас двох - без дітей, без друзів, тільки ви двоє.
    • Займіться тим, що вимагає взаємодії. Наприклад, спробуйте таке веселе заняття як боулінг. Це допоможе вам розслабитися і відчувати себе більш комфортно один з одним. Якщо вашому чоловікові подобається ваша компанія, вам не доведеться турбуватися про те, що його потрібно контролювати.
  3. 3 Трохи краще дізнайтеся один одного. Звичайно ж, ви добре знаєте свого хлопця або чоловіка, але це не означає, що ви знаєте всі важливі речі один про одного. Найздоровіші відносини - це ті, в яких пара докладає реальні зусилля, щоб зрозуміти один одного на більш глибокому рівні. Коли проводите час наодинці один з одним, постарайтеся дізнатися щось нове один про одного.
    • Найкращий спосіб дізнатися один одного краще - це задавати питання. Питання можуть бути абсолютно простими, наприклад: "Як пройшов твій день?". Важливим є те, щоб ви обидва давали докладні чесні відповіді і щоб обидва активно слухали один одного.
    • Можна спробувати поставити більш креативні питання, наприклад: "Якби ти міг бути будь-яким персонажем книги, ким би ти був?". Подібні розмови дозволять вам більше дізнатися один про одного. Чим більше ви будете знати, тим більше будете довіряти один одному. Тоді ви зможете спілкуватися, замість того щоб контролювати.

Метод 2 з 3: Зорієнтуйте свого чоловіка

  1. 1 Опишіть свої потреби. Якщо ви можете зорієнтувати свого чоловіка в бік позитивної поведінки, то необхідність контролювати його буде ставати все менше і менше. Всім нам потрібен романтичний партнер, який буде задовольняти наші потреби. Але нам потрібно пам'ятати про те, що наші потреби не завжди очевидні. Спробуйте розповісти своєму партнеру, чого конкретно ви від нього хочете.
    • Спробуйте сказати щось на кшталт: "У мене сьогодні був дуже важкий день. Мені просто необхідно зараз виговоритися. Можеш, будь ласка, просто послухати мене кілька хвилин? "
    • Можливо, вам здається, що ваш чоловік не приділяє вам достатньо часу. Замість того щоб кричати, спробуйте сказати: "Я знаю, що ти останнім часом дуже зайнятий. Чи можемо ми виділити час, щоб сходити в кіно? " Якщо ви поясните, що вам потрібно, у вас буде більше шансів отримати бажане.
  2. 2 Встановіть правила відносин. Хоча ви обидва - дорослі люди, вашим відносинам були б корисні певні основні правила. Попрацюйте над створенням цих правил разом і переконайтеся, що ви обидва згодні дотримуватися їх.Наприклад, якщо для вас важливо, щоб ніхто не лягав спати злим або скривдженим, зробіть це одним з правил ваших відносин.
    • Якщо вам здається, що вам необхідно контролювати дії свого чоловіка, спробуйте заздалегідь встановити деякі правила. Наприклад, попросіть його проводити тільки один-два вечори поза домом зі своїми друзями. Він буде вдячний за вашу поступливість, а ви будете знати, коли зможете розраховувати на те, що він буде вдома.
    • Крім того, можна встановити деякі правила про те, як потрібно спілкуватися один з одним. Наприклад, якщо вас не можна назвати жайворонками, ви можете домовитися ніколи не обговорювати серйозну тему, поки не вип'єте свою ранкову чашку кави.
  3. 3 Встановіть кордону. Встановлення меж - це дуже ефективний спосіб зорієнтувати свого чоловіка до того поведінки, якого ви хочете. Перший крок в цій справі - визнати власні почуття. Це допоможе вам зрозуміти, що важливо для вас у відносинах. Тоді ви зможете краще сформулювати свої потреби.
    • Наприклад, можливо, ваш хлопець постійно займає у вас гроші. Така ситуація може бути для вас некомфортною, особливо якщо він не повертає їх вчасно. Встановіть кордону, які визначать, коли і скільки він зможе позичати. Крім того, вкажіть, що гроші потрібно повертати.
    • Дайте ясно зрозуміти, що припинення кордонів впливатиме на ваші стосунки. Поясніть, що ці кордони важливі для вас, і ви будете не раді, якщо вони не будуть дотримуватися.

Метод 3 з 3: Переваги любовних відносин

  1. 1 Більш сильна соціальна зв'язок. Існує безліч доведених переваг вступу в здорові любовні відносини. Коли у вас є партнер, ви автоматично відчуваєте більше єднання зі світом. У вас є своя людина, з яким ви можете поговорити про фільми, роботі, поточні події і про все інше, що прийде вам на розум. Це допоможе вам відчувати себе в більшій гармонії зі світом навколо вас.
    • Соціальне єднання допоможе вам відчувати себе більш впевненим і щасливим. Цей зв'язок поглиблюється, якщо ви живете зі своїм романтичним партнером, з яким у вас тривалі відносини.
  2. 2 Почуття більшої безпеки. Якщо ви перебуваєте в здорових відносинах, це означає, що у вас є глибоке почуття безпеки. Наприклад, ви будете знати, що вам є з ким відсвяткувати велике підвищення. Ви також будете знати, що вас буде кому втішити, коли помре ваш давній домашній улюбленець. Почуття безпеки дуже важливо для вашого емоційного благополуччя.
    • Дослідження показують, що довгострокові відносини надзвичайно корисні для психічного здоров'я жінки. Багато в чому завдяки почуттю безпеки.
  3. 3 Поліпшення здоров'я. Ви отримаєте і фізичну користь від любовних відносин. Люди в щасливих відносинах схильні відчувати менше стресу. Низький рівень стресу означає, що ви менш схильні до підвищення кров'яного тиску, до виникнення симптомів депресії або проблем з серцем.
    • Люди в довгострокових відносинах також отримують користь від регулярного сексу. Секс допоможе вам поліпшити настрій, а також знизить рівень стресу.

Поради

  • Не варто намагатися фізично контролювати людини. Насильство ніколи не буде гарною ідеєю.
  • Якщо ваш партнер не задовольняє ваші потреби, подумайте про те, щоб завершити ці відносини.
  • Не тисніть на свого чоловіка. Не змушуйте його відчувати, ніби йому нема чим дихати.
  • Поважайте свого партнера. Покажіть йому, що ви поважаєте його особистий простір, його особисте життя і його індивідуальність.