Як почати займатися конярством

Автор: Alice Brown
Дата Створення: 26 Травень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Підготовка до ЗНО-2021: Історії України
Відеоролик: Підготовка до ЗНО-2021: Історії України

Зміст

Відкриття конярської ферми - справа, до якого не можна ставитися легковажно. Насправді, ця стаття може тільки познайомити вас з деякими з найбільш важливих аспектів, які потрібно знати, в той час як ви повинні будете прочитати масу інформації про те, як виконати всі вимоги для успішної роботи в конярстві, в тому числі, як оцінити свої можливості для проведення такого підприємства. Проте, є деякі основні принципи і предмети першої необхідності, які допоможуть прийняти рішення, чи варто відкривати конярських ферму, і допоможуть вирішити, чи є це рішення для вас правильним. А тепер по конях і дізнаємося, що для цього потрібно зробити!

кроки

Метод 1 з 8: Чи дійсно це бізнес для вас?

  1. 1 Переконайтеся, що ви не просто хочете відкрити власну стайню, але і не обмежені можливостями і проблемами, з якими доведеться зіткнутися, в тому числі фінансовими, фізичними і емоційними. Якщо у вас була хоча б одна кінь або пара коней, ви повинні знати, що їх зміст вимагає багато роботи і що це досить дорогий захід. Розведення коней збільшить обсяг роботи, витрати, занепокоєння і довгострокову прихильність до вашого бізнесу, таким чином, просто володіння конем, на справді, не підготує вас до чогось більш масштабного. Ви також повинні будете зануритися в такі речі як маркетинг, детальну і достовірну перевірку родоводу коней і племінну інформацію і відслідковувати всі свої доходи і витрати, а це означає, що ви зіткнетеся з великим об'ємом адміністративної роботи як бізнес-оператор. Короткий огляд переваг і недоліків перетворення вашого хобі в бізнес допоможе вам вирішити, чи то це, ніж ви дійсно хочете займатися. Ось деякі плюси і мінуси, які допоможуть вам сформувати свій власний список:
    • Переваги. Якщо ви любите коней і працюєте в бізнесі, який з ними пов'язаний, це буде важливим фактором, тому що ви будете любити те, чим займаєтеся, тобто це буде успішним елементом малого бізнесу. Більш того, якщо ви вже обізнані, ви будете далеко попереду інших, ніж ті, хто починає бізнес з нуля і нічого про це не знає. Деякі інші переваги включають в себе:
      • Постійна можливість покататися на конях
      • Шанс бути постійно поруч з кіньми
      • Догляд за жереб'ят
      • Продаж коней за великі гроші. Це може бути доповненням, якщо ви працюєте в якості кінної ферми, і викликано необхідністю запобігання перенаселеності. Тому періодично коней, які не ладнають з іншими, потрібно продавати, щоб зберегти хороше фінансування свого бізнесу. Це може бути джерелом гордості, знати, що ваші коні переходять в інше місце, але також це може бути дуже емоційною стороною бізнесу
      • Працюючи як конярська ферма, ви можете пропонувати послуги своїх жеребців, кобил у відповідних випадках і, можливо, пропонувати послуги з вирощування лошат. Це може бути дуже корисним аспектом як фінансово, так і в якості джерела гордості, але це також може призвести до потенційної відповідальністю і занепокоєнням.
    • Недоліки. Існує безліч недоліків, в тому числі, і початкові витрати на землю, стайні, обладнання, корми і об'їзд коней. Ви повинні будете тримати якісних племінних коней, або ніхто не ризикне купити їх у вас, і ці початкові витрати не можуть бути дуже дорогими. Ви не обов'язково побачите гарну віддачу ваших грошових вкладень протягом декількох років, що означає, що вам доведеться керувати важким бізнесом і якийсь час зуміти обійтися без доходів. Інші недоліки включають в себе:
      • Постійна потреба в високоякісних дорогих кормах для коней. Ви могли б розглянути варіант самостійного вирощування або, скооперувавшись з іншими власниками коней в вашому районі, купувати корми разом.
      • Необхідність відповідного обладнання, матеріалів і тактики, яка почне швидко окупатися в фінансовому відношенні. При запуску бізнесу користуйтеся розпродажами, знижками членам професійних організацій і послугами аукціонів. Якщо ви розумні і вам пощастить, ви можете знайти конярський бізнес, який закривається і його майно розпродається (від обладнання до коней).
      • Необхідність регулярного відвідувати ветеринара. Більше коней означає, більше потенційних проблем, в тому числі це стосується і загального підтримки здоров'я (від дегельмінтизації і щеплень, побутових травм до захворювань і капітальних травм).Невідкладна допомога також повинна бути врахована як можливість, принаймні, один раз на рік, так що виділіть на це належні кошти і заплануйте хорошу страховку.
      • Необхідність регулярних візитів коваля, який повинен буде переконатися, що все копита підтримуються в ідеальному стані. Презентація племінних коней є підсумком вашої роботи і показником якості, тому на цьому ви не повинні економити ніколи.
      • Збільшення обсягу роботи і відповідальності. Це само собою зрозуміле, що більше коней означають більше роботи, в тому числі в очищенні великих коштував.
      • Необхідність постійної юридичної та фінансової консультацій, щоб гарантувати, що ви не будете платити зі своєї кишені за речі поза вашим контролем або з-за поганого дотримання бюджету.
  2. 2 Придбайте досвід і знання про те, як працювати з кіньми. Надзвичайно важливо знати, як правильно обробляти коней, доглядати за ними і розуміти їх. Ви не повинні вміти їздити на коні, але якщо ви самі цього не можете, то вам потрібно когось найняти, хто зможе тримати коней в формі і навчати їх, оскільки більшість людей буде купувати тільки тих коней, які навчені їзді (лошата є винятком ). Насправді, покупці можуть порахувати трохи дивним, якщо ви працюєте в конярстві, фактично не знаючи, як їздити на коні, так що якщо ви не інвалід, навчитеся їздити верхи. І про всяк випадок, якщо ви трохи «зелений» в темі коней, ось деякі навички, які ви повинні знати заздалегідь:
    • Як привести коня
    • Як доглядати за конем
    • Як дізнатися, що кінь хвора
    • Як тактично поводитися з конем
    • Як чистити коня
    • Як підготуватися до появи коні

Метод 2 з 8: Розташування вашого бізнесу

  1. 1 Розмір повинен визначатися тим, що ви можете собі дозволити, а також тим, який простір має бути у коня. Повинно бути багато місця для роботи і багато місця для того, щоб відокремити коней, які повинні бути розведені в певний час або які не повинні бути разом, наприклад, двоє коней, які не ладнають один з одним. Крім того, перевірте правила зонування до того, як почати займатися конярством. Розгляньте будь-які варіанти, щоб переконатися, що конярство є прийнятним. Найкраще купити родючі землі з великою кількістю зеленої трави / сіна / люцерни. В іншому випадку, ваші витрати збільшаться, тому що ви повинні будете привозити багато корму. Місцеві сільськогосподарські організації будуть часто перевіряти для вас землю, щоб допомогти вам визначити вид трави, що росте на ній, і будь-які інші відповідні питання, такі як мінеральний склад ґрунту. Якщо ви плануєте тримати коней на пасовище круглий рік, трава повинна бути багата вітамінами і мінералами і не токсична для коней. Вона також повинна швидко зростати! З іншого боку, якщо ваш клімат такий, що коні повинні перебувати в приміщенні протягом зими, вам потрібно відповідне житло, яке можна вільно очищати і хоча б невелика зовнішня область, де можна тренуватися в їзді в холодні дні.
    • Коні необхідно близько 300 кв. метрів. Більше місця завжди краще, ніж менше.
    • Вам будуть потрібні два роздільних ділянки землі, для жеребців і для кобил. Якщо у вас є більше одного жеребця, вам потрібна велика зона, так як тримати двох жеребців на одному пасовищі погана ідея в більшості випадків, тим більше що сільськогосподарські землі рідко повторюють широкий діапазон проживання диких коней. Більш того, існує явна необхідність для відновлення пасовищ, щоб коні постійно перебували на свіжих. Це означає, що вам потрібно більше пасовищ, ніж ви могли б подумати спочатку.
    • Було б краще, якщо на землі, яку ви купили, було б приміщення, відкритий загін (для коней в зимовий час), місце для причепа, а також будь-які інші предмети першої необхідності.Якщо немає, то це підвищує витрати крім витрат на покупку землі.
    • Поцікавтеся водопостачанням. Шукайте місця, де є гарантоване джерело води, рясний і достатній. Струмки, ставки, греблі і т.п. є хорошими джерелами води, але ви повинні переконатися, що зростання водоростей не є проблемою в теплу пору року. З іншого боку, занадто багато води може заливати пасовище, порушуючи подачу води і створюючи проблеми для коней, які будуть змушені гуляти в калюжах і втрачати свої навички.
  2. 2 Шукайте пасовище, яке віддалене від гострих і небезпечних скель, колючого дроту і отруйних рослин, які могли б зашкодити кінь.
    • Перевірте пасовище на наявність норок. Було б краще, якби їх не було. Норки ховрахів та інших тварин / гризунів, які риють ями в землі, не бажані, тому що, якщо кінь (або будь-яка велика ссавець) буде наступати на них при швидкому темпі руху, є ризик отримання тяжкої травми. Якщо є отвори, розглянути питання про доцільність вжиття заходів щодо ліквідації їх причин.
    • Пасовище має бути перевірено на можливість знаходження змій. Змії і коні не сумісні, тому наявність коней може зменшити бажання змій перебувати поблизу. Деякі речі, які можуть запобігти наявність змій, - це не допускати звалищ, сміттєвих куп і будь-яких інших подібних скупчень, які могли б залучити гризунів, а значить, і змій.
    • Перевірте наявність отруйних рослин. Дерева є важливим джерелом тіні, але вони також можуть бути перешкодою, якщо на них ростуть отруйні ягоди, насіння або листя. Ретельно досліджуйте рослини, перш ніж купувати ділянку. Ви могли б зрубати отруйна дерево, але цілий гай дерев або пасовище, заповнене бур'янами, вимагають великого обсягу роботи без гарантії, що ви знайдете все отруйні рослини. Список отруйні рослин для коней: см. Http://www.drsfostersmith.com/pic/статья.cfm?aid=1784.
    • Див. «Як підготувати пасовище для коней».

Метод 3 з 8: Оснащення свого бізнесу предметами першої необхідності

  1. 1 Обладнайте землі, побудуйте стійла, налагодьте водопостачання, встановіть зовнішні навіси (для коней на пасовище) і будь-які інші предмети першої необхідності.
    • Наявність притулку має важливе значення для жарких сонячних днів в теплу пору року. Якщо ви покладаєтеся на тінь дерев, переконайтеся, що вони не отруйні. Дерева також потребують захисту від жування, в тому числі видаленні жування ділянок, щоб запобігти інфекції. Тінисте стійло має бути побудовано на пасовище, де не вистачає в тіні дерев. Це може бути також просто, як звичайна високий дах на чотирьох стовпах або тристороння стійло. Це буде коштувати зовсім недорого.
    • Націляйте будь-яке житло так, щоб воно було захищене від переважаючих холодних вітрів, і зробіть так, щоб воно було піддано впливу прохолодних літніх бризів (зазвичай на південну сторону в північній півкулі і, навпаки, в південному).
    • Якщо вам потрібно будувати, перш ніж ви почнете свій бізнес, у вас повинні бути відведені для цього строгі терміни і підписані всі витрати на будівництво приміщення. Більшість будівельних проектів неминуче виростає в ціні, ніж це спочатку передбачалося. Крім того, отримаєте найрізноманітніші оцінки, а не покладайтеся лише на одного забудовника. Користуйтеся послугами лише зареєстрованих будівельників, які належать будівельним організаціям.
  2. 2 Забезпечте свою ділянку хорошим огорожею. Це надзвичайно важливо, тому що вам явно не потрібно, щоб ваші коні тікали або отримували травму на огородженні. Скупитися тут не потрібно, тому що травми і втрати можуть спричинити набагато більші витрати, ніж ви витратите на початку на гарне огорожу.
    • Кращі огорожі - високі, товсті з широкою перешкодою і дерев'яним парканом перед ним.Однак, оскільки більшість людей не має часу, щоб зробити огорожу хорошої якості, дерев'яний паркан буде відмінною заміною, нітрохи не гірше металевих прутів. Дерев'яні паркани бувають багатьох видів, таких як post-board, post-rail і т.д., і повинні охоронятися. Використання деревини, яка не отруйна і міцна, продовжить життя забору до 15 - 20 років, за умови хорошого догляду. Фокус в тому, що його можуть атакувати жуки-бурильники, а нудьгуючим коням подобається паркан жувати. Слідкуйте за станом забору і замінюйте ті ділянки, які постраждали від комах. Щоб відбити у коней полювання гризти огорожу, можна уздовж неї запустити електричний провід. Багато людей вдаються до вінілових покриттів білого кольору, прокривающім деревину, тому що це вимагає менше технічного обслуговування.
    • Ще одним варіантом є електричне огорожу. За умови, що воно правильно заземлено і зроблено з якісної дроту з використанням, щонайменше, трьох-чотирьох рядів. Це є економічно ефективним і, як правило, безпечним рішенням. Більшість коней уникатиме його після кількох ударів струмом. Проте, іноді це може налякати кінь досить сильно, щоб вона знищила паркан, таким чином, враховуйте характер особливо диких або жвавих коней.
    • Ніколи не використовуйте дротяні огорожі для свиней в якості огорож для коней. Коні (і інші дикі тварини, як олені) можуть випадково потрапити в огорожу ногою.
    • Не використовуйте колючий дріт в якості огорожі для коней. Колючий дріт була розроблена для корів, а не для коней. Коні можуть серйозно поранитися, можливо, назавжди.
  3. 3 Забезпечте стайню усіма необхідними матеріалами, такими як механізми, свинцеві канати, поводи, відра / ванни для корму і води. Також, переконайтеся, що у вас є обладнання для очищення загону / пасовища і будь-яких інших областей, де будуть знаходитися коні. Обладнання включає в себе лопати і граблі, якщо ваша кінь знаходиться в стайні. При заміні підстилки вам знадобиться відро для транспортування або тачка. Купуйте якісні інструменти, нові або старі, так як хороше обладнання працює краще і довше, що робить його дешевше в довгостроковій перспективі.
  4. 4 Організуйте корм для коней. Коням потрібно багато їжі для підтримки стану організму. Якщо кінь важить нижче норми, її потрібно більше годувати, якщо вона має надлишкову вагу, їй буде потрібно менше корму. Дізнайтеся, чим годували кінь, перш ніж ви її купили. Дієта коні повинна бути скоригована протягом декількох днів. Пам'ятайте, що кількість вівса, яке ви їй даєте, багато в чому залежить від того, як посилено вона працює. Основні компоненти дієти включають в себе:
    • Корми. Коні їдять грубу їжу, щоб утримувати себе в теплі. При покупці сіна зверніть увагу на якість. Воно повинно бути поживним, але не повинно проходити крізь кінь. Постарайтеся купити трав'яне або вівсяне сіно. Якщо ви купуєте сіно люцерни, спробуйте купити сіно другого або навіть третього зрізу, так як тоді воно буде більш волокнисту і не буде занадто дорогим.
    • Концентрат. Коні в загоні, як правило, їдять траву і сіно, щоб тримати себе в формі. Тим не менш, деякі коні вимагають ручного корми кожен день, два рази на день або через день, в залежності від коня. Краща суміш - це люцерна, овес або пшениця. Люцерна забезпечить високий вміст білка і кальцію, пшениця буде служити джерелом об'ємної їжі. Це коли кінь їстиме, щоб залишатися у вазі, але в їжі немає поживних речовин. Це використовується, коли ви хочете, щоб кінь набрала вагу швидше без додавання тепла і енергії.
      • Старі коні з поганими зубами, як правило, також повинні отримувати достатню кількість плевел, так як вони не повинні жувати багато, але повинні отримувати волокно і енергію, яка необхідна.Крім цього, це також допомагає в підтримці здорового апетиту.
      • При годуванні коні соломою (особливо з люцерни), спочатку змішайте її з невеликою кількістю води і зітріть в кашу. Це допоможе запобігти засмічення шлунка.
      • Крім того, не годуйте кінь сіном відразу після тренування, інакше вона може задихнутися через нестачу слини, щоб зламати кукіль і нормально їх проковтнути. Тому, перш ніж давати коня сіно, спочатку нехай вона вип'є трохи води, щоб уникнути зневоднення.
    • Добавки. Гранули та зерна є хорошими способами набрати вагу і підтримати його. Вони також зручні, коли потрібно заряд енергії для показу або ваша кінь потребує піднятті настрою. Варені зерна краще, оскільки вони допомагають підтримувати вагу в холодну пору року, допомагають тримати коня в теплі. Якщо ви не хочете возитися з варінням, можна відпарити зерна або роздрібнити. Цільнозернові необхідно роздрібнити до споживання, так як зерна при контакті з водою розбухають. Якщо ви новачок в годуванні і хочете щось супер легке і економічно ефективне, можна піти на використання міксів. На ринку їх багато, поетом зробити правильний вибір складно. Найкраще почати з гранул Lucurn або прохолодних гранул. Вони містять додаткову енергію і надають широкий спектр вітамінів і мінералів. Через деякий час ви можете спробувати інші продукти, поки не знайдете ідеальне поєднання.

Метод 4 з 8: Купівля коней

  1. 1 З'ясуйте, які породи добре продаються в вашому регіоні і за його межами. Залежно від того, що хочуть бачити ваші клієнти в коня, ви можете розводити гайтед коней, спокійних і конкурентних. Звичайно, більшість коней добре для різних цілей. Робіть більше досліджень, не покладайтеся лише на свої знання. З'ясуйте, хто продає кращих коней на даний момент, які коні відомі, з якими рисами, з'ясуйте питання, з якими доведеться зіткнутися при догляді за цієї конкретної породою і т.д. Ідіть і поговоріть з існуючими заводчиками, порадьтеся з ними, поновіть свої знання. Відвідайте кінські розпродажі в якості спостерігача, щоб отримати уявлення про покупку коней і про те, як працюють аукціони. Сходіть на кінські ферми, щоб побачити коней, що виставляються на продаж, і прицінитися. Зробивши ретельне дослідження, ви гарантуєте собі, що ви добре інформовані і що ви прийміть правильне рішення про породу, яку вибираєте.
    • Чи не стрибайте розводити рідкісні екзотичні породи, якщо у вас не було досвіду роботи з ними. Почніть з породи, яку знаєте і якій цікавилися.
    • Якщо ви вибираєте дуже популярну породу коня (наприклад, скакунів), вам доведеться конкурувати з іншими заводчиками, що спричинить втрату в ціні. Однак якщо ваша мета полягає в тому, щоб забезпечити якість у всіх відносинах, побудуйте вибір на основі вашого бізнес-плану і дотримуйтеся його при покупці, розведенні, догляді та продажу коней. Так, ви будете на вірному шляху для створення міцної, доброї репутації як надійного і перевіреного заводчика. У бізнесі, якщо ви орієнтовані, в курсі дій конкурентів і послідовні в отриманні якісних результатів, зазвичай можна завжди забезпечити краще обслуговування, ніж інші в тому ж бізнесі.
    • Якщо ви хочете розводити скакових коней, це зажадає величезних витрат і слід починати, тільки якщо у вас є чудові безпосередні знання в цій області, або ви ризикуєте зробити великі і дорогі помилки.
  2. 2 Категорія: Купівля коня. Це не має значення, яку породу ви збираєтеся розводити, але, очевидно, що деякі коні будуть коштувати вам дорожче і деякі коні будуть продаватися за вищою ціною. Перед тим як купити коня, переконайтеся, що вона зареєстрована, що вона породиста і має хороший родовід.Це означає прицільну паперову перевірку умов договору, які б підтверджували походження кожного коня, яку ви купуєте. З точки зору того, скільки коней ви спочатку купуєте, ви повинні визначити рівень досліджень, землі і свого бюджету. Спочатку, ймовірно, краще почати з малого і подивитися, як підуть справи, а не перенапружувати себе тільки щоб дізнатися на що ви здатні.
    • Якщо можливо, купіть жеребця, щоб ви могли розводити своїх кобил безкоштовно. Заздалегідь переконайтеся, що ви знаєте, як правильно доглядати за конем. Якщо ви ще не готові володіти конем, це нормально, і це добре, щоб визнати свої обмежені можливості. Набагато краще знайти інші рішення спочатку, ніж зіткнутися з проблемами вже в ході роботи. Шукайте відповідних виробників в околицях і обов'язково заведіть гідний фургон для транспортування (яка вам знадобиться в будь-якому випадку, для відвідувань ветеринара і показів).
    • Досліджуйте родовід коня, якої ви зацікавилися. Родовід коня може вплинути на якість результатів її розведення, тому поглиблене знання родоводу певної породи, необхідно. Родовід включає родинне дерево коня. Тут повинні перераховуватися виробники, предки по материнській і по батьківській лінії і так далі. Авторитетні конярі можуть включити родовід в умови продажу нової коні.

Метод 5 з 8: Догляд за кіньми

  1. 1 Категорія: Догляд за кіньми і підтримку коні в формі. Об'їжджайте кінь часто, але будьте обережні, щоб вона не була занадто розпаленілої і пітною під час їзди в зимовий час (якщо ви не перебуваєте на внутрішній арені), так як кінь може дуже легко захворіти або простудитися.
    • Якщо ви хочете їздити в зимовий час, розгляньте питання про інвестування в закриту арену з підігрівом. Це також гарне місце, щоб об'їжджати ненавчених коней, давати уроки дітям або перший раз їздити галопом, тому що якщо ви впадете, то приземлитеся тільки на тирсу і ваша кінь не зможе втекти.

Метод 6 з 8: Доставка нових племінних коней

  1. 1 Розберіться з відповідним режимом годування до того, як привозити нових коней на ферму. Грунтується для початку на те, як ці коні харчувалися раніше, а потім поступово переводите їх на свою дієту (при необхідності). Коли нова кінь з'являється в незнайомому оточенні, краще залишити її в спокої, по крайней мере, на пару днів, поки вона не освоїться. Щоб допомогти процесу, побалуйте її смачною апетитною їжею, щоб полегшити перехід. Це може бути одне з основних плевел і суміш зерен або ви могли б постаратися і зробити щось оригінальне, наприклад, висівки або солодкі комбікорми. Що б ви не вирішили, не заводьте звичку перегодовувати кінь, тим більше, в новому оточенні, ви ж не хочете, щоб вона отримала розлад шлунка або стала очікувати занадто багато їжі і додавати у вазі. Якщо кінь не їсть, не змушуйте її. Вона знаходиться в незнайомому оточенні, де все нове і незвичайне. Вода буде інший, їжа буде пахнути по-іншому, тому нехай вона адаптується, а їжа хай буде постійно в зоні досяжності, про всяк випадок, якщо вона зголодніє.
    • Дізнайтеся, ніж кінь годували, перш ніж ви її купили. Дієта коні повинна бути скоригована протягом декількох днів або більше, в залежності від того, як довго буде проходити адаптація. Раптові зміни можуть привести до газоутворення, діареї і більш серйозних ускладнень.
  2. 2 Робіть в стайні регулярну перевірку безпеки. Якщо ви плануєте тримати нового коня в стайні всю ніч, більшу частину дня або навіть протягом години або двох, переконайтеся, що це безпечно. Переконайтеся в тому, що в стайні є достатня кількість води. Великого відра вистачить, якщо кінь буде перебувати в стайні протягом декількох годин.Якщо вона буде в стайні вночі або весь день, інвестуйте гроші в покупку корита для води або автоматичний поїлки. Забезпечите кінь відповідної підстилкою, такий як солома або деревна стружка. Майте на увазі, що підстилка повинна бути спеціалізована, так як деякі побічні продукти лісу і деревини можуть бути отруйні для коней.

Метод 7 з 8: Початок розведення

  1. 1 Виберіть породу кобили для жеребця, як тільки прийде потрібний для розмноження час. Переконайтеся, що ваша кобила (и) в тонусі, перш ніж намагатися їх зводити.
    • Хороший спосіб зберегти кобилу в тонусі, помістити її поруч зі стійлом жеребця. Якщо кобила ворушить хвостом і крадькома спонукає задню частину до жеребця, це означає, що вона, ймовірно, готова. Однак якщо вона починає нападати на жеребця, це означає, що вона, ймовірно, не готова.
    • Підберіть кобилу і жеребця, подібних один одному, з хорошим родоводом, хорошими досягненнями і хорошими здібностями. Шукайте і прислухайтеся до порад конярів, які мають відмінну репутацію. Зв'яжіться з місцевою асоціацією коней для отримання додаткової інформації. Більшість заводчиків будуть раді поділитися інформацією, так як вони зацікавлені в підтримці високих стандартів якості і прагненні побачити більш здорових коней.
    • Порода кобили і жеребця повинна бути ідентична. Потрібно уникати зводити дуже низьку кобилу з дуже високим жеребцем. Лоша може мати деформовані легкі, ноги і так далі, і, можливо, доведеться від нього позбутися. Однак якщо ви берете двох коней, які виглядають дуже схоже, ви повинні отримати лошат без будь-яких деформацій, а також, схожих один на одного! Проведіть багато досліджень і консультацій в пошуках оптимальних підходів до розведення. Не приймайте нічого на віру.
  2. 2 Добре навчений кінь більш цінний, і, ймовірно, буде більш доброзичливим і легким в роботі.
  3. 3 Продовжуйте розведення, навчання, об'їзд і продаж коней. Завжди дбайте про них і будьте з ними добрі. Обидва, і кінь, і клієнт, повинні відчувати впевненість, люб'язність і доступність заводчика.
    • Обов'язково беріть участь в показі своїх коней. Призи та нагороди є життєво важливою частиною просування цінності ваших коней. Демонстрація коней - це дуже велика тема сама по собі, так що проводите багато досліджень, задавайте питання і приймайте участь.

Метод 8 з 8: Маркетинг вашого конярства бізнесу

  1. 1 Дайте назву конярської фермі. Придумайте щось креативне, але в той же час витончене, якщо це можливо.
  2. 2 Зробіть сайт для своєї конярської ферми. Є чимало безкоштовний веб-хостингів, так що ви можете використовувати один з них, якщо ви не хочете платити внески. Однак тепер, коли ваш бізнес вже відкритий, не на часі сперечатися з приводу невеликих сум, які йдуть на рекламу, щоб залучити більше клієнтів. Якісний сайт буде робити гарне враження, і це буде те, що стоїть між вами і клієнтом. Люди хочуть знайти всю інформацію, яку вони шукають, на зручному для читання і професійному веб-сайті, щоб отримати те, що вони шукають.
    • Зберігайте всі ваші призи і важливу інформацію прямо там, де клієнти можуть їх побачити! Чи не ховайтеся за скромністю, клієнти повинні знати, що ваші коні - переможці!
  3. 3 Продвигайте свій бізнес. Ви повинні виділити певні кошти з бюджету на рекламу вашого існування, вашу спеціалізацію і доступність, як коняра / разводчіка / тренера. Використовуйте оголошення Google і Facebook, оголошення в онлайн досяжності. Рекламуйте себе в спеціалізованих кінських асоціаціях / клубних журналах. Переконайтеся, що є непоганий рекламний знак вашого бізнесу на парадному в'їзді. І використовуйте будь-яку можливість засвітитися в ЗМІ, коли вони заходять на ваш сайт.
    • Якщо ви любите писати і фотографувати, і є час для підтримки блогу про вашу кінної фермі, поряд з конярських порадами, це може бути відмінною формою пропаганди, яка призведе до зацікавлених послідовникам, які, можливо, просто перетворяться на ваших клієнтів!
  4. 4 Нарешті, що важливо, насолоджуйтеся! Розведення коней - це важка робота, але це корисно, особливо якщо ваше життя присвячена коням. Ви опинитеся емоційно прив'язані до них, до того, що з ними відбувається, і до бізнесу в цілому. Перш за все, якщо ви запустите обмежений бюджет і будете триматися в межах цих коштів, ви можете сподіватися на здоровий і фінансово прибутковий бізнес. Може бути, ви не ворочаєте мільйонами, але якщо ви робите те, що любите, і зводите кінці з кінцями, плюс отримуєте невеликий прибуток, то це може бути хорошим способом заробити, і в міру зростання рівня ваших знань ви можете почати викладати, писати, консультувати і т.д., а також розводити коней.

Поради

  • Якщо у вас є надлишок гною, розгляньте можливість його використання або продажу в якості добрива.
  • Будьте реалістичні. Якщо ви завжди працюєте в збиток, зверніться за фінансовою допомогою, не чекаючи, коли все вийде з-під контролю. Найгірше, що може статися, - це втрата улюблених коней і ферми, так що ви повинні зробити це заради них. Тому звертайтеся за хорошими фінансовими консультаціями на регулярній основі.
  • Постарайтеся отримувати задоволення. Не дозволяйте стресу від ведення бізнесу заважати цьому досвіду. Ви отримуєте багато роботи, але крім цього і багато любові!
  • Переконайтеся, що ви здорові. Це не офісна робота і ви повинні будете з головою занурюватися в фізичну роботу майже щодня.
  • Якщо кінь вигравала покази перш, це, швидше за все, збільшить її вартість.

попередження

  • Володіння тваринами - це бізнес, розрахований на роботу 24/7. Якщо ви вплуталися в це бізнес, вам буде важко відлучатися на тривалі періоди часу. Зробіть хорошу мережу з іншими місцевими фермерами і допомагайте один одному (не має значення, коні у них або корови, вівці, свині, зерно, тільки за умови, що ви підготовлений фермер). Таким чином, ви можете допомагати один одному в період надзвичайного стану і іноді під час короткої перерви.
  • Пам'ятайте, що ви отримаєте те, за що платите. Обмежені методи роботи з обладнанням, житлом, харчуванням, управлінням пасовищами і т. Д. Приведуть до зниження якості і гірших результатів.
  • Завжди будьте обережні при поводженні з кіньми, особливо з кіньми. Коли ви на коні, завжди надягайте шолом і чоботи для верхової їзди. Пам'ятайте, що навіть якщо ваша кінь любить вас і ніколи не буде навмисно намагатися вам нашкодити, ви повинні використовувати ті ж заходи безпеки, як і при роботі з чужої конем, так як трапитися може всяке.