Як знайти дівчину, якщо ви дуже сором'язливий

Автор: Marcus Baldwin
Дата Створення: 16 Червень 2021
Дата Оновлення: 15 Вересень 2024
Anonim
Разврат и скромность в Корее: что творится ночью
Відеоролик: Разврат и скромность в Корее: что творится ночью

Зміст

Якщо ви сором'язливі, не так уже й просто почати зустрічатися з дівчиною. Що стосується сором'язливих людей, то більш імовірно, що вони взагалі не покличуть людини на побачення, ніж що ця людина відмовиться. На щастя, є багато способів підвищити самооцінку і впевненість в собі, запросити дівчину на побачення і зробити так, щоб вона почала з вами зустрічатися.

кроки

Частина 1 з 3: Працюйте над собою

  1. 1 Почніть! Постарайтеся відчувати себе спокійно в оточенні інших людей. Ви не зможете бути впевненим в собі, поки не почнете відчувати себе спокійно серед незнайомих людей.Тому вам потрібно почати працювати над тим, як ви спілкуєтеся з іншими. Тоді, швидше за все, ви почнете відчувати себе більш впевненим і менш сором'язливим. Отже, спробуйте внести наступні зміни:
    • Оновлення свій гардероб. Викиньте всю стару зношену одяг, з якої ви вже виросли, і яка давним-давно вийшла з моди.
    • Слідкуйте за собою. Якщо у вас росте волосся на обличчі, придумайте з ними щось або почніть голитися щодня. Крім того, ваше волосся завжди повинні бути чистими, особливо на шиї ззаду і за вухами.
    • Приведіть себе в форму. Якщо ви дуже сором'язливий через те, що вам не подобається ваше тіло, не пошкодуйте часу, щоб виправити це. Бігайте пару раз в тиждень або запишіться в спортзал. Повірте, зовсім скоро ви почнете відчувати себе краще фізично і станете впевненіше в собі!
  2. 2 Слідкуйте за своєю поставою і за мовою тіла. Погана постава відразу створює про вас враження сором'язливого і затиснутого людини. Випрямити спину, дивіться вперед, відведіть руки в сторони і вниз, посміхніться, якщо хочете. Поспостерігайте за іншими людьми: як вони стоять, як ходять, стежте за їхньою мовою тіла. Особливо звертайте увагу на поведінку людей, якими ви захоплюєтеся, які здаються вам привабливими і успішними.
    • Намагайтеся не горбиться.
    • Чи не соватися, що не тискати свої руки і не тримайте їх постійно в кишенях.
    • Слідкуйте за своїми руками під час ходи.
    • Коли ви розмовляєте з людьми, які не схрещуйте руки і не приймайте ніяких «захисних» поз.
  3. 3 Навчіться бути ввічливим і ведіть себе як джентльмен. Якщо ви будете вести себе невиховано і грубо, ви тільки відштовхне дівчат, які вам подобаються. Замість цього навчитеся хорошим манерам і намагайтеся вести себе як справжній чоловік. Це не тільки допоможе вам відчути себе більш впевненим у собі, а й зацікавить дівчат. До того ж, якщо дівчина побачить, що ви ввічливо ставитеся до інших дівчат, для неї це буде сигналом того, що ви хороший хлопець, і, можливо, вона захоче стати вашою дівчиною.
    • Притримуйте двері відчиненими, коли потрібно.
    • Уважно слухайте дівчину і не перебивайте її, поки вона говорить.
    • Ставтеся добре до людей, які добрі до вас.
    • Дозвольте їй самій вибирати.
    • Не будьте занадто настирливим.
  4. 4 Якщо вам не дано почуття гумору від природи, працюйте над ним! Гумор допомагає розслабитися в напруженій ситуації. Якщо ви сам по собі не відрізняєтеся хорошими жартами, спробуйте виробити в собі почуття гумору - тоді у вас буде можливість скористатися ним в різних незручних ситуаціях. Спробуйте виробити у себе:
    • Ситуаційний гумор - гумор, завдяки якому можна вийти з незручної ситуації і звернути увагу на її абсурдність.
    • Гумор над самим собою - неймовірно корисна річ, особливо якщо ви впевнені в собі. Якщо ви сумніваєтеся в собі і боїтеся нервувати, краще не вдаватися до гумору.
    • Не захоплюйтеся брудними жартами, не жартуйте про релігію і політику, про інших людей. Таке почуття гумору можуть не оцінити, і ви здастеся грубим і підлим.
  5. 5 Спілкуйтеся з дівчатами в дружньому тоні. Вам потрібно набратися досвіду в спілкуванні з дівчатами, навіть якщо ви залишитеся просто друзями. Подружитеся з ким-небудь з дівчат з наміром просто спілкуватися і бути друзями. Веселіться, проводите час разом, знайомтеся. Вам потрібно зрозуміти, як дівчата мислять, як вони надходять, ніж їх поведінка відрізняється від поведінки хлопців.

Частина 2 з 3: Знайдіть собі дівчину

  1. 1 Вдосконалюйте свої навички спілкування і знайомства. Практика допоможе уникнути типових помилок при знайомстві, спілкуванні, флірті і зустрічах. Таким чином, коли ви знайдете дівчину, яка вам дійсно сподобається, ви зможете вести себе куди впевненіше. Отже, спробуйте наступні пункти:
    • Пофліртуй з дівчатами, яких ви випадково зустрінете в барі.
    • Посміхніться дівчині на вулиці.
    • Зустрітися з дівчиною в барі, поспілкуйтеся, а потім поверніться до друзів, з якими проводили час.
    • Якщо ви знаєте, що дівчина навряд чи зрадіє вашому флірту, не варто з нею загравати.
  2. 2 Знайдіть собі подругу в своєму колі спілкування. Швидше за все, серед людей, з якими ви спілкуєтеся, є дівчата, які можуть вам сподобатися. Це можуть бути ваші знайомі і приятельки або друзі ваших друзів. Якщо вам здається, що ви подобаєтеся якійсь дівчині, подумайте про те, щоб показати їй свою симпатію.
    • Не бійтеся показати свій інтерес до неї.
    • Якщо вам відмовили, ввічливо прийміть відмову. Ви ж не хочете зіпсувати свою репутацію серед знайомих і друзів.
    • Думайте головою і не загравати з дівчатами, яким явно не сподобається ваш флірт.
  3. 3 Спробуйте скористатися знайомствами онлайн або через сайт. Сайти знайомств можуть бути відмінним шансом знайти собі дівчину. Одна з переваг таких сайтів в тому, що дівчата, з якими ви будете спілкуватися, вільні, вони теж шукають відносин. Складність в тому, щоб знайти кого-то, хто їм подобається вам, і кому сподобаєтеся ви.
    • Чи не турбуйтеся через відмову. Пам'ятайте, в море повно іншої риби.
    • Увійдіть на декількох сайтах знайомств.
    • Будьте чесні, розповідаючи, хто ви і чого хочете.
  4. 4 Подумайте, де ви могли б познайомитися з дівчиною. Проводьте там час. Це може бути будь-яке місце, де багато дівчат, і де ви відчуваєте себе досить комфортно - для початку цього цілком вистачить. Подумайте, яке місце вам більше підходить: публічне місце (де є музика, проводяться різні виступи) або відокремлене місце для тихої бесіди. Отже, вийдіть з дому і постарайтеся добре провести час!
  5. 5 Намагайтеся не здатися нервовим або нерішучим. Перебуваючи в пошуках дівчини, постарайтеся поводитися впевнено і не нервувати. Інакше дівчата відчують вашу невпевненість, і це може відштовхнути їх. До того ж, хлопці, які вічно витріщаються на дівчат і ходять навколо них, здаються дівчатам дуже нав'язливими.
  6. 6 Примусьте себе почати розмову з дівчиною. Коли ви намагаєтеся стати більш комунікабельними і знайти дівчину, не відступайте через свою сором'язливість! Ви повинні змусити себе поговорити з максимальною кількістю дівчат. Це допоможе вам не тільки відточити навички спілкування, а й зустрітися з безліччю різних дівчат. Незабаром ви зрозумієте, що сором'язливість залишилася в минулому!
  7. 7 Поки ви самотні, постарайтеся якомога частіше зустрічатися і спілкуватися з дівчатами. Можливо, через свою сором'язливість ви переконали себе, що зараз вам це не потрібно з тієї чи іншої причини. Але це пастка, тому що поки ви ні з ким не зустрічаєтеся, ваші навички спілкування і флірту можуть поступово погіршитися, а сором'язливість може стати сильніше. Так що намагайтеся спілкуватися з кожною дівчиною, яка вам сподобається.
    • Не турбуйтеся, якщо вам відмовлять.
    • Постарайтеся організувати хоча б пару побачень на місяць.
    • Намагайтеся не зустрічатися з кількома дівчатами одночасно. Звичайно, абсолютно нормально запланувати пару побачень на місяць навіть в приблизно один час, але якщо ви запрошуєте дівчину на друге або третє побачення, краще зупинитися на цій дівчині й не зустрічатися з іншими до тих пір, поки не будете готові до нових відносин.
  8. 8 Не шукайте «ідеальну» дівчину. Через свою сором'язливість ми придумуємо собі виправдання, що ми не спілкуємося і не зустрічаємося з дівчатами тільки тому, що ще не зустріли «ідеальну», досить хорошу для нас. Це погане виправдання. Ви не зрозумієте, які у людини переваги і недоліки, поки не поговорите з ним і не дізнаєтеся його получше (це може зайняти кілька побачень).
    • Тому спілкуйтеся і зустрічайтеся з максимальною кількістю дівчат.
    • Не дозволяйте ідеї «досконалості» перешкодити вам знайомитися і фліртувати.
    • Повірте, ви не дізнаєтеся людини, поки не проведете з ним час.

Частина 3 з 3: Покажіть дівчині, що вона вам цікава

  1. 1 Покажіть дівчині свою симпатію, скажіть їй про це. Кращий спосіб не потрапити відразу в «френд-зону» - спочатку показати дівчині свій романтичний настрій.Коли ви переконаєтеся в тому, що вона теж відчуває до вас симпатію, розкажіть їй про свої почуття.
    • Скажіть, що ви хочете краще пізнати її.
    • Зробіть комплімент щодо її зовнішності або інших якостей.
    • Дізнайтеся її номер телефону і дайте їй свій.
  2. 2 Постарайтеся показати їй свій інтерес з допомогою невербальних знаків. Це один із способів з'ясувати стосунки і зрозуміти, як дівчина поставиться до того, що ви запросите її на побачення. Постарайтеся не переборщити. Вам потрібно дуже швидко зрозуміти, чи подобаєтеся ви їй. Отже:
    • Подивіться дівчині в очі і посміхніться. Це покаже ваш інтерес і повагу до неї, і вона може відповісти вам взаємністю.
    • Якщо дівчина прийняла ваш погляд і посмішку, ніжно торкніться її спини, випадково доторкніться до руки. Такі ненав'язливі жести демонструють вашу прихильність і зацікавленість, дають їй можливість відповісти вам взаємністю.
    • Якщо ваші спроби зблизитися з нею будуть проігноровані, варто зупинитися. Дівчина може прийняти вашу наполегливість за сексуальне домагання або переслідування.
  3. 3 Поговоріть з нею. Розмова з дівчиною - кращий спосіб налагодити спілкування. Дізнайтеся, що у вас спільного, посміхніться їй і розкажіть що-небудь про себе, коли вона розповість що-небудь цікаве, до чого ви теж можете мати відношення. Не намагайтеся здаватися кимось, ким ви не є. Можливо, вам здається, що ви сподобаєтеся їй, якщо будете вести себе так, як їй хочеться, щоб ви себе вели, але, врешті-решт, вона все одно все зрозуміє.
    • Уважно слухайте її.
    • Чи не хваліться.
    • Уникайте вульгарних коментарів і жартів, ображають інших людей, не намагайтеся виглядати краще за рахунок інших.
  4. 4 Запросіть її на побачення. Кращий спосіб подолати сором'язливість і знайти дівчину - просто запросити її на побачення. Все інше навряд чи призведе до того, що ви почнете зустрічатися. Отже, ось кілька прикладів:
    • Скажіть, що ви хочете запросити її випити кави або пообідати, щоб краще пізнати її.
    • Організуйте перше побачення десь, де ви зможете поговорити і краще пізнати один одного. Наприклад, ви можете сходити випити кави або влаштувати пікнік в парку.
    • Постарайтеся запросити її на побачення якомога раніше. Якщо ви будете занадто довго тягнути, в кінці кінців, ви можете залишитися їй просто другом.
  5. 5 Зателефонуйте їй на наступний день після побачення. Обов'язково зателефонуйте їй або на наступний день, або в цей же день, але ввечері. Ця розмова має ключове значення для просування ваших відносин на новий рівень. До того ж, це можливість запросити її на побачення ще раз. Отже, що вам потрібно зробити:
    • Трохи поспілкуватися з нею в повідомленнях, після того, як поговорили.
    • Зробити їй комплімент і сказати, що ви відмінно провели час.
    • Сказати їй про те, що хотіли б зустрітися ще раз.
    • Призначити друге побачення
    • Не пишіть і не дзвоніть їй відразу ж після побачення (якщо тільки вона не напише вам першої, або якщо ви не домовлялися про це заздалегідь). Ви ж не хочете здатися занадто нав'язливим.
  6. 6 На другому побаченні постарайтеся дізнатися один одного краще. Друге побачення повинно пройти простіше, тому що ви вже дізналися трохи один про одного. На другому побаченні ви повинні насолодитися компанією один одного, продовжуючи розповідати про себе і дізнаватися про неї. Пам'ятайте, що спілкування - найкращий спосіб перейти з рівня «може бути» на рівень «зустрічаємося»:
    • На друге побачення можна запросити її на вечерю і в кіно (не просто в кіно!). Ви можете продовжити пізнавати один одного за обідом або вечерею, а потім разом подивитися кіно.
    • Прогуляйтеся по місту. Ви можете пройтися по красивих місцях (пішки або на машині) - це хороший спосіб провести час разом і поділитися враженнями.
    • Постарайтеся не поспішати переходити до відносин. Поки ще не дуже тактовно з вашого боку запрошувати її на різні вульгарні фільми.
    • Третє побачення повинно бути схожим на друге, але трохи більш інтимним.
  7. 7 Спілкуйтеся, коли ви не разом. Після кількох побачень, якщо ваші відносини складаються нормально, швидше за все, ви почнете зустрічатися. Це не означає, що ви повинні бути на зв'язку щохвилини, але, швидше за все, ви будете спілкуватися кожен день або через день.
    • Переконайтеся в тому, що дівчина теж підтримує спілкування.
    • Якщо ви хочете бути з нею, завжди відповідайте на її телефонні дзвінки та повідомлення.
    • Постарайтеся на основі цього спілкування створити більш глибоку і міцний зв'язок і довірчі відносини.
  8. 8 Продовжуйте підтримувати спілкування на рівні, поки ви зустрічаєтеся. Грайте за своїми правилами, продовжуйте удосконалюватися, намагайтеся позбутися від сором'язливості, працюйте над упевненістю в собі і продовжуйте спілкуватися з дівчатами, поки не вступите у відносини і не будете задоволені собою. Зрештою, це одна з ваших головних цілей. Не здавайтесь!

Поради

  • Не робіть дівчині занадто багато компліментів. Хвалити дівчину - справа хороша, але якщо ви робите це занадто часто, можливо, вона вважатиме це дивним або нав'язливим.
  • Не розказуйте своїм друзям її секрети і іншу особисту інформацію, якої вона ділиться з вами. Якби вона хотіла сказати про це комусь із друзів, вона б поділилася з ними, а не з вами. Тому намагайтеся зберігати в таємниці те, що вона вам розповідає.
  • Чи не висловлюйтесь перед нею, якщо не впевнені, що вона нормально це сприйме.
  • Будьте з нею чесним і відвертим. Дівчата цінують щирість, коли ви говорите їм про свої почуття.
  • Пам'ятайте, що хлопці не зобов'язані виглядати, як Бред Пітт, щоб почати зустрічатися з дівчиною. Чи не вважайте себе виродком, зверніть увагу на хлопців інших привабливих дівчат, і ви зрозумієте, що ніхто з них не є ідеальним.
  • Ви прекрасні самі по собі. Саме ви, а не хтось інший.
  • Пам'ятайте, що дівчата показують свою симпатію досить швидко. Якщо вам здається, що ви поки не можете знайти нікого, кому змогли б сподобатися, рухайтеся далі!
  • Не переборщити з фліртом. Дівчатам це може не сподобатися.

попередження

  • Чи не женіться за своїми її! Інакше дівчина злякається і втратить до вас інтерес!
  • Будьте терплячі і постарайтеся нічого не зіпсувати!