Як наносити лосьйон для автозасмаги

Автор: Janice Evans
Дата Створення: 23 Липня 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
КАК НАНЕСТИ АВТОЗАГАР РОВНО? ОШИБКИ И СЕКРЕТЫ
Відеоролик: КАК НАНЕСТИ АВТОЗАГАР РОВНО? ОШИБКИ И СЕКРЕТЫ

Зміст

Варто навчитися наносити лосьйон для автозасмаги, і у вас з'явиться альтернатива загару на сонці або в солярії.При правильному нанесенні можна досягти здорового золотистого сяйва шкіри і не впливати на неї шкідливими променями, які несуть потенційний ризик появи передчасних зморшок і навіть раку. Щоб результат виглядав якнайкраще, слід підібрати лосьйон для автозасмаги, який ідеально вам підходить, і підготувати шкіру перед його нанесенням. Існує безліч кроків, які ви можете зробити, щоб забезпечити хороший результат і стійкість вашого засмаги.

кроки

Частина 1 з 3: Підготовка до нанесення

  1. 1 Виберіть автозагар. Зараз продають багато різних лосьйонів для автозасмаги, з яких ви можете вибрати кращий для себе. Якщо при виборі ви врахуєте свій тип шкіри, колір і бажану ступінь засмаги, це допоможе вам досягти оптимального результату. Деякі лосьйони-автозагар дозволять вам отримати миттєвий результат, в той час як інші можуть подіяти і через тиждень. Деякі порадують вас тривалим результатом, інші надають нетривалий ефект. Відвідайте блоги і сайти, присвячені лосьонам для автозасмаги, щоб знайти кращий для себе продукт.
    • Якщо у вас дуже світла або бліда шкіра, подумайте про використання лосьйону для поступового автозагара. Лосьйони для поступового автозагара містять амінокислоти, які виробляють коричневий пігмент у вашій шкірі. Колір лосьйонів для поступового автозагара зазвичай найсильніше проявляється приблизно на 5-7 день після нанесення.
    • Деякі лосьйони бувають білими і непрозорими, що часто ускладнює нанесення. Якщо у вас не так багато досвіду з нанесенням лосьйону-автозагара, виберіть лосьйон з відтінком, щоб було простіше нанести його рівномірно.
  2. 2 Видаліть грубі або товсті волоски на тих місцях, які ви хочете покрити автозагаром. Грубі волоски заважають наносити лосьйон для автозасмаги - він лягає нерівномірно. Поголіть або видаліть воском волосся на всіх ділянках шкіри, на які ви збираєтеся наносити лосьйон.
    • Якщо у вас дуже тонке волосся, то вам, швидше за все, не доведеться їх голити.
  3. 3 Відлущить шкіру. Лосьйони зазвичай сильніше забарвлюють суху змертвілу шкіру, що в результаті призводить до нерівномірного нанесення і плям. Ретельно відлущить шкіру, перш ніж наносити автозагар, і тоді у вас вийде покрити шкіру рівно і гладко.
    • Вибирайте скраби без масел. Більшість масел, навіть природного походження, перешкоджають всмоктуванню лосьйону.

Частина 2 з 3: Нанесення лосьйону для автозасмаги

  1. 1 Виділіть собі достатньо часу. Нанесення лосьйону-автозагара в великих кількостях займе багато часу, особливо якщо у вас в цьому не так багато досвіду. Приділіть собі кілька годин ввечері на підготовку і нанесення лосьйону.
  2. 2 Використовуйте рукавички. Рукавички захистять ваші долоні від фарбування і вбирання лосьйону, призначеного для тіла. Краще використовувати пару дешевих латексних рукавичок.
    • Якщо у вас алергія на латекс, пошукайте в інтернеті, аптеці або магазині косметики альтернативу, але з матеріалу без волокон (наприклад, медичні рукавички з нітрит).
  3. 3 Нанесіть лосьйон-автозагар на тіло. Видавіть невелику кількість лосьйону на долоню і починайте з однієї частини тіла за раз. Робіть широкі кругові рухи, щоб нанести лосьйон рівномірно. Будьте обережні і уникайте більш світлих ділянок тіла, як, наприклад, під руками. Не панікуйте, якщо трохи лосьйону потрапить і на ці ділянки, просто витріть шкіру вологою тканиною.
    • Попросіть подругу допомогти вам нанести лосьйон на спину або скористайтеся стрічкою або поясом, щоб акуратно нанести засіб.
    • Дотримуйтесь інструкцій на пляшці з лосьйоном для автозасмаги, що дізнатися, скільки часу слід втирати і наносити лосьйон.
    • Спробуйте розбавити лосьйон зволожуючим засобом, коли будете наносити його на більш сухі ділянки шкіри, такі як коліна та лікті, так як сухі місця вберуть більше лосьйону і будуть здаватися темніше, ніж решта тіла.
  4. 4 Нанесіть помірна кількість кошти на шию та обличчя. Почніть з малого кількості, розміром з горошину, і нанесіть його на обличчя широкими круговими рухами. Нанесіть автозагар на лінію росту волосся. Якщо ви не досягли відразу бажаного відтінку шкіри, продовжуйте наносити невелику кількість автозагара на обличчя кожен день, поки результат вас не задовольнить.
    • Будьте обережні, якщо у вас світлі або фарбоване волосся, так як лосьйон для автозасмаги може залишити сліди на волоссі.
    • Якщо від попередніх нанесений у вас на обличчі залишилися темніші ділянки, то перед використанням лосьйону трохи змастіть їх безбарвним олівцем для губ на основі воску, щоб запобігти вбирання.
  5. 5 Не приймайте душ протягом мінімум 6-8 годин після процедури. Якщо ви нанесли лосьйон ввечері, йдіть спати і прийміть душ вранці. Температура тіла підвищується під час сну, що підвищує поглинаючу здатність шкіри. Уникайте контакту з водою і постарайтеся не займатися нічим таким, через що ви можете спітніти.
    • Нанесіть на тіло пудру, щоб до нього не прилипала одяг або постільну білизну.

Частина 3 з 3: Прикінцеві процедури

  1. 1 Прийміть душ. Більшість лосьйонів для автозасмаги погано переносять воду. Нанесіть легке масло для тіла за кілька хвилин до того, як приймати душ, щоб зберегти лосьйон на тілі під час миття. Постарайтеся використовувати засіб для миття тіла, на якому вказано, що воно pH-збалансовано, і уникайте агресивного мила, яке зневоднює і освітлює шкіру.
    • Не користуйтеся скрабами або жорсткими щітками, так як вони видаляють сухі і омертвілі частинки шкіри, а разом з ними і новий загар.
  2. 2 Пройдіться по цятками і світлим ділянкам. Якщо ви помітили, що пропустили кілька ділянок шкіри, надіньте чисті рукавички і нанесіть трохи лосьйону на долоню. Наносите лосьйон так само, як і раніше. Слідкуйте, щоб при повторному нанесенні використовувати трохи лосьйону, і постарайтеся розтушувати його по краях, щоб домогтися рівномірного покриття.
    • Зітріть надлишки лосьйону вологою тканиною.
  3. 3 Використовуйте засіб для зволоження шкіри. Коли шкіра сохне, вона природним чином починає лущитися і облазити. Чим швидше шкіра висихає і лущиться, тим швидше посвітлішає ваш загар. Регулярно наносите зволожуючий засіб, щоб продовжити дію лосьйону і довше насолоджуватися засмагою без сонця.

Поради

  • Дотримуйтесь інструкцій на упаковці, щоб домогтися натурального і рівномірної засмаги. Якщо цього не робити, то ви ризикуєте отримати шкіру неприродного відтінку, а також нерівномірний загар.
  • Пам'ятайте, що лосьйони-автозагар можуть забруднити одяг. Під час нанесення вам потрібно захистити її від плям.

попередження

  • Ніколи не наносите лосьйон для автозасмаги на суху і потріскану шкіру. Засмага буде виглядати неприродно і мати нерівний колір, а також буде темніше на тих ділянках, які потребують відлущування.

Що вам знадобиться

  • Скраб або губка для відлущування
  • Засіб для зволоження шкіри, що не містить олії
  • Лосьйон для автозасмаги на ваш вибір