Як намалювати озеро

Автор: Alice Brown
Дата Створення: 26 Травень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как нарисовать пляж легко
Відеоролик: Как нарисовать пляж легко

Зміст

Намалювати красиве і заспокійливо озеро дуже просто. Щоб передати правильну атмосферу через малюнок, досить грамотно підібрати кольори і штрихи.

кроки

  1. 1 Для натхнення перегляньте фотографії озер. Подивіться, наскільки вони відрізняються один від одного формою і навколишнім середовищем, як обриси озера губляться в деревах і чагарниках, що оточують його. Таким чином, малювати строго певні межі озера не має сенсу.
  2. 2 Подумайте, як багато місця буде займати ваше озеро на малюнку. Зробіть начерк його берега.
  3. 3 Визначтеся, де буде знаходитися ваше озеро. Чи буде воно розташоване серед величезних дерев або ж буде частиною величезного озерного комплексу або навіть болота? Намалюйте там, де вам більше хочеться.
  4. 4 Часто берега озер покривають рослини з тонкими стеблами. У різних напрямках намалюйте кілька кривих ліній, що виходять з однієї центральної точки. Це буде зображенням водяних рослин, які ростуть так близько один до одного, що складно намалювати кожне окремо.
  5. 5 Дерева стануть відмінним доповненням до пейзажу, спробуйте намалювати різні види дерев з різними кронами і листям. Можете намалювати дерева, які за формою нагадують бонсай.
  6. 6 Намалюйте тварин! Птахів (в польоті або на землі), жаб, яких комах, щоб зробити озеро більш живим.
  7. 7 Який час доби буде на вашому малюнку? Якщо це схід чи захід, додайте неба помаранчевих, жовтих, рожевих, фіолетових і червоних відтінків. Якщо опівдні - зробіть небо насиченого блакитного кольору і додайте пару білих хмар.
  8. 8 Не забудьте намалювати відображення в озері! Небо повинно відбиватися в озерній воді, зробіть в ньому хмари більш розмитими. У відображенні все буде менш чітким, ніж в реальності, тому не промальовувати деталі і злегка спотворюйте форми об'єктів.

Що вам знадобиться

  • Аркуш паперу, придатний для малювання.
  • Ластик і добре заточений олівець.