Як налаштувати планшет Kindle Fire HD

Автор: Alice Brown
Дата Створення: 25 Травень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Планшет за 30$..? Amazon Fire hd 8 2018 обзор!
Відеоролик: Планшет за 30$..? Amazon Fire hd 8 2018 обзор!

Зміст

Kindle Fire HD вважається досить потужним планшетом для роботи, подорожей або розваг. Для початку потрібно налаштувати з'єднання з інтернетом і зареєструвати ваш планшет в системі Amazon. Після цього ви зможете використовувати і налаштовувати додатки для читання, серфінгу в інтернеті, перегляду електронної пошти та інших завдань.

кроки

Частина 1 з 3: Підключення до інтернету

  1. 1 Виконайте повну зарядку батареї, а потім увімкніть планшет.
  2. 2 З'явиться екран вітання. У вас буде кілька варіантів на вибір. Натисніть «Connect to a Network».
  3. 3Введіть назву вашої мережі Wi-Fi і пароль.
  4. 4 Щоб в майбутньому отримати доступ до цих налаштувань, досить буде провести пальцем по екрану від верхнього краю і вниз. Щоб підключитися до інших мереж Wi-Fi, вам також буде потрібно ввести відповідну назву і пароль.

Частина 2 з 3: Реєстрація в системі Amazon

  1. 1 Перейдіть на сторінку «Register Your Kindle». При першому включенні планшета і налаштування вона повинна відкритися автоматично.
  2. 2 Введіть адресу електронної пошти та пароль вашого облікового запису в системі Amazon. Якщо у вас ще немає облікового запису, тоді натисніть на рядок «Create Account» та здійснити регулювання. Обліковий запис прив'язується до вашої електронної пошти та потім її можна використовувати для доступу до покупок для Kindle з комп'ютера або планшета.
  3. 3 Натисніть кнопку «Register». Необхідно прийняти умови і положення Amazon. Ця ж обліковий запис буде прив'язана до кращого способу оплати для покупки контенту в магазині Amazon, тому також потрібно буде виконати настройку кредитної картки.
  4. 4 Виконайте настройку облікового запису, даючи відповіді на ряд питань. В кінці для підтвердження натисніть «Confirm».
  5. 5 Також можна пов'язати обліковий запис вашого планшета з обліковими записами в соціальних мережах на кшталт Facebook та Twitter. Це необов'язкова частина процесу встановлення.
  6. 6 Електронні книги, музика та відеозаписи, вже придбані в магазині Amazon. Синхронізація контенту повинна відбуватися автоматично.

Частина 3 з 3: Використання планшета Kindle Fire HD

  1. 1 Знайдіть короткий навчання використанню. Такий пункт буде називатися «Get started with your Kindle Fire HD». Перегляньте кілька екранів, на яких будуть показані можливості планшета. Таке навчання також є в посібнику власника, яке знаходиться в бібліотеці Docs.
  2. 2Натисніть «Close», щоб повернутися на головний екран і почати використання планшета Kindle Fire HD.
  3. 3 Якщо планшет буде використовуватися дітьми, тоді вона може змінювати батьківського контролю. Щоб потрапити в меню налаштувань, проведіть пальцем вниз на головному екрані. Натисніть «More».
    • Натисніть «On» і введіть пароль, щоб захистити настройки.
    • Виберіть типи додатків або сайти, доступ до яких ви хотіли б обмежити. Потім натисніть «Finish».
  4. 4 Змініть систему пошуку за замовчуванням. У Kindle Fire HD за замовчуванням використовується пошук Bing. Запустіть браузер і виберіть іконку меню.
    • Перейдіть в «Settings» і виберіть рядок «Search engine».
    • Виберіть бажану пошукову систему.
    • Почніть інтернет-серфінг з вашим планшетом Kindle Fire HD.
  5. 5 Доступ до електронної пошти. У головному меню виберіть «Apps». Потім виберіть «mail» і тип використовуваної електронної пошти.
    • Введіть Вашу електронну адресу електронної пошти та пароль, щоб пов'язати обліковий запис електронної пошти з планшетом Kindle Fire HD.
  6. 6 Використовуйте технологію Bluetooth для підключення навушників, клавіатури та інших пристроїв. Щоб перейти до цієї функції, проведіть пальцем вниз на головному екрані і перейдіть в налаштування. Там натисніть «Wireless» і виберіть «On».
    • Вимикайте функцію Bluetooth, коли вона не використовується, щоб заощадити заряд батареї.
  7. 7 Качайте нові додатки. Перейдіть в магазин додатків Amazon App Store, щоб завантажити нові програми. В самому магазині виберіть «App Manager», щоб перейти до налаштувань всіх додатків.

Що вам знадобиться

  • Bluetooth-пристрої
  • Кабель для зарядки батареї
  • Кредитна картка