Як носити сукні з відкритою спиною

Автор: Sara Rhodes
Дата Створення: 17 Лютий 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
23 ЛАЙФХАКА С ЛИФЧИКАМИ, КОТОРЫЕ ДОЛЖНА ЗНАТЬ КАЖДАЯ ДЕВУШКА
Відеоролик: 23 ЛАЙФХАКА С ЛИФЧИКАМИ, КОТОРЫЕ ДОЛЖНА ЗНАТЬ КАЖДАЯ ДЕВУШКА

Зміст

Сукні з відкритою спиною виглядають елегантно і дозволяють подарувати приголомшливий образ будь-якій жінці, готової заявити про себе, показавши трохи своєї шкіри. Такі сукні можуть стати відмінним вибором для офіційних і напівофіційних заходів, але багато хто уникає їх через деякі складнощі їх шкарпетки. Проте, якщо правильно вибрати нижню білизну, забезпечити хороший догляд своїй шкірі і належним чином підібрати аксесуари до плаття, то до наступного важливого заходу в сукні з відкритою спиною ви будете виглядати шикарно і при цьому відчувати себе дуже комфортно.

кроки

Метод 1 з 3: Вибір відповідного білизни

  1. 1 Спробуйте використовувати бюстгальтер із заниженою застібкою, якщо вашої грудей потрібна підтримка. Фіксуючий пояс таких бюстгальтерів проходить через живіт і нижню частину спини, забезпечуючи грудей достатню підтримку і при цьому залишаючись невидимим під сукнею з глибоким вирізом на спині. Якщо у вас великі груди, то саме цей варіант бюстгальтера слід розглянути в першу чергу.
    • Деякі моделі класичних бюстгальтерів можуть трансформуватися в бюстгальтери з заниженою застібкою. Це відмінний варіант для тих випадків, коли ви готові витратитися на білизну, яке можна буде використовувати на щоденній основі для будь-яких випадків.
  2. 2 Якщо вашої грудей не потрібна підтримка, використовуйте силіконові наклейки на соски. При невеликих грудей, ймовірно, можна обійтися без підтримуючого бюстгальтера. Однак, якщо ви дійсно вирішили відмовитися від цього аксесуара, існує ризик, що груди буде просвічуватися через тонку або світлу тканину. Цього можна уникнути, скориставшись силіконовими наклейками на соски.
    • Якщо ж вам необхідна проста і недороге рішення проблеми, то замість спеціальних наклейок можна настільки ж ефективно використовувати звичайний пластир.
    РАДА СПЕЦІАЛІСТА

    Alison Deyette


    Професійний стиліст Елісон Дейетт - фахівець по стилю і телеведуча з більш ніж 20 роками опитв в області моди, стилю і телебачення. Працювала стилістом на фотосесіях по всьому світу для різних журналів, включаючи Good Housekeeping, People StyleWatch і Mode. Журнал Variety назвав її одним із кращих стилістів Лос-Анджелеса.

    Alison Deyette
    Професійний стиліст

    Вирішили відмовитися від бюстгальтера? В такому випадку Елісон Дейетт, експерт по стилю, пропонує скористатися наступним контрольним переліком дій: «По-перше, необхідно переконатися в тому, що саме плаття не просвічується, а його тканина не надто тонка. Найімовірніше, ви не захочете, щоб соски стирчали з-під сукні або були видні крізь тканину. По-друге, важливо з'ясувати, чи не буде вам холодно в плаття. Фасон сукні на увазі, що найпривабливішою його деталлю повинна бути відкрита спина, А не виставлені на огляд набряклі соски. Якщо ви подбаєте про те, щоб якісно прикрити інтимні зони, то будете почувати себе більш комфортно на заході ».


  3. 3 Спробуйте скористатися приклеюють силіконовим бюстгальтером, якщо у вас груди невеликого або помірного розміру. Він забезпечить груди трохи більшою підтримкою і краще її прикриє, ніж звичайні силіконові наклейки на соски, але все так само дозволить обійтися без бретелей і застібок, які можуть стирчати з-під сукні на відкритих ділянках вашого тіла. Звичайно, такий варіант бюстгальтера не так добре підтримує груди, як бюстгальтер із заниженою застібкою, і тому може не підійти жінкам з більш пишними грудьми. РАДА СПЕЦІАЛІСТА

    «Придбати якісні силіконові бюстгальтери, що не зісковзують, можна через інтернет-магазини. Вони відмінно підходять для тих випадків, коли ви збираєтеся вбратися у що-небудь з відкритою спиною ».


    Christina Santelli

    Професійний стиліст Христина Сантеллі - власниця і засновниця сервісу по підбору гардероба Style Me New в Тампі, Флорида. Працює стилістом більш шести років, її роботи з'являлися на HSN, в Nob Hill Gazette і на фестивалі вина і їжі в Пасифік-Хайтс.

    Christina Santelli
    Професійний стиліст

  4. 4 Подумайте про бюстгальтері з прозорим фіксуючим поясом для непомітною підтримки грудей. Такі бюстгальтери аналогічні бюстгальтерів без лямок, але замість видимого пояса, застібки оснащені поясом і застібкою з безбарвного пластика або прозорого матеріалу. Якщо вам подобається носити бюстгальтери без лямок, але їх звичайний варіант занадто помітний під сукнею з відкритою спиною, бюстгальтер з прозорим фіксуючим поясом станемо відмінним рішенням проблеми. Крім того, він забезпечить більш якісну підтримку для грудей середнього і великого розміру.
  5. 5 Використовуйте бюстгальтер з шийної лямкою для суконь з не дуже глибоким вирізом спини і лямкою через шию. Деякі сукні з відкритою спиною і шийної лямкою оголюють лише малу область спини. В такому випадку бюстгальтер з шийної лямкою може повністю сховатися під сукнею. Це ще один варіант якісної підтримки грудей для жінок з пишним бюстом.
    • Обов'язково попередньо приміряйте бюстгальтер під сукню, щоб переконатися в тому, що його застібка не стирчить з-під сукні. В цілому ж розумно буде заздалегідь (до заходу) приміряти під плаття будь-бюстгальтер, який ви плануєте надіти. Якщо наявний бюстгальтер буде занадто погано поєднуватися з сукнею або стирчати з-під нього, вам буде потрібно час, щоб знайти йому заміну.

Метод 2 з 3: Створення відповідного стилю

  1. 1 Слідкуйте за поставою, щоб виглядати впевнено і відповідати елегантному стилю вашого плаття. Тримайте голову високо, плечі відведіть назад, а груди виставте вперед. Пряма постава буде привертати увагу до вашої спині і позитивно впливати на ваш образ, тому максимально постарайтеся не сутулитися і не горбиться.
    • Прагніть втягнути живіт і тримати основний свою вагу на подушечках стоп, щоб здаватися вище. Також корисно контролювати правильність постави і положення голови по розташуванню мочок вух, які повинні розташовуватися строго над плечима.
  2. 2 Щоб збалансувати викликає стиль сукні, використовуйте минималистичную елегантну біжутерію. Аксесуари є важливою частиною будь-якого наряду, але основною метою сукні з відкритою спиною повинна залишатися демонстрація спини.А помітна помітна біжутерія може відвернути увагу від того, на що ви робили наголос в своєму образі.
    • Замість сміливої ​​і помітною біжутерії зупиніть свій вибір на простих і елегантних висячих сережках або витонченому браслеті, який додасть трохи сяйва вашому образу.
  3. 3 Виберіть туфлі, які доповнять собою ваше плаття, але не будуть відволікати від нього увагу. Найчастіше сукні з відкритою спиною вибирають для більш офіційних випадків і заходів. Як таке, зазвичай доречно буде доповнити таке плаття красивими вечірніми туфлями (частіше на високих підборах). Тільки прослідкуйте за тим, щоб взуття не затьмарювала собою красу вашого наряду.
    • Коли саме плаття прикрашене паєтками, візерунками чи іншими декоративними елементами, краще зупинити вибір на більш простих однотонних туфлях. Якщо і плаття, і туфлі виявляться хитромудро прикрашеними, то вони можуть стати не кращим конфліктним поєднанням.
    • Чорні туфлі відмінно підходять для суконь найрізноманітніших квітів. Металізовані і тілесні туфлі також досить універсальні. Але якщо ви хочете поекспериментувати з несподіваними квітами, спробуйте зупинити вибір на туфлях того ж кольору, що й сукня, але трохи іншого відтінку.
  4. 4 Уникайте таких аксесуарів, які будуть закривати собою вашу шию або спину, наприклад, шарфів. Знову ж таки, важливо стежити за тим, щоб спина залишалася головною родзинкою вашого образу. Кольє теж можуть відвернути основна увага від вашої спини, наприклад, на свою застібку або на ланцюжок регульованою застібки.
    • Винятком із загального правила можуть стати кольє, призначені для спини. Зазвичай вони досить вишукані і спеціально призначені для суконь і блуз з відкритою спиною.
  5. 5 При виборі аксесуарів враховуйте погодні умови. Якщо ви планує взяти участь в заході на відкритому повітрі, а погода обіцяє бути злегка прохолодною, прихопіть з собою болеро, шаль або жакет. Без сумніву, ви хочете показати себе в сукні з відкритою спиною, але важливо поставити в пріоритет власний комфорт. Сукня з відкритою спиною оголює значну площу шкіри, через що ви можете опинитися досить незахищеною проти холоду.
  6. 6 Зберіть волосся у високу зачіску, щоб підкреслити стиль вашого плаття. Можливо, ви пишаєтеся своїми довгими і розкішними локонами, але якщо вони будуть повністю закривати собою вашу спину, плаття з відкритою спиною просто втратить свій сенс. Виберіть високу зачіску, засновану на зборі волосся, яка дозволить продемонструвати вашу спину в усій її красі.
    • Високі зачіски часто доповнюють собою наряди з відкритою спиною. Спробуйте зупинити свій вибір на гладкій зачісці з простим пучком або ж зробіть більш складну високу зачіску з валиком з волосся або плетінням.
  7. 7 Спробуйте створити зачіску з наполовину зібраних і наполовину розпущеного волосся. Якщо вам не йдуть високі зачіски, спробуйте залишити волосся наполовину розпущеним. Дозвольте волоссю частково спадати на спину, але переконайтеся в тому, що спина все ж досить добре проглядається крізь волосся. Легка завуалированность спини може навіть посилити привабливість сукні з відкритою спиною.
    • Спробуйте завити волосся великими хвилями, а потім зберіть їх збоку на плечі, щоб частково показати спину.

Метод 3 з 3: Догляд за шкірою

  1. 1 Користуйтеся антибактеріальним лосьйоном проти прищів, щоб запобігти вугрові висипання. Навіть якщо ви не схильні до вугрового висипання на спині, регулярне застосування лосьйону від вугрів стане хорошим захистом від одиночних прищиків і дозволить зберегти шкіру гладкою. Для максимальної ефективності виберіть засіб, яке містить в своєму складі бензоїлу пероксид.
    • Якщо вам складно обробляти всю спину лосьйоном, спробуйте використовувати антибактеріальний спрей для шкіри. Його нескладно наносити, і він має настільки ж дієвою силою, як антибактеріальні скраби і мило.
  2. 2 Своєчасно міняйте спітнілу одяг, щоб не допустити вугрових висипань на спині. Підвищена фізична активність може збільшити ризик появи вугрової висипки на спині, плечах і грудях. Якщо ви спітніли, постарайтеся якнайшвидше зняти спітнілу одяг і відразу ж прийняти душ, щоб змити жирові виділення і бактерії з шкіри. Якщо не забувати надходити так після будь-яких фізичних тренувань, то шкіра спини з більшою ймовірністю буде залишатися чистою і здоровою, а це дозволить вам відчувати себе впевненіше в сукні з відкритою спиною.
  3. 3 Уникайте застосування кондиціонерів для волосся з вмістом пантенола, щоб шкіра залишалася чистою. Деякі засоби з вмістом цієї хімічної речовини збільшують ризик вугрових висипань уздовж лінії росту волосся на голові і на спині. Якщо є така можливість, зовсім відмовтеся від використовуватися даних коштів або після застосування кондиціонера для волосся завжди ретельно очищайте спину лосьйоном або антибактеріальним скрабом.
  4. 4 Подбайте про зволоження шкіри, щоб вона була здоровою і бездоганною. Після прийому душу або ванни обробляйте шкіру спини легким зволожуючим засобом або лосьйоном, щоб захистити її від сухості. Це особливо важливо робити в тому випадку, якщо ваша шкіра схильна до сухості або дуже чутлива.
    • Зволожуючий засіб дозволить заспокоїти суху шкіру, а також запобігти вугрові висипання в майбутньому. Коли шкіра суха, вона виділяє більше себума, що закупорює пори. Турбота про те, щоб шкіра залишалася м'якою і зволоженою за допомогою зволожуючого засобу, що не містить в собі масел, дозволить позбутися від зайвих жирових виділень і захистити шкіру від прищів.
  5. 5 Регулярно оглядайте спину через велике дзеркало в повний зріст, щоб переконатися у власній готовності до демонстрації сукні. Після початку режиму особливого догляду за шкірою спини регулярно перевіряйте її стан, щоб переконатися в тому, що ви зможете комфортно її продемонструвати в сукні з відкритою спиною. Якщо вам важко розглянути відображення спини, просто обернувшись до дзеркала, додатково скористайтеся маленьким ручним люстерком. Станьте спиною до великого дзеркала, а маленьке дзеркальце візьміть в руки і тримайте перед собою. Нахиліть маленьке дзеркало таким чином, щоб через нього вам стало видно відображення спини у великому дзеркалі.