Як носити затискач для краватки

Автор: Alice Brown
Дата Створення: 23 Травень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Tie Clip: How To? Зажим для галстука: Как правильно?
Відеоролик: Tie Clip: How To? Зажим для галстука: Как правильно?

Зміст

1 Підберіть затиск, який буде добре виглядати з вашим костюмом. Затиск для краватки з срібла або золота стане хорошим вибором. Ви можете вибрати кольоровий, текстурований або чим-небудь прикрашений затиск, який додасть трохи розкоші в ваш образ. Зважайте на те, як зажим може вплинути на наш наряд: зажим з візерунком може зробити ваш наряд більш цікавим, в той час як простий металевий затиск допоможе пом'якшити вид занадто суворого краватки.
  • Постарайтеся підібрати затиск, який буде відповідати металевих деталей вашого наряду: годинах, кнопок на куртці, запонок, пряжці на ремені.
  • Якщо у вас немає ніякого металу (наприклад, ви йдете без куртки, на вас немає запонок або ременя) вибирайте срібний затискач. Він підходить практично до будь-якого вбрання.
  • Вибирайте затиск, що підходить до заходу. Занадто ошатний зажим не підійде до такого похмурого події, як похорон.
  • Затиск для краватки не варто носити з жилеткою або кардіганом на ґудзиках. Такий одяг вже утримує ваш краватку на місці, тому затиск стає зайвим.
  • 2 Виберіть тип затиску (гладкий затиск або защип) в залежності від товщини і ширини краватки. Затиск з защипом надійно утримує краватку, проте може зім'яти тонку тканину, і тоді ваш краватку буде зморщеним. Замість цього краще використовувати гладкий затиск, щоб зберегти ваш тонкий краватку гладким і рівним. З товстими і широкими краватками найкраще впорається зажим з защипом.
  • 3 Вибирайте затиск, розмір якого між 1/2 - 3/4 ширини краватки. "Ніколи" не носіть затиск ширше, ніж ширина краватки. Це вважається несмаком Це одне з основних модних "правил", що стосуються затиску для краватки.
    • Традиційний краватку близько 7,62 см - 8,89 см в найширшому місці. Вибирайте затиск довжиною 4,45 см.
    • Ширина класичного тонкого краватки, як правило, між 5,08 см - 6,35 см. У цьому випадку ваш зажим повинен бути 3,81 см - 4, 45 см ..
    • Самі вузькі краватки шириною 3,81 см - 4,45 см. Для таких вибирайте зажим не більш 3,17 см в довжину.
    • Одягайте затиск приблизно на третій або четвертій гудзика сорочки. Якщо він виглядає занадто довгим, вам доведеться підібрати інший затискач.
    • Для ретро-образу можете вибрати затиск точно такої ж довжини, як і ширина вашого краватки, але ні в якому разі не довше.
  • Метод 2 з 2: Правильне носіння затиску для краватки

    1. 1 Відкрийте затиск (якщо це затиск з защипом) і защіпніте обидві частини краватки плюс розріз на сорочці (розріз - це та частина тканини на сорочки, на якій ви застібаєте гудзики). Всі ці три елементи повинні бути затиснуті затискачем.
      • Переконайтеся, що краватка прикріплений до сорочки. Призначення затиску в тому, щоб ваш краватка не бовтався, але це не спрацює, якщо ви просто надягнете затиск на краватку і не прикріпіть його до сорочки.
    2. 2 Закріпіть зажим межу третьої і четвертої гудзиками вашої сорочки по центру або в нижній частині грудної клітини. Розміщення в правильному місці - це ще одне «правило» носіння затиску. Якщо ви надягнете затиск занадто високо, він буде марний для краватки (краватка буде як і раніше бовтатися і падати в тарілку, коли ви будете нахилятися), а якщо занадто низько - буде виглядати незграбно і ховатися за піджаком.
      • Коли регулюєте затиск, переконайтеся, що він розстебнутий, щоб не пошкодити тканину сорочки або краватки.
      • Переконайтеся, що затиск лежить перпендикулярно краватці. Він завжди повинен лежати прямо, а не під кутом.
      • При необхідності, відрегулюйте краватку так, щоб він ліг рівно поверх вашої сорочки, без зморщування.
    3. 3 Додайте невелику деталь, трохи витягнувши верхівку краватки. Візьміть верхню половину вашого краватки і потягніть її трохи вгору, так щоб вона не була натягнута на ваших грудях. Нехай він злегка струмує. Це додасть вашому образу індивідуальність і краватка не буде так затиснутий.