Як зрозуміти, що чоловік ігнорує ваші дзвінки і вирішити, що з цим робити

Автор: Marcus Baldwin
Дата Створення: 19 Червень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как живут наши на Гавайях: ожидание и реальность
Відеоролик: Как живут наши на Гавайях: ожидание и реальность

Зміст

Іноді досить складно зрозуміти, ігнорує людина ваші телефонні дзвінки. Можливо, через це ви відчуваєте себе тривожно, така поведінка напевно ранить ваші почуття і взагалі створює незручну ситуацію між вами в цілому. Перед тим, як зробити що-небудь необачне, можна застосувати кілька логічних стратегій, щоб зрозуміти, чи дійсно людина вас уникає. Як тільки ви будете впевнені в тому, в якій ситуації ви опинилися, вам потрібно буде попрацювати над деякими комунікативними навичками, які допоможуть прояснити ситуацію в ваших з одним відносинах.

кроки

Частина 1 з 3: Оцініть ситуацію

  1. 1 Перевірте історію дзвінків. Подивіться, чи всі ваші виклики одному були пропущені? Яких викликів більше - пропущених або прийнятих? Зверніть увагу на тривалість дзвінка, на час, в яке ви дзвонили одного, як часто ви дзвоните йому, і дзвонить він вам. Якщо вам здається, що кількість прийнятих і пропущених, вхідних і вихідних дзвінків приблизно однаково, подумайте, з якої ще причини могла виникнути така ситуація. Можливо, у нього обмежений тарифний план, або у нього немає можливості вчасно поповнювати баланс.
  2. 2 Проаналізуйте, у зручний чи час ви телефонуєте. Подумайте, чим може бути зайнятий ваш друг. Якщо ви добре знаєте свого друга і в курсі його розкладу, подумайте, якими ще справами він може бути зайнятий. Можливо, він зараз на якоїсь важливої ​​зустрічі або за кермом. Можливо, в цей час доби він приліг подрімати (або він взагалі лягає спати рано). Згадував він останнім часом про якісь події, в яких збирається брати участь (не входять в його звичний розклад)? Може бути, він включив режим «не турбувати», поставив беззвучний режим або просто забув зарядити телефон? Не робіть поспішних висновків. У людини може бути цілком вагома причина не відповідати на ваші дзвінки.
  3. 3 Подумайте про статус ваших відносин. Може бути, останнім часом відбулося щось, через що між вами могла виникнути незручна ситуація? У нього є якісь адекватні причини ігнорувати ваші телефонні дзвінки (крім важливих справ)? Поміркуйте над його ставленням до вас останнім часом. Якщо останнім часом ваш друг в спілкуванні з вами злегка холодний і відсторонений - є велика ймовірність того, що він дійсно ігнорує ваші дзвінки.
    • Будьте завбачливі. Знову ж таки, не варто відразу ж робити висновки і висновки. Оцінка цієї поведінки все ж може бути упередженою. Подумайте про те, щоб порадитися з цього приводу з одним, який не причетний до цієї ситуації.
  4. 4 Спробуйте передзвонити в інший час. Виберіть той час, в яке ваш друг напевно зможе поговорити. Набравши його номер, почекайте - нехай виклик йде хоча б протягом хвилини (на той випадок, якщо ваш друг все ж поспішить взяти трубку). Можливо, його телефон лежить в сусідній кімнаті або просто не під рукою. Дайте одному можливість вирішити ваші сумніви.

Частина 2 з 3: Перевірте свою теорію

  1. 1 Зателефонуйте з іншого номера. Якщо людина не відповідає на ваші дзвінки, один раз передзвоніть з іншого номера.Якщо він все ще не відповідає, залиште повідомлення і попросіть передзвонити вам, а також можна коротко розповісти, чому ви дзвонили. Боріться з бажанням багаторазово передзвонювати одному в надії, що він відповість (тільки якщо ви не перебуваєте в надзвичайній ситуації). Людина може розлютитися і злічити така поведінка неповажних.
    • Якщо ви вирішили залишити голосове повідомлення на автовідповідачі, воно повинно бути коротким і ясним - говорите повільно і чітко. Якщо ви залишаєте повідомлення з чужого телефону, не забудьте повідомити своє ім'я і номер, за яким з вами можна буде зв'язатися. Якщо ви телефонуєте загальної мережі (наприклад, за номером стаціонарного телефону), не забудьте попросити до телефону того, з ким хотіли поговорити. Говоріть спокійно і чітко. Цей пункт особливо важливий, якщо ви намагаєтеся зв'язатися зі знайомим по роботі або обговорити з людиною якісь ділові питання.
  2. 2 Запитайте у вашого спільного друга, чи спілкувався він останнім часом з тим, кому ви намагаєтеся додзвонитися. Цілком можливо, що ваш спільний друг знає, чому ваші дзвінки ігноруються (або знає, чим може бути так зайнятий в даний момент той, кому ви не можете додзвонитися). Може бути, ваш спільний друг допоможе визначити, чи дійсно людина ігнорує ваші дзвінки.
  3. 3 Попросіть кого-небудь ще подзвонити вашому другу. Якщо він не відповідає на ваші дзвінки, попросіть когось ще подзвонити йому відразу ж після вас. Якщо людина відповіла на цей дзвінок, але не відповів на ваш - швидше за все, він дійсно уникає вас.
    • Якщо у вас з цим спільним другом досить близькі відносини, поясніть йому всю ситуацію. Якщо той, кому ви намагалися додзвонитися, проігнорував ваш дзвінок, але відповів на дзвінок вашого спільного друга, попросіть його згадати в розмові про те, що ваші виклики залишилися без відповіді.
    • Переконайтеся в тому, що той, кого ви вибрали для допомоги (тобто ваш спільний друг), досить товариський і соціально адаптований, що він добре орієнтується в цій ситуації і зможе дати вам добру пораду.
  4. 4 Спробуйте зав'язати спілкування в іншій формі. Цілком можливо, що ваш друг втратив свій телефон або просто любить смс-повідомлення набагато більше, ніж телефонні розмови. Якщо у вас з ним досить близькі відносини, ви напевно знаєте, яку форму спілкування він надає перевагу. Спробуйте почати розмову в тій же соціальній мережі, якою він користується найчастіше.
  5. 5 Оцініть ваші відносини. Це дійсно дуже близький друг або член вашої родини? Хтось, з ким ви хочете стабільних відносин? Може бути, недавно відбулися якісь події, які могли б пояснити таку поведінку? Можливо, ви наговорили один одному щось неприємне або якось образили свого друга?
    • Якщо відповідь на всі ці питання негативний, запитайте себе, чи варто взагалі про це турбуватися. Забудьте про це, займіться чимось іншим і спробуйте інші способи зв'язатися з цією людиною, якщо він вам знадобиться. Якщо ви все ще турбуєтеся про те, що ваш друг вас ігнорує, спробуйте менше йому дзвонити. По крайней мере, так ваші почуття ніхто не ранить.
    • Якщо ви хочете налагодити ці відносини, доведеться докласти деяких зусиль, щоб поліпшити спілкування.
  6. 6 Почніть себе по-іншому вести. Якщо ви знаєте, що один ігнорує ваші дзвінки з-за того, що ви щось зробили не так, постарайтеся показати, що вам дуже шкода, або просто перестаньте робити те, що ображає вашого друга. Зверніть особливу увагу на те, як ви спілкуєтеся по телефону. Наприклад, якщо ви знаєте, що ваш друг терпіти не може плітки, а ви часто не проти попліткувати, постарайтеся позбутися від цієї звички хоча б коли розмовляєте з цим другом по телефону. Якщо ви недавно сказали або зробили щось, що поранило почуття вашого друга, попросіть вибачення особисто при зустрічі або по телефону.
    • Якщо ви загладити свою провину перед людиною, навряд чи він буде вас уникати.
  7. 7 Поговоріть з ним особисто. Якщо ви змінили свою поведінку, але це не прояснило і не поліпшило ситуацію, якщо ви просто хочете дістатися до суті справи - поговоріть з одним про те, що між вами відбувається. Призначте зустріч на зручне для вас обох час. У вас в запасі повинно бути багато часу (на той випадок, якщо бесіда затягнеться). Скажіть, що ви помітили, що він часто не відповідає на ваші дзвінки, і вам цікаво, в чому ж причина.

Частина 3 з 3: Поговоріть з ним особисто

  1. 1 Говоріть спокійним і доброзичливим голосом. Ваш тон не повинен звучати обвинувальний. Це особливо важливо в тому випадку, якщо ваш друг вже злиться. Якщо ви почнете проявляти агресію, то тільки зіпсуєте відносини. І часто агресія проявляється не в тому, що саме ви говорите, а в тому, яким тоном ви це говорите.
  2. 2 Будьте прямолінійні. Запитайте, чому він ігнорує ваші дзвінки. Дізнайтеся, чи є щось, що він хотів би з вами обговорити (може, ви зробили щось не так). Наведіть конкретні приклади, коли ваші дзвінки залишилися без відповіді. Спокійно і не перебиваючи вислухайте свого друга. Поясніть свою точку зору з приводу цієї ситуації. Не шукайте винних і не тикайте пальцем - ви ж намагаєтесь вирішити проблему, а не звинуватити в ній когось ..
    • Чи не обзивають свого друга і будьте чемні - таким чином ви покажете, що ви засмучені, тому що ця ситуація хвилює вас.
  3. 3 Обговоріть будь-які проблеми, про які він розповість. Подумайте про всі питання, які постануть по ходу вашої розмови. Так ви покажете, що хочете поліпшити відносини. Спробуйте поглянути на ситуацію з його точки зору і проявіть співпереживання. Зробіть все від вас залежне, щоб виправити ситуацію і налагодити стосунки.
  4. 4 Рухайтеся далі. Домовтеся в майбутньому завжди відразу ж обговорювати всі проблеми замість того, щоб уникати один одного. Зрозумійте, що ігнорування проблем не допоможе їх вирішити, крім того, так ви тільки погіршить ситуацію. Визнайте той факт, що з часом ми стаємо все більш зайнятими, і навіть хороші друзі потроху віддаляються один від одного. Спробуйте знайти інші способи залишатися на зв'язку, якщо тепер вам з одним складно спілкуватися по телефону, як раніше.

Поради

  • Не переборщити з іншими способами зв'язку! До них відносяться електронна пошта, смс і так далі.
  • Деякі люди вважають за краще особисті розмови і зустрічі (або, наприклад, смс) замість телефонних розмов. Знайдіть золоту середину в своїх перевагах.