Як залишатися красивою

Автор: Marcus Baldwin
Дата Створення: 15 Червень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Простые Советы, как стать Красивой и Женственной❤️ Diana Milkanova
Відеоролик: Простые Советы, как стать Красивой и Женственной❤️ Diana Milkanova

Зміст

Про те, як стати красивою, ходить багато розмов, дійшло до того, що люди іноді просто забувають про те, як же виглядатиме красивим насправді.На жаль, наша краса з роками в'яне. Але з цим треба боротися. Люди, красиві протягом всього свого життя, вміють протистояти ударам долі, підлаштовуючись під кожен етап свого життя з гідністю, а не прикидаються тими, ким вони насправді не є.

кроки

Метод 1 з 3: Доглядайте правильно за тілом

  1. 1 Харчуйтеся правильно. Більшість людей сприймають дієти як засіб економії грошей на їжу, або, по крайней мере, як можливість їсти менше. Але, на щастя, це не так. Правильна, збалансована дієта замінює порожні калорії (наприклад, чізбургери і содова) на здорову альтернативу. Залежно від того, з чого складається ваш раціон на даний момент, ви спокійно можете виділити, принаймні, кілька продуктів, які ви зараз їсте, але без яких вашому тілу теоретично буде краще.
    • Цілісні продукти, такі як зелені овочі, є основним компонентом багатьох дієт. Здорове харчування дуже корисно для організму. Якщо ви звикли до шкідливої ​​їжі, дотримання гарної дієти протягом хоча б місяця, допоможе вам в кінцевому підсумку відчувати себе більш енергійніше, ніж навіть десять років тому.
    • Не довіряйте так званої харчової піраміді. Краще створіть план харчування, який буде відповідати конкретним потребам вашого організму. Існує багато суперечок щодо того, які продукти краще для здоров'я, тому, щоб вибрати правильні, варто поспостерігати за своїм організмом.
  2. 2 Відведіть на сон як мінімум 8 годин. На повноцінний сон часто не вистачає часу в нашому сучасному житті. Це погано, адже його недолік прискорює процес старіння і позбавляє тіло його природної сили. Він грає дуже важливу роль, достатня кількість відпочинку може куди ефективніше поліпшити ваш зовнішній вигляд, ніж купа косметики.
    • Видаляйте макіяж перед сном. В іншому випадку він може привести до подразнення вашої шкіри.
    • Такий стан шкіри як акне проходить набагато швидше, якщо ви досить відпочиваєте.
    • Якщо ви страждаєте від темних кіл під очима, вони можуть бути результатом недосипання. Організм уві сні відновлюється, і темні кола можуть бути ознакою того, що ви не даєте йому достатньо часу для завершення цього процесу.
  3. 3 Зволожуйте шкіру. Зволоження шкіри підтримує її молодість і здоров'я. Увімкніть цей пункт в своє повсякденне життя, якщо ви цього ще не зробили. Перш ніж зупинитися на якомусь певному засобі, поекспериментуйте і підберіть те, що підійде саме вам. Найбільш ефективні зволожуючі креми - не обов'язково найдорожчі.
    • Хоча є суперечки щодо того, чи варто купувати будь-якої крем для зони навколо очей, існують певні кошти для чутливої ​​шкіри, які найкраще підходять для усунення набряклості і зморшок.
    • Зволоження шкіри перед сном буде сприяти природної регенерації, яка відбувається під час відпочинку.
  4. 4 Відбілити зуби. Хворі зуби можуть зіпсувати зовнішній вигляд людини, навіть якщо все інше у відмінній формі. Пожовклі зуби - дуже поширене явище, і навіть відмінні на вигляд зуби можна відбілити і зробити сяючими. Використовуйте для цього відбілюючі зубну пасту. Також з цим добре справляються відбілюючі гелеві смужки, які очищають зубну емаль. Красива посмішка - важлива складова привабливого зовнішнього вигляду, вона настільки важлива, що її важко переоцінити.
    • Більш ефективно зуби можна відбілити в стоматологічній клініці.
    • Якщо здоров'я ваших зубів у задовільному або дуже поганому стані (наприклад, якщо є відсутні або зламані зуби), рекомендується відвідати стоматолога і вирішити ці проблеми. Пошкоджені зуби можна відновити або підлікувати, так що якщо ваша страховка не покриє такі витрати, будьте готові до того, що доведеться витратити багато грошей.
  5. 5 Застосовуйте зволожуючий крем проти старіння. Згодом ваша шкіра буде змінюватися, і це неминуче.Це природне явище і в цьому немає нічого поганого, хоча багатьох жінок зовсім не турбує бляклий колір обличчя і зморшки, які з'являються в результаті цього процесу. Антивікові крему і зволожувачі спеціально розроблені для боротьби з цими проблемами. Якщо вікові зміни шкіри вас турбують, придбайте і застосовуйте подібного роду продукти відповідно до інструкції.
    • Деякі процеси старіння можна сповільнити за допомогою правильного харчування і хорошого сну.

Метод 2 з 3: Використовуйте макіяж

  1. 1 Подбайте про те, щоб повсякденний макіяж відповідав вашому віку. І без того зрозуміло, що для кожної з вікових категорій підходять свої косметичні методи. І хоч не варто прагнути виглядати так, як ви виглядали десять років тому, все ж ви повинні прагнути приховати вікові недоліки.
    • Згодом з'являються зморшки: це абсолютно нормально, вони ніяк не можуть перешкодити вам залишатися красивою. Невеликі зморшки роблять обличчя більш аристократичним, але якщо без них ви відчуваєте себе більш впевнено, використовуйте тональний крем, який візуально згладить їх.
    • З роками повіки, як правило, починають обвисати. Тому виникає потреба в підводці, тіні для повік в такому випадку менш ефективні.
  2. 2 Зробіть акцент на бровах. Брови обрамляють обличчя. Крім усього перерахованого вище, не забувайте також доглядати за бровами, так як вони можуть рідшати. Цю проблему можна легко вирішити за допомогою олівця для брів.
    • Деякі жінки віддають перевагу перманенту татуажу брів, але безпеку такої процедури до сих пір є темою для обговорення в медичних колах.
  3. 3 Доглядайте за темними колами під очима. Темні кола під очима - це поширене захворювання, яке, як правило, виникає через нестачу сну або стресів. Вони псують зовнішність, так як надають людині більше нездоровий вигляд. Використовуйте консилер - наносите його на область під очима, так ви зможете освіжити ваш зовнішній вигляд.
  4. 4 Зробіть губи пишними. Губи - основна ознака здорового особи. Акцент на цій частині - це відмінна ідея, якщо ви хочете виглядати гарніше. Цього можна домогтися за допомогою помади, що збільшує обсяг губ. Але намагайтеся не переборщити. Як і з будь-яким іншим засобом, перебір з помадою матиме комічний ефект; ви ж хочете виглядати природно не дивлячись ні на що.
    • З віком на губах з'являються зморшки, в яких накопичується губна помада. Постарайтеся уникнути цього - не наносите на губи занадто багато помади.
    • Зволоження губ є важливою частиною догляду за ними, це зробить їх більш привабливими. Масло ши стане дуже ефективним засобом для зволоження.

Метод 3 з 3: Підносите себе красиво

  1. 1 Постарайтеся зрозуміти, які ще фактори здатні зробити вас привабливою. Якщо ви хочете залишатися красивою, слід визнати, що для того, щоб справити враження привабливої ​​жінки, мало просто бездоганно підібраного одягу і макіяжу. Справжня краса повинна викликати бажання дізнатися вас краще. Ось чому нас іноді тягне до людей, які можуть виглядати не так вже й ідеально; це тому, що вони компенсують недоліки своєї зовнішності іншими способами.
    • Поведінка і чарівність також вносять свою лепту. Той, хто випромінює впевненість, буде більш привабливим, ніж той, хто відчуває ненависть до самого себе, незалежно від його зовнішності.
  2. 2 Розвивайте впевненість в собі. Хіба є щось гарніше, ніж впевненість в собі? Віра в себе - це прекрасна річ, вона ніколи не зношується, незалежно від віку або країни, в якій ви живете. Якщо ви не впевнені в собі, це проявляється в багатьох речах. Це впливає на те, як ви поводитеся з людьми, і навіть на мову тіла. Звичайно, впевненість в собі розвинути не так-то просто, але зате вона має більший вплив на те, як вас сприймають інші, ніж хороший макіяж або одяг.
    • Якщо ви думаєте, що ви гарні, інші люди теж будуть так думати.Просто спробуйте і подивіться, як на це відреагують інші.
  3. 3 Випромінюйте веселий настрій. Ганьба тим людям, які сприймають красу як чисто фізичну річ. Краса - це ще й те, які почуття людина викликає у інших людей. Веселий настрій при спілкуванні з людьми змусить їх поглянути на вас інакше. Той, з ким добре проводити час, буде здаватися більш привабливим, ніж людина, яка створює протилежний ефект. Зробіть акцент на демонстрації гостинності за допомогою мови тіла, і стежте за тим, що ви говорите в присутності інших людей.
  4. 4 Посмішка. Хоча у одних людей посмішки сяють яскравіше, ніж у інших, щира посмішка ніколи не здасться недоброзичливо. Сумного і нещасну людину навряд чи хтось вважатиме прекрасним, на відміну від того, хто щиро посміхається всім на своєму шляху. Посмішка повинна бути вашою природною реакцією на оточуючих вас людей. Вона допомагає набути впевненості в собі, і хоч це і звичка, звичайний процес, якому треба повчитися. Посміхайтеся собі в дзеркалі щодня, поки не помітите, що ви почали посміхатися мимоволі.
    • Посміхатися повинен не тільки рот, але і очі. Якщо ви змусите себе посміхнутися, то рот і очі будуть видавати різні емоційні реакції, адже змусити «посміхатися» очі набагато складніше.
  5. 5 Красиво одягайтеся. Слідування моді може виявитися дорогим задоволенням. На щастя, для того, щоб виглядати красиво, не обов'язково мати товстий гаманець. Не потрібно носити все те, що модно, так само як вам не обов'язково дотримуватися в одязі одного стилю. У кожного свій смак, тому ви повинні зосередитися на створенні того стилю, який підійде саме вам. Не турбуйтеся про модні тенденції. Тривала краса створюється вами самими, а модні тенденції, як відомо - недовговічні.
    • Не дозволяйте собі зациклюватися на тому, щоб виглядати молодо. Часто жінки у віці намагаються наслідувати молодіжній моді. Не відкидайте будь-якої образ просто через те, що він, на вашу думку, робить вас старше. Той, хто гідно приймає свій вік, сприймається як більш приваблива особистість.
    • Якщо у вас виникли проблеми у створенні свого власного стилю, ви можете подивитися, як виглядають знаменитості, якими ви захоплюєтеся. Хоча вони, ймовірно, виглядають більш гламурно, ніж вам потрібно виглядати кожен день, але з їхнього способу можна почати, щоб придумати і створити собі свій власний стиль.
  6. 6 Виробіть у себе звичку тримати поставу. У цьому є багато переваг. Гарна постава неминуче впливає на самооцінку. Якщо ідеал прекрасної людини знаходиться у вашій свідомості, то цей ідеал однозначно не може «сутулитися». Гарна постава - це високий рівень довіри, а довіра - це одна з найкрасивіших речей у світі.

Поради

  • Пам'ятайте, що краса - це, врешті-решт, річ суб'єктивна. Більш того, ми часто схильні до суворої самокритики. Багато супермоделі, як відомо, мають великі проблеми з самооцінкою, і взагалі, між самооцінкою і тим, як вас сприймають інші, часто немає нічого спільного.

попередження

  • Значення краси часто перебільшують в суспільстві. На нашу думку впливають телевізійні передачі про красу і ЗМІ. Бажання добре виглядати - це цілком здорове прагнення, але не дозволяйте йому стати найбільш значущим у вашому житті і забути про дійсно важливі речі.
  • Пам'ятайте, що людина, повністю поглинений своєю красою - самий некрасивий в світі. Навіть якщо чисто фізично ви виглядаєте приголомшливо, але створюєте про себе неприємне враження, більшість людей не будуть вважати вас привабливим