Як освітлити темні губи

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 15 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Что можно сделать чтобы отбелить интимные места
Відеоролик: Что можно сделать чтобы отбелить интимные места

Зміст

Існує кілька причин, за якими губи темніють. Куріння, забруднене середовище, сонце - все це може негативно вплинути на зовнішній вигляд ваших губ. На щастя, існує безліч домашніх засобів, які допоможуть вам знову зробити губи світлими.

кроки

Метод 1 з 3: Попередження потемніння губ

  1. 1 Зволожуйте губи. Сухі, пошкоджені губи стають темними і некрасивими. Використовуйте якісний бальзам для губ. Звертайте увагу на список інгредієнтів: бальзам повинен містити як зволожуючий засіб, наприклад масло ши або какао, так і зв'язує агент, наприклад бджолиний віск.
    • Добрими зволожуючими компонентами вважаються масло ши, масло какао і мигдальне масло. Масло ши використовується з давніх часів і відоме своїми антиоксидантними і зволожуючими властивостями. Масло какао часто використовується для освітлення рубців. Мигдальне масло вважається одним з кращих масел, що поліпшують здоров'я і зовнішній вигляд шкіри.
  2. 2 Використовуйте сонцезахисний крем. Захищайте губи від сонця, точно так же, як ви захищаєте всю вашу шкіру. Губи не засмагають, проте вони можуть обгоріти і пересохнути, в результаті чого будуть виглядати темніше.
    • Переконайтеся, що бальзам для губ, який ви використовуєте, має фактор захисту від сонця SPF не менше 20.
    • Використовуйте помаду також із захисним фактором SPF не менше 20.
  3. 3 Киньте палити. Куріння може змінити колір губ. Тютюн, нікотин, смоли - все це речовини, здатні викликати потемніння. Крім того, жар від палаючих сигарет може привести до підвищеного вироблення меланіну (який захищає шкіру від сонця), в результаті чого губи також темніють.
    • Кинути палити важко. Поговоріть з лікарем про препарати, які можуть вам допомогти, а також про засоби на зразок нікотинової жувальної гумки або пластирів.

Метод 2 з 3: Масаж і отшелушивающие процедури

  1. 1 Робіть масаж губ. Масаж допомагає збільшити приплив крові і зробити ваші губи яскравіше. Масажуйте губи з мигдальним маслом щовечора перед сном для глибокого зволоження.
    • Також можете масажувати губи кубиками льоду, щоб зволожити їх і зробити більш пухкими і рожевими.
  2. 2 Відлущує шкіру губ. Є кілька способів відлущування. Можете використовувати скраб або масажувати їх зубною щіткою.
    • Для приготування цукрового скрабу візьміть столову ложку білого або коричневого цукру і додайте рівно стільки меду або оливкової олії, щоб вийшла паста. Енергійно потріть губи отриманою сумішшю.Через хвилину зітріть вологим рушником або серветкою.
    • В якості альтернативи використовуйте суху зубну щітку з м'якою щетиною, щоб відлущити відмерлі частинки шкіри. Злегка натискайте на щітку і масажуйте губи круговими рухами.
    • Після відлущування нанесіть заспокійливий бальзам для губ.
    • Повторюйте процедуру двічі на тиждень. Якщо на губах з'являється роздратування, відлущує їх рідше або з меншою інтенсивністю.
  3. 3 Використовуйте гранатовий скраб для губ. Гранат зробить ваші губи більш рожевими. Роздавите 1 столову ложку насіння граната і змішайте з молоком, щоб вийшла паста. Потріть нею губи, потім змийте через 2-3 хвилини.
    • Повторюйте по необхідності.
    • Якщо скраб викликає роздратування, перестаньте його використовувати.

Метод 3 з 3: Освітлення за допомогою харчових продуктів

  1. 1 Використовуйте лимонний сік. Лимонний сік відомий своєю здатністю освітлювати шкіру. Наносите кілька крапель лимонного соку на губи щовечора перед сном. Вранці змивайте теплою водою.
    • Використовуйте свіжовичавлений лимонний сік.
    • Можна також змішати лимонний сік з медом і нанести на губи на ніч, щоб злегка освітлити губи.
  2. 2 Масажуйте губи пастою з харчової соди. Харчова сода також може освітлювати шкіру. До того ж, вона напевно знайдеться у вас на кухні! Додайте в соду рівно стільки води, щоб вийшла паста, і втирайте її в губи масажними рухами. Потім змийте.
    • Після процедури нанесіть на губи зволожуючий бальзам.
    • Ця паста не тільки освітлює, але і відлущує губи.
  3. 3 Використовуйте картопля. Картопля використовується для освітлення шкіри, в тому числі для зменшення видимих ​​рубців. Візьміть скибочку картоплі і потріть їм губи перед сном, не змиваючи. Вранці змийте теплою водою.
    • Картопля містить катехолазу - природний фермент, освітлюючий шкіру.
  4. 4 Використовуйте буряковий сік, щоб зробити губи рожевими. Буряк не освітлює губи, проте вона здатна надати їм рожевий відтінок, що зробить їх привабливішими (якщо вам подобаються більш яскраві губи). Кожен день наносите на губи 2-3 краплі бурякового соку і не змивайте.
    • В якості альтернативи можна зробити пасту з бурякового порошку і води. Нанесіть пасту на губи і зітріть через 10 хвилин.
    • Повторюйте за бажанням, щоб підтримувати колір губ.
  5. 5 Використовуйте гранатовий пігмент. Можете змішати гранат з іншими соками, щоб отримати пігмент для губ. Для цього подрібніть 1 столову ложку насіння граната і змішайте з рівними частинами бурякового та морквяного соку. Потріть сумішшю губи і залиште на них в якості пігменту.
    • Також можете використовувати суміш журавлинного і виноградного соку, щоб забарвити губи в рубіново-червоний відтінок.
    • Повторюйте за бажанням, щоб підтримувати колір губ.

попередження

  • Не використовуйте компоненти, на які у вас алергія.
  • При виникненні подразнення припиніть використання кошти і при необхідності зверніться до лікаря.