Як освітлити волосся за допомогою вітаміну С

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 10 Березень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
#ВЫХОД ИЗ ЧЁРНОГО. СМЫВКА ЦВЕТА (Быстрый способ)
Відеоролик: #ВЫХОД ИЗ ЧЁРНОГО. СМЫВКА ЦВЕТА (Быстрый способ)

Зміст

Ви пофарбували волосся і виявили, що колір вийшов набагато темніше, ніж ви планували. Не варто панікувати! Можна нанести на волосся вітамін С і зробити волосся світліше. Цей метод підходить для всіх типів волосся, до того ж він не пошкоджує волосся. Нанесіть на волосся суміш вітаміну С і шампуню - і пекуча брюнетка, яку ви бачите в дзеркалі, зникне.

кроки

Частина 1 з 3: Подрібніть таблетки аскорбінової кислоти

  1. 1 Використовуйте таблетки аскорбінової кислоти (вітаміну С) білого кольору, щоб домогтися оптимального результату. Ви без зусиль знайдете таблетки аскорбінової кислоти (вітамін С) в будь-якій аптеці. Постарайтеся купити таблетки білого кольору - не варто купувати драже аскорбінової кислоти в жовтій або помаранчевої оболонці. Ви ж не хочете, щоб пігмент з оболонки драже пофарбував ваше волосся.
  2. 2 Помістіть 10-30 таблеток в пластиковий пакет із застібкою Zip-lock. Якщо у вас довге волосся, знадобиться 20-30 таблеток, а якщо короткі - буде достатньо 10-15. Переконайтеся, що пакет з таблетками можна надійно закрити.
  3. 3 Подрібніть таблетки за допомогою качалки. Покладіть пакет з таблетками на рівну поверхню, наприклад на стіл. За допомогою качалки подрібніть таблетки до порошкоподібного стану.
    • Також можна помістити таблетки в млин для спецій і подрібнити їх.

Частина 2 з 3: Нанесіть вітамін С на волосся

  1. 1 Візьміть миску і змішайте подрібнену аскорбінову кислоту з трьома-чотирма столовими ложками (45-60 мл) шампуню. Використовуйте очищающий шампунь, який не містить барвників. Якщо у вас довге волосся і ви подрібнили багато таблеток аскорбінової кислоти, збільште кількість шампуню до п'яти-шести столових ложок (75-90 мл). Ретельно розітріть подрібнені таблетки і шампунь ложкою - у вас повинна вийти густа паста, за консистенцією нагадує клей.
  2. 2 Змочіть волосся водою і нанесіть отриману пасту. Візьміть пляшку з розпилювачем, налийте в неї води і розпилюйте воду на волосся, поки вони не стануть вологими на дотик. Не переборщити - з волосся не повинно капати. Нанесіть на волосся приготовлену пасту, розподіляючи її пальцями від коренів до кінчиків. Переконайтеся, що всі волосся покриті пастою.
    • Якщо у вас дуже густі або довге волосся, має сенс розділити їх на окремі секції, щоб рівномірно розподілити пасту по пасмам. Перш ніж наносити аскорбінову кислоту, розділіть волосся на 4-8 секцій.
    • Гарненько розподіліть пасту, щоб кожен волосок був рівномірно покритий осветляющим засобом.
  3. 3 Надіньте шапочку для душу і почекайте два годин (або навіть довше). За цей час паста з вітаміном С вбереться у волосся.
    • Якщо ви хочете прискорити процес впливу аскорбінової кислоти на волосся, можна скористатися перукарнях ковпаком або нагріти волосся за допомогою фена.

Частина 3 з 3: Змийте пасту і висушіть волосся

  1. 1 Змивайте пасту водою протягом як мінімум п'яти хвилин. Вимийте голову під краном або прийміть душ. Переконайтеся, що змили з волосся всю пасту, - це дозволить аскорбінової кислоти видалити надлишок фарби і освітлити ваше волосся.
  2. 2 Нанесіть на волосся зволожуючий бальзам-ополіскувач (від впливу аскорбінової кислоти волосся стає сухим і пушаться). Якщо вам здається, що через вплив пасти волосся стали сухими, нанесіть на волосся зволожуючий бальзам-кондиціонер і масажними рухами розподіліть його по всій довжині волосся. Бальзам наситить і зволожить ваші волосся.
    • Бальзам-ополіскувач допоможе зберегти волосся здоровими, якщо від впливу фена і після миття вони зазвичай пушаться.
  3. 3 Висушіть волосся. Якщо ви зазвичай користуєтеся феном після миття голови, використовуйте його, щоб висушити волосся після того, як змили пасту. Це допоможе вам відразу ж оцінити, наскільки добре аскорбінова кислота висвітлила волосся. Якщо ж ви віддаєте перевагу сушити волосся природним шляхом, залиште їх розпущеним на кілька годин або навіть на ніч.
    • Якщо ви вирішили скористатися феном, використовуйте спеціальні термозахисні кошти, щоб захистити волосся від негативного впливу гарячого повітря.
  4. 4 Повторіть вищенаведені кроки, якщо хочете сильніше освітлити фарбоване волосся. Пасту з вітаміном С можна наносити на волосся кілька разів, якщо з першого разу вам не вдалося досягти бажаного результату. Пасту з аскорбіновою кислотою можна використовувати три-чотири рази поспіль - це цілком безпечно для волосся. Однак не забувайте, що іноді вітамін С сушить волосся і викликає роздратування шкіри голови і появу лупи. Щоб уникнути негативних наслідків для волосся і шкіри голови, завжди використовуйте після пасти зволожуючий бальзам-ополіскувач.
    • Для більш ефективного освітлення можна залишити пасту на волоссі довше, ніж на дві години. Однак пам'ятайте, що це може викликати роздратування шкіри голови, особливо якщо у вас чутлива шкіра.
  5. 5 Готово!

Що вам знадобиться

  • Таблетки аскорбінової кислоти (вітаміну С)
  • шампунь
  • Пластиковий пакет із застібкою
  • Скалка
  • миска
  • Шапочка для душу
  • Бальзам-ополіскувач (необов'язково)