Як відкрити електронний лист

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 14 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Електронний лікарняний: як відкрити, де отримати, яку інформацію передавати роботодавцю
Відеоролик: Електронний лікарняний: як відкрити, де отримати, яку інформацію передавати роботодавцю

Зміст

Електронна пошта - це один з кращих способів комунікації в цифрову епоху. Вона забезпечує зручну листування між людьми (та особистою); але для того, щоб прочитати повідомлення електронної пошти, необхідно відкрити його, незалежно від того, який поштовий клієнт ви використовуєте.

Для початку відкрийте аккаунт на будь-якому поштовому сервісі. Якщо у вас немає такого електронної поштової скриньки, прочитайте цю статтю.

кроки

Метод 1 з 4: Відкриваємо електронного листа на комп'ютері

  1. 1 Відкрийте сайту вашого поштового сервісу.
  2. 2 Увійдіть у вашу поштову скриньку.
  3. 3 Клацніть на папці «Вхідні». На екрані з'явиться список листів, а саме ім'я відправника і тема листа.
  4. 4 Клацніть по вибраному листа. Воно відкриється на весь екран або в невеликому вікні. Якщо лист відкрилося на всьому екрані, то на ньому, швидше за все, є кнопка «Назад» (у вигляді стрілки, що вказує ліворуч), при натисканні на яку ви перейдете до попереднього вигляду, тобто до списку електронних листів.
    • Під папкою «Вхідні» розташовані інші папки. Наприклад, клацніть на папці «Надіслані», щоб переглянути список відправлених листів (ви можете відкрити будь-який з них). Папка «Чернетки» містить листи, які ви почали писати, але ще не відправили. Залежно від поштового сервісу у вашій поштовій скриньці можуть бути присутні й інші папки.

Метод 2 з 4: iOS

  1. 1 Відкрийте «Налаштування» і натисніть «Пошта, контакти, календарі».
  2. 2 Натисніть «Додати обліковий запис». Ви можете вибрати один з наступних поштових сервісів / клієнтів (тобто той, на якому зареєстрований ваш поштовий ящик): iCloud, Exchange, Google, Yahoo, AOL, Outlook. Якщо в цьому списку немає вашого поштового сервісу / клієнта, натисніть «Інший» - «Додати обліковий запис».
  3. 3 Введіть ваше ім'я. Воно відобразиться в кожному відправленому вами електронному листі, тому якщо ви використовуєте цей обліковий запис для професійних цілей, краще ввести ваше справжнє ім'я або ім'я, під яким вас знає більшість одержувачів ваших листів.
  4. 4 Введіть Вашу електронну адресу електронної пошти. Це адреса поштової скриньки, листи з якого ви хочете читати.
  5. 5 Введіть пароль. Це пароль, пов'язаний з адресою електронної пошти, який ви тільки що ввели.
  6. 6 Введіть опис (ім'я). Воно повинно характеризувати певний поштову скриньку. Наприклад, введіть «Робота», якщо це ваш робочий поштову скриньку, або введіть «Gmail», якщо це ваш особистий поштову скриньку, зареєстрований на Gmail.
  7. 7 У правому верхньому куті пристрою iOS натисніть «Далі».
  8. 8 Натисніть кнопку Home (на пристрої), щоб повернутися на головну сторінку. Відкрийте програму «Mail». З'явиться новий обліковий запис з введенням вами описом. Клацніть по цій облікового запису.
  9. 9 Клацніть на ім'я в списку, щоб відкрити електронний лист. Щоб повернутися до списку листів, натисніть «Вхідні» в верхньому лівому кутку пристрою. Клацаючи по імені відправника, ви відкриваєте лист.

Метод 3 з 4: Android (поштова скринька, відмінний від Gmail)

  1. 1 Відкрийте програму «Email» (або «Mail») і натисніть «Створити новий обліковий запис».
  2. 2 Введіть адресу електронної пошти, доступ до якої ви хочете отримати, і відповідний пароль. Натисніть «Далі». Пристрій спробує перевірити настройки електронної пошти. Якщо ваш поштовий ящик зареєстрований на популярному поштовому сервісі, наприклад, Yahoo або Hotmail, то настройки повинні перевірятися відносно швидко.
    • Якщо пристрій не може перевірити настройки облікового запису, то вам будуть запропоновані додаткові опції. Вам необхідно вибрати тип облікового запису: «IMAP», або «POP3», або «Exchange». «Exchange», як правило, використовується для робочих поштових скриньок, а «IMAP» і «POP3» для особистих. Поштові сервіси рекомендують користуватися «IMAP», але краще проконсультуйтеся з вашим постачальником послуг електронної пошти, щоб дізнатися його переваги.
    • Вибравши тип облікового запису, відкрийте «Налаштування вхідних повідомлень», а потім «Налаштування вихідних повідомлень». Проконсультуйтеся з вашим постачальником послуг електронної пошти, щоб дізнатися конкретні параметри налаштувань.
  3. 3 Виберіть опції для облікового запису. З'явиться список опцій, які ви можете включити або відключити (на ваш розсуд). Закінчивши, натисніть «Далі».
    • Відзначте «За замовчуванням відправляти листи з цього аккаунта», щоб встановити цю адресу електронної пошти адресою за замовчуванням. Будь-які повідомлення буде відправлено саме з цієї адреси.
    • Відзначте «Повідомляти про нові листи», якщо ви хочете отримувати повідомлення про кожному отриманому листі. Це знижує заряд акумулятора і використовує трафік, так як пристрій буде періодично перевіряти вашу електронну поштову скриньку на наявність нових листів. Ви також можете клацнути по панелі над списком опцій, щоб задати періодичність таких перевірок поштової скриньки.
    • Відзначте «Синхронізувати листи з цього аккаунта», щоб автоматично синхронізувати електронну пошту. Це дозволить створювати резервні копії даних.
    • Відзначте «Автоматично завантажувати вкладення при підключенні до Wi-Fi», щоб автоматично завантажувати вкладення при відкритті листа з вкладенням. Це корисно в тому випадку, якщо ви підключені до повільного Wi-Fi або до публічної і незахищеної мережі.
  4. 4 Введіть ім'я облікового запису. Наприклад, введіть «Yahoo Email» або інше ім'я.Вам знадобляться різні імена, якщо у вас є кілька облікових записів електронної пошти.
  5. 5 Введіть ваше ім'я. Воно відобразиться в кожному відправленому вами електронному листі, тому якщо ви використовуєте цей обліковий запис для професійних цілей, краще ввести ваше справжнє ім'я або ім'я, під яким вас знають більшість одержувачів ваших листів. Потім натисніть «Далі».
  6. 6 Клацніть по нового облікового запису в додатку «Mail». Потім клацніть по листу, який ви хочете прочитати. Щоб повернутися до списку листів, натисніть на стрілку, спрямовану наліво.

Метод 4 з 4: Android (поштова скринька Gmail)

  1. 1 Відкрийте «Налаштування» і перейдіть до «Акаунти». Натисніть «Додати обліковий запис».
    • Так як Android розробляється Google, в цій системі використовується додаток «Gmail», а не додаток «Email».
  2. 2 Натисніть «Google» - «Існуючі».
  3. 3 Введіть Вашу електронну адресу електронної пошти Google і пароль. Натисніть ОК, щоб погодитися з умовами надання послуг та політикою конфіденційності. Ви зайдете в вашу поштову скриньку.
    • Вам може бути запропоновано приєднатися до Google+ або GooglePlay. Прийміть або відмовтеся від такої пропозиції.
  4. 4 Клацніть по листу, щоб відкрити і прочитати його.Щоб повернутися до списку листів, натисніть на стрілку, спрямовану наліво.