Як відкрити заблокований сайт

Автор: Sara Rhodes
Дата Створення: 11 Лютий 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
КАК ОТКРЫТЬ ЗАБЛОКИРОВАННЫЙ САЙТ
Відеоролик: КАК ОТКРЫТЬ ЗАБЛОКИРОВАННЫЙ САЙТ

Зміст

Часом заблокований веб-сайт заважає підтримувати зв'язок з родиною і друзями. Як правило, сайти блокуються урядами або інтернет-провайдерами з міркувань цензури. Крім того, багато сайтів блокуються на робочих і шкільних комп'ютерах. У більшості випадків блокуються популярні сайти, такі як YouTube і Facebook. У цій статті ми розповімо вам, як безкоштовно обійти блокування і відкрити заблокований сайт - для цього не потрібні спеціальні знання і навички.

кроки

Метод 1 з 5: За допомогою проксі-сервера

  1. 1 Знайдіть якісний проксі-сервер. Запити з вашого комп'ютера йтимуть через проксі-сервер, що дозволить вам відкрити заблокований сайт. Більш того, коли ваш трафік йде через проксі-сервер, ваші IP-адреса і місце розташування визначити не можна.
    • На якісному проксі-сервері мінімум реклами або спливаючих вікон. Майте на увазі, що надмірна кількість реклами характерно для більшості безкоштовних проксі-серверів.
  2. 2 Введіть адресу заблокованого сайту, який хочете відкрити. Зробіть це в спеціальній адресному рядку на сайті проксі-сервера. Коли ви відкрийте заблокований сайт, в рядку меню відобразиться ім'я проксі-сервера - це означає, що ви відкрили сайт через проксі, а не напряму.
  3. 3 Натисніть «Перейти» або Enter. Заблокований сайт відкриється через проксі-сервер на вашому пристрої. Зверніть увагу, що час завантаження сайтів через проксі-сервер збільшується.

Метод 2 з 5: За допомогою онлайн-перекладача

  1. 1 Відкрийте сайт онлайн-перекладача. Такі перекладачі можна використовувати як проксі-сервери - в цьому випадку відкриється перекладена версія заблокованого сайту. Тобто вміст заблокованого сайту можна переглянути, не відкриваючи його.
  2. 2 Введіть веб-адресу заблокованого сайту. Зробіть це в лівому вікні перекладача. Тепер виберіть мову, на який буде переведено вміст сайту. Можете задати перевести вміст з російської на російську мову.
  3. 3 Натисніть «Перевести» або аналогічну кнопку. На екрані відобразиться вміст заблокованого сайту. Скористайтеся цим методом, коли потрібно швидко відкрити заблокований сайт і у вас немає часу на пошук альтернативних рішень.

Метод 3 з 5: За допомогою VPN (віртуальної приватної мережі)

  1. 1 Скачайте VPN-клієнт. З його допомогою можна відкрити будь-який заблокований сайт. Майте на увазі, що більшість VPN-сервісів платні; якщо VPN безкоштовний, на ньому буде реклама.
    • Якщо ви не знаєте адміністративний пароль до комп'ютера (так буває на роботі або в школі), скористайтеся іншим методом.
    • Рекомендуємо використовувати саме цей метод, щоб відкривати заблоковані сайти на мобільних пристроях. VPN-клієнт можна завантажити в магазині додатків. Багато VPN-клієнти представлені як у комп'ютерній, так і в мобільній версії.
  2. 2 Встановіть VPN-клієнт. Для цього двічі клацніть по викачаного файлу, а потім дотримуйтесь інструкцій на екрані. Тепер запустіть веб-браузер і відкривайте в ньому будь-які сайти.
  3. 3 Введіть URL-адресу заблокованого сайту в веб-браузері, щоб відкрити сайт. Майте на увазі, що VPN-сервіс більш безпечний, ніж проксі-сервер. Як тільки ви встановите VPN-клієнт, ніякі додаткові дії не знадобляться - просто запустіть браузер і відкрийте потрібний сайт.

Метод 4 з 5: За допомогою сервісу для укорочення URL-адрес

  1. 1 Перейдіть на сайт сервісу для укорочення адрес. В інтернеті можна знайти безліч таких сервісів - вам підійде будь-який з них.
  2. 2 Введіть URL-адресу заблокованого сайту. Натисніть кнопку на сайті сервісу, щоб відобразити укорочену версію адреси. Такий укорочений адреса можна використовувати, щоб відкрити заблокований сайт.Пам'ятайте, що укорочена версія не буде схожа на повну адресу сайту.
  3. 3 Скопіюйте укорочений адреса і вставте його в адресному рядку веб-браузера. Так можна обійти блокування сайту. Як правило, укорочена версія адреси перенаправить вас на Незаблокована версію сайту.

Метод 5 з 5: За допомогою веб-кеша

  1. 1 Відкрийте пошуковик Google в веб-браузері. Якщо ви працюєте в Google Chrome, скористайтеся адресним рядком цього браузера.
  2. 2 Введіть «cache:»І адреса заблокованого веб-сайту.
    • Пошукові системи зберігають копії всіх веб-сторінок, завантажених в інтернет. Якщо відкрити кеш сторінку, переходити на сам сайт не потрібно.
  3. 3 Перегляньте кеш версію сайту, яка зберігається в Google. Зверніть увагу, що така версія сайту може бути застарілою. Щоб відкрити останню версію сайту, скористайтеся іншими методами, які описані в цій статті.

Поради

  • Користуйтеся проксі-сервером з обережністю, тому що деякі з них відстежують особисту інформацію користувачів.
  • Якщо у вас не вийшло відкрити заблокований сайт на мобільному пристрої, спробуйте відключитися від бездротової мережі, а потім включити мобільний інтернет.
  • Майте на увазі, що на деяких заблокованих сайтах можуть бути присутніми шкідливі програми.