Як відмінно виглядати в свій перший день в старших класах

Автор: Marcus Baldwin
Дата Створення: 21 Червень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Разврат и скромность в Корее: что творится ночью
Відеоролик: Разврат и скромность в Корее: что творится ночью

Зміст

Після декількох тижнів блаженства вам доводиться повертатися в "чудесний, дивовижне і чудове місце - в школу" (сарказм). Потім, після хвилювання з приводу роботи і звичайних питань типу 'Як буде виглядати мій учитель?', 'Все буде складніше?' 'Чи буду я виглядати по-дурному?', Ваші думки повертаються в бік того, як будете виглядати ви. Хочете бездоганно виглядати в свій перший день? Продовжуйте читати ...

кроки

  1. 1 Прокиньтеся за 2 години до початку занять. Навіщо? Дві причини - вам потрібен час, щоб попрацювати над зачіскою і макіяжем і ви не хочете запізнитися.Поставте будильник ввечері, щоб не прокинутися о 9 ранку.
  2. 2 Прийміть душ! Ранковий душ не тільки розбудить вас швидше, ви будете виглядати і відчувати себе посвіжілої! Коли ви тільки включаєте душ, нехай вода буде прохолодною, потім, коли ви прокинетеся, зробіть її тепліше. Якщо ви хочете вимити голову з шампунем, зробіть це, але не витрачайте більше 25 хвилин на душ. Ви ж не хочете витратити весь свій час.
  3. 3 Не надягайте відразу ж той одяг, який ви плануєте надіти в школу. Це ви зробите в останню чергу. Вам не потрібно, щоб на вашому вбранні опинився макіяж, кошти для волосся або їжа!
  4. 4 Попрацюйте над своїм волоссям. Зробіть щось миле, прикольне і нове. Не укладайте волосся так само, як і завжди. У журналах Seventeen Magazine, CosmoGirl та інших підліткових виданнях ви знайдете цікаві зачіски, а іноді вони дають покроковий опис, як зробити їх. На завершення, додайте милий аксесуар!
  5. 5 Попрацюйте над макіяжем. І знову, в журналах для підлітків зазвичай є милі і цікаві приклади макіяжу, які не так очевидні. Але не перестарайтеся з макіяжем, щоб не виглядати штучно! Тому тримайте його до природного. Використовуйте рідку основу і візьміть з собою компактну пудру, просто щоб підправити макіяж після спортзалу. Зробіть погляд більш виразним. Скористайтеся прозорим або рожевим блиском для губ.
  6. 6 Час сніданку! Снідайте здоровою їжею з апельсиновим соком, а якщо ви не голодні - з'їжте тост або йогурт. Сніданок - це їжа для мозку!
  7. 7 У вечір до цього виберіть милий і привабливий наряд. Щось яскраве, але не дуже божевільне! У підліткових журналах показано багато милих нарядів, які недорого коштують і допоможуть вам одягнутися стильно і по сезону. Ще не забувайте про аксесуари, але не переборщіть. Аксесуари допомагають поряд виділятися, але перебір з ними буде виглядати дешево.

Поради

  • Ваш одяг повинен виглядати доречно. Не носіть занадто короткі або відверті речі. Ви ж не хочете зробити погане перше враження.
  • Не перестарайтеся з макіяжем. Так ви будете виглядати фальшивої!
  • Зберігайте впевненість в собі. Неважливо, що про вас говорять інші, тримайте голову високо і посміхайтеся!
  • Гарненько повеселитесь і постарайтеся не занадто переживати !!
  • Добре з усіма звертайтеся, навіть якщо вони вам не подобаються або погано налаштовані по відношенню до вас.

попередження

  • Не покладайтеся лише на зовнішню красу. Ніхто не хоче дружити з чванливим і погано вихованим дитиною, тому посміхайтеся і говорите з усіма.