Як відписатися від всіх в Instagram

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 17 Квітень 2021
Дата Оновлення: 15 Травень 2024
Anonim
Як відписатися від усіх зразу в Інстаграм / Как отменить подписку в инстаграме на всех
Відеоролик: Як відписатися від усіх зразу в Інстаграм / Как отменить подписку в инстаграме на всех

Зміст

З даної статті ви дізнаєтеся, як скасувати свою підписку на користувачів в Instagram як на мобільних пристроях, так і на комп'ютері. На жаль, в Instagram немає такої функції, яка б дозволила скасувати відразу всі ваші підписки. У Instagram є обмеження на те, на скільки людей в годину можна підписатися або скасувати підписку. Якщо ви скасуєте підписку на велику кількість користувачів за короткий проміжок часу, це призведе до тимчасове заблокування вашого профілю.

кроки

Метод 1 з 2: На iPhone і Android

  1. 1 Запустіть Instagram, натиснувши на різнокольорову іконку, що нагадує камеру. Якщо ви вже увійшли в систему, то опинитеся на головній сторінці Instagram.
    • Якщо ви не ввійшли до свого облікового запису, введіть своє ім'я користувача (або номер телефону) і пароль, а потім натисніть «Увійти».
  2. 2 Натисніть на зображення профілю в правому нижньому кутку екрану.
  3. 3 Відкрийте розділ «Передплатники» в правому верхньому кутку екрану. У ньому буде представлений список людей, на яких ви в даний момент підписані.
    • Трохи вище зазначено число людей, на яких ви підписані.
  4. 4 Натисніть на підписки поруч з ім'ям людини. Такі кнопки будуть розташовані праворуч від кожної людини, на якого ви підписані.
  5. 5 натисніть Скасувати підписку коли з'явиться відповідний запит у спливаючому вікні, щоб відписатися від обраного користувача.
  6. 6 Повторіть процедуру, щоб відписатися від всіх акаунтів, на які ви підписані. Коли закінчите, в списку «Передплати» не повинно залишитися жодного користувача.
    • У деяких акаунтах на Instagram - особливо нових - підписку можна скасувати лише з 200 акаунтів на годину.

Метод 2 з 2: На Windows і Mac

  1. 1 Відкрийте сайт Instagram. Знайти його можна за адресою: https://www.instagram.com/. Якщо ви вже увійшли в Instagram на своєму комп'ютері, то опинитеся в новинній стрічці Instagram.
    • Якщо ви ще не авторизувалися в системі, введіть своє ім'я користувача (або номер телефону) і пароль для доступу до свого облікового запису.
  2. 2 Натисніть на зображення профілю у верхньому правому кутку стрічки Instagram. Так ви потрапите на свою сторінку профілю.
  3. 3 Відкрийте розділ «Передплатники» у верхній частині сторінки профілю, внизу і праворуч від імені користувача. Тут буде представлений список людей, на яких ви в даний момент підписані.
    • Число в розділі «Передплатники» позначає кількість людей, на яких ви підписані.
  4. 4 Натисніть на підписки праворуч від облікового запису, щоб скасувати підписку. У тому місці, де була кнопка «Передплати» повинна з'явитися синя кнопка «Підписатися».
  5. 5 Повторіть, щоб відписатися від всіх акаунтів, на які ви підписані. Коли закінчите, в списку «Передплати» не повинно залишитися жодного користувача.
    • У деяких акаунтах на Instagram користувачам доводиться чекати близько години після кожних 200 скасованих підписок, перш ніж продовжити.

Поради

  • Незважаючи на існування додатків, які дозволяють масово відписатися від користувачів на Instagram, вони зазвичай вимагають плату за свої послуги.

попередження

  • Якщо ви відпишіть від занадто великої кількості користувачів за годину, ваш обліковий запис може бути тимчасово заблокована, а ліміт на підписку / відписку - зменшений до декількох на годину.