Як відправляти зображення на мобільний телефон

Автор: Ellen Moore
Дата Створення: 17 Січень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как отправить со смартфона видео или фото. Без потери качества
Відеоролик: Как отправить со смартфона видео или фото. Без потери качества

Зміст

Якщо вам потрібно передати кілька фотографій на мобільний телефон, то існує безліч способів зробити це. Вибір методу залежить від характеру передачі: ви відправляєте фотографії на свій або чужий телефон? У одержувача фотографій смартфон (iPhone, Android, Windows Phone)? Зображення зберігаються на комп'ютері або в вашому телефоні? Відповіді на ці питання допоможуть вам зрозуміти, як відправити зображення.

кроки

Метод 1 з 4: З комп'ютера на телефон

  1. 1 Відкрийте поштовий клієнт або сайт поштового сервісу на вашому комп'ютері, щоб передати зображення на телефон у вигляді вкладення до листа. Також ви можете передати зображення через MMS (Multimedia Messaging Service).
  2. 2 Створіть новий лист. У більшості смартфонів ви можете перевіряти електронну пошту безпосередньо в пристрої.
  3. 3 Прикріпіть зображення. Для цього натисніть кнопку «Вкладення» (у вікні нового листа). Більшість поштових сервісів дозволять вам прикріпити до листа файли загальним розміром до 20 МБ (близько 5 фотографій).
  4. 4 Введіть адресу електронної пошти одержувача. Ви можете зробити це по-різному в залежності від того, як ви відправляєте зображення:
    • Стандартна електронна пошта. Введіть Вашу електронну адресу електронної пошти, якщо ви намагаєтеся перенести зображення на свій телефон, або введіть адресу електронної пошти іншої людини, якщо ви відправляєте зображення комусь ще.
    • MMS. Введіть MMS-адреса одержувача. Прочитайте цю статтю для отримання детальнішої інформації про пошук MMS-адреси іншої людини.
  5. 5 Надішліть листа. Вам, можливо, доведеться почекати якийсь час, щоб зображення загрузилось на поштовий сервер і було відправлено.
  6. 6 Відкрийте ваш електронну поштову скриньку або повідомлення MMS (якщо ви відправили зображення на свій телефон, ви отримаєте повідомлення через кілька миттєвостей). Переконайтеся, що ваш телефон включений і підключений до мережі.
    • Для отримання MMS вам необхідно активувати сервіс обміну даними.
  7. 7 Збережіть зображення. Цей процес залежить від моделі вашого телефону, але в більшості випадків натисніть і утримуйте відкрите зображення або натисніть кнопку «Меню» і виберіть «Зберегти». Повторіть цю процедуру для кожного прикріпленого зображення.

Метод 2 з 4: З телефону на телефон

  1. 1 Відкрийте зображення, яке ви хочете відправити, в вашому телефоні. Для цього використовуйте додаток «Photos».
  2. 2 Натисніть «Відправити».
  3. 3 Виберіть спосіб відправки зображення в залежності від додатків, які є на вашому телефоні.
    • Електронна пошта. Ви відправите фото у вигляді вкладення до електронного листа.
    • Повідомлення. Ви відправите фото через MMS або iMessage (у вас і одержувача повинен бути iPhone).
    • Опції додатків. Тут є безліч варіантів в залежності від програми, наприклад, Facebook, Hangouts, WhatsApp. Виберіть варіант, який найкращим чином відповідає вашим потребам.
  4. 4 Надішліть зображення. На це може піти деякий час, якщо ви відправляєте кілька зображень.

Метод 3 з 4: З комп'ютера на iPhone

  1. 1 Скопіюйте всі зображення, які ви хочете передати, в одну папку. У цій папці ви можете розсортувати фотографії по підпапках.
  2. 2 Підключіть iPhone до комп'ютера за допомогою кабелю USB.
  3. 3 Відкрийте iTunes.
  4. 4 Виберіть ваш iPhone. Якщо до цього ви не підключали iPhone до комп'ютера, вам потрібно буде авторизувати пристрій за допомогою Apple ID і пароля.
    • Також вам буде запропоновано підтвердити підключення до комп'ютера на екрані вашого iPhone.
  5. 5 Вибравши ваш iPhone, відзначте опцію «Фотографії» в лівому меню.
  6. 6 Відзначте опцію «Синхронізувати фотографії».
  7. 7 Виберіть папку з фотографіями, які ви хочете передати.
  8. 8 Натисніть кнопку «Применить». Ваші фотографії будуть синхронізовані з iPhone, і ви можете переглянути їх в додатку «Photos».

Метод 4 з 4: З комп'ютера на телефон Android

  1. 1 Залежно від операційної системи вашого комп'ютера, виконайте такі дії:
    • Windows. Переконайтеся, що у вас є Windows Media Player 10 або більш пізньої версії. Ви можете перевірити наявність оновлень, натиснувши на «Довідка» - «Перевірити оновлення".
    • Mac OS X. Скачайте утиліту «Android File Transfer». Ця утиліта дозволяє підключити Android пристрій до комп'ютера Mac. Ви можете завантажити утиліту на сайті android.com/filetransfer/.
  2. 2 Підключіть ваше Android пристрій до комп'ютера за допомогою USB кабелю. У Windows, швидше за все, відкриється вікно автозапуску. У Mac OS ваше Android пристрій відобразиться на робочому столі.
  3. 3 Відкрийте Android пристрій на комп'ютері, щоб переглянути файли, що зберігаються на пристрої.
  4. 4 Відкрийте папку «Pictures». До цієї папці автоматично звертаються додатки «Gallery» і «Photos».
  5. 5 Скопіюйте потрібні зображення в папку «Pictures» (на Android пристрої). Для цього скопіюйте і вставте зображення або просто перетягніть їх в папку «Pictures». Це може зайняти деякий час, якщо ви копіюєте багато зображень.
    • Забороняється відключати Android пристрій до завершення передачі.