Як передати предмети в RuneScape

Автор: Ellen Moore
Дата Створення: 20 Січень 2021
Дата Оновлення: 2 Липня 2024
Anonim
Як передати предмети в RuneScape - Суспільство
Як передати предмети в RuneScape - Суспільство

Зміст

У RuneScape довго не могли вирішити, що робити з власниками декількох акаунтів і незбалансованим обміном предметами. Протягом останніх декількох років гравець міг перекидати предмети з одного свого аккаунта на інший.Для гравців, які грають безкоштовно, в грі передбачені певні обмеження, але їх можна обійти. Варто відзначити, що ви не зможете перекинути предмети між двох різних версій RuneScape.

кроки

Метод 1 з 2: Передача предметів в RuneScape 3

  1. 1 Увійдіть в гру під обома акаунтами. Щоб увійти відразу під двома акаунтами, скористайтеся одним з нижчеперелічених методів:
    • Використовуйте два комп'ютера і увійдіть на кожному з них в окрему обліковий запис. Ми рекомендуємо саме цей метод.
    • Використовуйте два браузера на одному комп'ютері (наприклад, Firefox і Chrome). Цей метод може і не спрацювати.
    • Нехай ваш друг зайде під вашим обліковим записом. Пробуйте цей метод на свій страх і ризик. Навіть нетривале перебування в грі стороннього є порушенням правил і може привести до блокування обох акаунтів.
  2. 2 Зустріньтеся і обміняйтеся предметами. Нехай обидва ваших персонажа зустрінуться в одній локації, де захочете. Керуючи одним персонажем, клацніте правою кнопкою мишки по іншому своєму персонажу і виберіть «Обмін». Перейдіть на інший комп'ютер або браузер і підтвердіть пропозицію обміну. Виберіть предмети, які бажаєте передати.
    • Обмін не обов'язково повинен бути двостороннім. Ви можете просто подарувати предмети з одного аккаунта на інший.
  3. 3 Обмеження для НЕ передплатників. Починаючи з лютого 2011 року, угоду користувача RuneScape дозволило гравцям передавати предмети між акаунтами. Незважаючи на це, для деяких акаунтів був встановлений ліміт на передачу предметів. Так що, якщо на ваш обліковий запис жодного разу не було активовано платне членство, а створений він був після листопада 2011 року, ви не зможете за один раз передати предмети або гроші на суму більше 25K.
    • Одинична активація преміум-аккаунта назавжди зніме обмеження з обміну предметами, навіть якщо ви не будете продовжувати членство. Ви зможете зняти обмеження, лише заплативши реальні гроші.
  4. 4 Обійдіть заборона за допомогою продажу предметів за завищеною ціною. Цей метод підійде для людей, які бажають передати великі суми грошей з аккаунта, має обмеження на обмін. Хоча ви не здатні обміняти предмети безпосередньо, ви можете на першому акаунті виставити предмети на продаж, а потім купити їх з другого аккаунта. Але майте на увазі, що якщо ви будете недбалі або удача відвернеться від вас, ви ризикуєте втратити свої гроші. Виконайте наступні вказівки з усією ретельністю:
    • Зайдіть на аккаунт, на який необхідно передати золото.
    • Знайдіть даремний предмет на торговому майданчику (Grand Exchange). У продажу не повинно бути жодної одиниці цього предмета. Якщо ж хтось все-таки продає парочку предметів за невисокою ціною, викупите їх.
    • Встановіть на продаж один з цих предметів. Як ціни встановіть суму, яку ви хочете забрати з іншого аккаунта.
    • Вийдіть з першого облікового запису, а потім увійдіть на інший рахунок, з якого потрібно зняти гроші.
    • Помістіть заявку на покупку цього ж предмета на точно таку ж суму грошей. Система повинна автоматично зв'язати ваші дві заявки і зробити обмін.
    • Існує невелика ймовірність того, що хтось розкриє ваш задум і помістить власний замовлення, і тоді ваші гроші підуть цього гравця. Виставляйте заявки якомога швидше, щоб зменшити ймовірність подібного результату.
  5. 5 Не використовуйте інші способи передачі грошей. Не намагайтеся якось інакше обійти обмеження на обмін. Більшість з них вже давно були виправлені, коли велася боротьба з фарм золота. Викидання предметів (або золота) або вбивство тримає їх гравця може остаточно знищити ваші речі. Це стосується і трюку зі столом, який більше не працює.
    • Узгоджені дії між декількома акаунтами з метою підлаштувати результат міні-ігри є порушенням правил гри і може привести до блокування облікових записів.

Метод 2 з 2: Передача предметом в старій версії Runescape

  1. 1 Ознайомтеся з обмеженнями. У версії Runescape від 2007 року були присутні кілька обмежень на передачу предметів.Ось що ви повинні знати:
    • Акаунти отримують можливість передачі предметів або золота лише після 24 годин з моменту створення або поки акаунт не стане платним. Все викинуті предмети будуть видні лише власникові облікового запису. Якщо хтось вб'є вашого персонажа, з вас випаде лише по одному найменуванню кожного предмета в вашому інвентарі і тільки одна монетка.
    • Боти або облікові записи, що використовують програми для автоматизованого управління персонажем, можуть бути забанені. Будь-персонаж, який буде з ними торгувати, теж може бути забанений.
  2. 2 Увійдіть на обидва аккаунта. Для цього вам, швидше за все, доведеться використовувати два окремих комп'ютера. Можливо, вам пощастить, і ви зможете обійтися використанням двох браузерів, на кшталт Firefox і Chrome, але цей спосіб працює не завжди.
    • Ви можете попросити друга зайти під інший вашим обліковим записом. Це суперечить призначеною для користувача угодою і не захистить вас, якщо один захоче вкрасти ваш аккаунт або предмети на ньому.
  3. 3 Проведіть обмін. Якщо обидва аккаунта були створені більше 24 годин тому (або були оплачені), ніщо не завадить вам зробити обмін. Керуючи одним персонажем, клацніте правою кнопкою мишки на іншому і виберіть «Обмін».

Поради

  • Обмін предметів між Runescape 3 і старими версіями Runescape не представляється можливим. Вони є абсолютно різними світами без будь-якої можливості взаємодії. Якщо ви довіряєте іншому гравцеві, можете укласти з ним угоду. Дайте їм предмет в одній грі і сподівайтеся, що він стримає слово і зробить обмін в іншій грі.

попередження

  • Методи, описані вище, не є порушенням правил Runescape. Проте, подібні дії будуть виглядати підозріло і можуть привернути небажану увагу, що в підсумку може вилитися в бан за інші ваші грішки (ботоводство) або бан в результаті непорозуміння.
  • Використання бота (програма для автоматизації дій персонажа) суперечить призначеною для користувача угодою RuneScape. Передача предметів з бота на основний аккаунт може привернути увагу модераторів і привести до блокування облікового запису.
  • Ваш друг може вкрасти ваш аккаунт в RuneScape. Не забудьте заповнити питання для відновлення і негайно змініть свій пароль.