Як перевести веб сторінку з іспанської на російську за допомогою Google

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 8 Березень 2021
Дата Оновлення: 27 Червень 2024
Anonim
Charles Proxy для тестировщика. Практика со снифером. Вся базовая функциональность за 30 минут.
Відеоролик: Charles Proxy для тестировщика. Практика со снифером. Вся базовая функциональность за 30 минут.

Зміст

Перекласти сторінку сайту з іспанської мови на російську мову (або будь-який інший) за допомогою Перекладача Google дуже легко - цьому можна навчитися за кілька секунд. І хоча переклад буде неідеальним, в ньому напевно буде багато помилок, даний сервіс допоможе вам зрозуміти в цілому, про що сторінка.

кроки

Метод 1 з 2: За допомогою будь-якого браузера

  1. 1 Відкрийте нову вкладку (ctrl-t) або вікно в своєму браузері. Вам зовсім не обов'язково користуватися браузером Chrome, щоб перевести веб-сторінку.
  2. 2 Перейдіть на сайт Перекладача Google. На цій сторінці можна перекладати документи, слова, пропозиції і навіть цілі веб-сторінки.
  3. 3 Скопіюйте та вставте в поле зліва адреса веб-сторінки (URL), яку потрібно перевести. Під текстовим полем в лівій частині сторінки ви знайдете інформацію про те, що можна або ввести сам текст, вказати адресу сайту або відкрити документ. Скопіюйте (ctrl-c) адреса сайту, який вам потрібно перевести, і вставте (ctrl-v) його в текстове поле.
    • Google автоматично визначить мову сторінки, яку вам потрібно перевести.
  4. 4 У меню праворуч виберіть "Русский" в якості цільової мови та натисніть "Перекласти. У правій частині вікна з'явиться посилання. Натисніть на неї, щоб перейти на перекладену сторінку.
  5. 5 Натисніть на посилання, яка з'явиться в правій частині сторінки. Ви перейдете по посиланню і автоматично переведете сторінку.

Метод 2 з 2: За допомогою Google Chrome

  1. 1 Перейдіть на сторінку сайту, яку ви хочете перевести. Введіть адресу сторінки (URL), як ви робите це зазвичай.
  2. 2 Дочекайтесь появи повідомлення "Перекласти цю сторінку?". Якщо ви зазвичай переглядаєте сайти російською мовою, а сторінка виявилася на іспанському, то Google автоматично визначить це і спробує перевести сторінку на російську.
    • Якщо браузер не пропонує перевести сторінку, або ви випадково натиснули "ні", то в правому куті в рядку адреси ви знайдете кілька значків. Натисніть на них, щоб перевести сторінку.
  3. 3 Натисніть "Перевести" і почекайте, поки Google закінчить роботу. Процес не повинен тривати довше декількох хвилин, але якщо ви перейдете з якоїсь засланні, сервісу може знадобитися деякий час на повторний переклад.
  4. 4Отредактіруйте мовні настройки, якщо це не працює.Натисніть на три сірих смужки в верхньому правому куті браузера Chrome, далі натисніть "Налаштування". Ви перейдете на сторінку "chrome: // settings". Щоб змінити налаштування мови, додайте слово "/ languages", щоб перейти на сторінку "chrome: // settings / languages". На цій сторінці:
    • Виберіть всі мови, які ви знаєте або які хочете перекладати. Додайте іспанську мову.
    • Виберіть "Іспанська", потім виберіть "Пропонувати перекладати сторінки на цій мові".

Поради

  • Google завжди буде намагатися визначити зручний для вас мову, пам'ятайте, що він не завжди робить це правильно.
  • Щоб змінити мову, можна скористатися випадає меню Google ще до введення адреси сторінки, або виберіть потрібну мову у випадаючому меню в меню перекладача на самій сторінці.