Як почистити дермароллер

Автор: Sara Rhodes
Дата Створення: 11 Лютий 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как Саморезом Легко Чистить Провода
Відеоролик: Как Саморезом Легко Чистить Провода

Зміст

Дермароллер - це невеликий косметичний валик, призначений для догляду за шкірою обличчя та лікування вугрового висипу і шрамів. Щоб уникнути зараження, чистите дермароллер перед кожним використанням та після нього. Простерилизуйте ролик в медичному спирті або перекису, продезінфікуйте його за допомогою очищувальних таблеток або використовуйте мило для швидкого очищення. Трохи терпіння і дезинфікуючий засіб, і ви з легкістю почистіть дермароллер.

кроки

Метод 1 з 3: Стерилізація дермароллер

  1. 1 Промийте дермароллер протягом 2-3 секунд під теплою водою. Поверніть кран і потримайте ролик під проточною водою, щоб змити поверхневий сміття, начебто омертвілої шкіри або крові.
    • Це дозволить прибрати частинки шкіри, які не видалити одним лише спиртом.
  2. 2 Налийте в невелику посудину медичний спирт або перекис водню. Налийте в миску стільки 60-90% медичного спирту або перекису, щоб повністю покрити ролик. Медичним спиртом концентрацією нижче 60% дермароллер НЕ простерилізувати.
    • Використовуйте пластиковий лоток або керамічну посудину.
  3. 3 Замочіть дермароллер на 60 хвилин, щоб ретельно його простерилізувати. Покладіть ролик в ємність голчастим барабаном вниз. Голки ролика повинні бути спрямовані вгору.
    • Якщо хочете, можете включити таймер на телефоні або кухонних годиннику.
  4. 4 Промийте ролик під теплою проточною водою протягом 30-60 секунд. Через годину дістаньте ролик з ємності з дезінфікуючим засобом і потримайте його під проточною водою. Так ви змиєте залишилися частинки шкіри, а також сліди спирту або перекису.
  5. 5 Покладіть ролик голчастим барабаном вниз на паперовий рушник і залиште висихати. Вкрай важливо, щоб після стерилізації на ролик не потрапили мікроби. Поверніть ручку так, щоб ролик лежав голками вниз, і покладіть його на чисте паперовий рушник. Залиште його на 10-20 хвилин.
    • Кращий спосіб висушити дермароллер - дати йому висохнути природним шляхом. Голки можуть зачепитися за рушник.
  6. 6 Коли дермароллер висохне, помістіть його в захисний контейнер. Коли ролик висохне, приберіть його в коробку і закрийте кришку, щоб він залишався чистим і простерилізованою.
    • Не зберігайте ролик в іншому місці, інакше при наступному використанні ви лише розповсюдьте бактерії по обличчю.

Метод 2 з 3: Стерилізація ролика за допомогою очищувальних таблеток

  1. 1 Використовуйте спеціальні таблетки або таблетки для очищення зубних протезів. Багато компаній по виробництву дермароллер продають очищаючі таблетки, які дозволяють спростити їх очищення. Якщо таблетки йшли разом з роликом, прочитайте інструкції на упаковці. В іншому випадку використовуйте таблетки для очищення зубних протезів.
    • Таблетки для очищення зубних протезів призначені для стерилізації та дозволяють безпечно очистити дермароллер.
  2. 2 Наповніть ємність теплою водою відповідно до інструкції. Для різних таблеток необхідно різну кількість води. Як правило, одного стакана (240 мл) води повинно вистачити. Відміряйте мірним стаканом потрібну кількість води і вилийте її в невелику ємність.
    • Якщо на ємності для чищення дермароллер є лінія заповнення, використовуйте її в якості орієнтира рівня води.
  3. 3 Додайте в ємність 1 таблетку і занурте в неї дермароллер. Розірвіть упаковку з таблеткою і покладіть її в воду. Хімічні речовини в таблетці змішаються з водою і утворюють дезінфікуючий розчин. Це станеться миттєво, так що відразу покладіть ролик в воду.
    • Щоб ретельно очистити ролик, він повинен бути повністю занурений у воду.
  4. 4 Залиште ролик в розчині на час, вказаний в інструкції. Слідкуйте за вказівками на упаковці, щоб забезпечити повну дезінфекцію ролика. У деяких розчинах ролик необхідно замочувати всього 5-10 хвилин.
    • Якщо ви використовували таблетки для очищення зубних протезів, залиште дермароллер в розчині на всю ніч.
  5. 5 Сполосніть ролик теплою водою, перш ніж залишити його висихати на рушник. Після того, як ви гарненько замочіть ролик, промийте його теплою водою, щоб змити сліди розчину. Потім залиште ролик на 10-20 хвилин на чистому паперовому рушнику, щоб він висох.
    • Чи не витирайте ролик, щоб не погнути голки, інакше потім можете подряпати ними особа.

Метод 3 з 3: Інші методи очищення

  1. 1 Замочіть ролик в мильній воді на 20 хвилин для поверхневої очистки. Наповніть пластикову ємність наполовину теплою водою з крана. Додайте 3-5 крапель рідини для миття посуду або кастильського мила і розмішайте ложкою. Потім покладіть ролик в ємність голчастим барабаном вниз. Замочуйте ролик протягом 10-20 хвилин.
    • Так ви видалите з поверхні всю кров і клітини шкіри.
  2. 2 Щоб прибрати з ролика бруд і інше сміття, візьміть чисту м'яку зубну щітку. На дермароллер знаходиться безліч крихітних голок, які проникають в пори шкіри. Після цього між ними може залишитися бруд, кров і омертвевшая шкіра. Щоб провести більш глибоке очищення, візьміть нову, чисту зубну щітку з м'якими щетинками. Відкрийте кран з теплою водою і потримайте ролик під струменем. Потім протягом 60 секунд почистіть ролик зубною щіткою.
    • Таким чином ви видалите бруд і сміття, які не вдалося вимити спиртом і милом.
    • Така процедура, хоч і необов'язкова, забезпечує більш глибоку і ретельну очистку.
    • Не використовуйте стару зубну щітку, щоб не поширити бактерії по всьому ролику.
  3. 3 Проведіть роликом по мокрій губці, щоб прибрати сміття, що залишилося. Покладіть мокру губку на чисту рівну поверхню. Потім проведіть роликом по губці протягом 20-45 секунд, щоб прибрати бруд і сміття, які могли залишитися після попередніх методів.
    • Цей крок не обов'язковий, але все ж рекомендується, якщо ви часто користуєтеся роликом або використовуєте його вже давно.
    • Візьміть нову чисту губку, щоб бруд з неї не потрапила вам на обличчя.
  4. 4 Промийте ролик в теплій воді і залиште висихати. Промийте ролик теплою вод з-під крана, щоб видалити частинки бруду, шкіри, крові і сміття, які ослабли під час чищення. Потім переверніть ролик і покладіть його на чисте паперовий рушник.
    • Залиште ролик висихати протягом 10-20 хвилин.

Поради

  • Регулярне чищення ролика дозволить збільшити термін його служби. Як правило, один ролик годиться для 15 використань.
  • Стерилізація спрямована на знищення всіх мікроорганізмів, в той час як дезінфекція дозволяє ретельно очистити дермароллер, проте після неї на ролику залишається невелика кількість мікроорганізмів.

попередження

  • Не чистіть дермароллер такими жорсткими хімікатами, як відбілювач. Вони можуть нашкодити шкірі при наступному використанні ролика.
  • Якщо ролик не чистити, на ньому з'являться бактерії, які потраплять на шкіру при наступному використанні.
  • Не використовуйте окріп для очищення дермароллер, інакше можете зіпсувати голки.