Як підкреслити лінію підборіддя

Автор: Ellen Moore
Дата Створення: 16 Січень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
7 ДЕЙСТВЕННЫХ УПРАЖНЕНИЙ, ЧТОБЫ ИЗБАВИТЬСЯ ОТ ВТОРОГО ПОДБОРОДКА
Відеоролик: 7 ДЕЙСТВЕННЫХ УПРАЖНЕНИЙ, ЧТОБЫ ИЗБАВИТЬСЯ ОТ ВТОРОГО ПОДБОРОДКА

Зміст

Форма підборіддя залежить від декількох індивідуальних генетичних факторів. У той же час існує декілька прийомів, які зроблять ваш підборіддя вольовим і сильним. У деяких випадках це має на увазі велику втрату маси тіла, що зробить лінію підборіддя більш виразною, але також слід мати на увазі правила дотримання дієти і підбору правильного одягу. Навіть якщо природа нагородила у вас слабо вираженою лінією підборіддя, ніщо не завадить зробити її більш помітною!

кроки

Метод 1 з 4: Робіть вправи для щелепи

  1. 1 Подумайте про те, щоб придбати спеціальну програму вправ для особи. Щоб поліпшити зовнішній вигляд підборіддя і привести його в тонус, спробуйте підібрати комплекс з широким спектром вправ. Слідувати таким програмам досить просто і вони коштують відносно недорого в порівнянні з більшістю інших комплексів вправ для фітнесу.
  2. 2 Посміхайтеся. Одні люди більш усміхнені, інші менш, проте факт залишається фактом: говорячи про користь посмішки для м'язів обличчя, можна скласти дуже довгий список плюсів. М'язи обличчя не відрізняються від інших м'язів тіла: чим старанніше ви їх тренуєте, тим краще вони виглядають. Посмішка - це дуже гарна вправа, так як психологічно вона пов'язана зі станом щастя, а значить, якщо ви звикнете посміхатися імпульсивно, то і ваш настрій частіше буде хорошим.
  3. 3 Стискайте, а потім розслабте щелепи. Щоб зробити лінію підборіддя яскраво вираженою, необхідно вправляти щелепу. Спробуйте стискати щелепи протягом 10 секунд, а потім розслабляти. При цьому може виникнути легкий дискомфорт або печіння. Для початку спробуйте повторити вправу кілька разів, наприклад 10 або 15.
    • Намагайтеся поступово збільшувати проміжок часу, під час якого ви утримуєте щелепи в напрузі. Це стимулює м'язи обличчя.
    • Така вправа можна легко вписати в повсякденне життя. Воно виглядає не так смішно і безглуздо, як більшість інших вправ для особи, тому його можна виконувати навіть на роботі або в поїзді.
  4. 4 Піднімайте підборіддя вгору. Закиньте голову і дивіться в стелю. Потім напружте губи, немов намагаєтеся поцілувати людину, яка знаходиться на відстані пари сантиметрів від вас. Зберігайте напруга в такому положенні близько 5 секунд, а потім розслабте м'язи і відпочиньте кілька секунд. Дана вправа можна повторювати стільки разів, скільки ви хочете, але для початку 10 раз буде цілком достатньо. Таке тренування допомагає поліпшити еластичність м'язів обличчя і добре їх опрацьовує.
  5. 5 Масажуйте віскі. Масаж скронь є відмінним способом стимуляції припливу крові і покращує кровообіг в області обличчя. Прикладіть по два пальця з кожного боку черепа і масажуйте віскі круговими рухами. Продовжуйте масаж протягом близько 30 секунд.
    • Масаж скронь найбільше відомий як засіб боротьби з мігренню.
  6. 6 Зробіть особою «рибку». Ця вправа відмінно тонізує область щік і щелепи. Втягніть щоки усередину і спробуйте посміхнутися при цьому. Затримайтеся в такому положенні на 5 секунд. Після кожного підходу може виникати відчуття дискомфорту або невелике печіння. Така вправа добре напружує м'язи обличчя. Повторюйте його для початку по 10 раз, а потім поступово збільшуйте кількість повторень.
    • Подібна вправа легко виконувати в повсякденному житті, тому не варто про нього забувати. Можна робити його в душі або перед сном.

Метод 2 з 4: Намагайтеся вести здоровий спосіб життя

  1. 1 Пийте воду. Існує маса переваг, які дає звичайна вода. Досить знати те, що H2O в чистому вигляді є необхідною (до того ж вкрай недооціненою) частиною здорового способу життя.Питна вода допомагає позбавитися від зайвої ваги і допомагає залишатися енергійним протягом усього дня. Крім цього, надлишок рідини в організмі покращує циркуляцію крові в зоні особи. На лінію підборіддя велика частина цих корисних властивостей води впливає тільки побічно, однак загальне фізичне здоров'я зачіпає безпосередньо.
    • Якщо ви страждаєте від проблеми зайвої ваги, питна вода відмінно допомагає утамувати відчуття голоду без зайвих калорій, які містяться в газованій воді і шкідливої ​​їжі.
    • Доведено, що питна вода прискорює обмін речовин в організмі.
  2. 2 Зменшіть кількість рафінованих вуглеводів в раціоні. Рафіновані вуглеводи, також звані простими вуглеводами, містяться в багатьох продуктах, включаючи білий хліб, печиво, макарони і каші. Ці види їжі містять дуже мало корисних речовин, а їх вживання провокує утворення жирових відкладень в організмі (в тому числі і в області обличчя). Обмежте вживання продуктів, що містять прості вуглеводи і рафіновані цукру, і замініть їх цільнозерновими продуктами з високим вмістом клітковини. Здорова дієта в поєднанні з фізичними вправами допоможе вам добитися кращого результату.
    • Постарайтеся вживати менше рафінованих вуглеводів - замість них додайте в свій раціон фрукти, овочі і білкові продукти. Ці продукти незамінні в здоровому раціоні харчування - вони допоможуть вам позбавитися від зайвої ваги.
  3. 3 Необхідно скоротити кількість солі в раціоні. Сіль - це один з інгредієнтів, який в надлишку міститься в повсякденній їжі, і при цьому негативно впливає на шкіру. Постарайтеся обмежити її кількість в раціоні (зосередьтеся на цільнозернових продуктах і виключіть шкідливу їжу), щоб посилити позитивні чинники, які впливають на стан шкіри. Так шкіра зможе утримувати меншу кількість вологи, менше опухати, а значить, лінія підборіддя проявиться краще.
    • Існує багато альтернативних дієт, які обмежують кількість солі. Необхідно провести невелике дослідження і підібрати відповідний раціон для себе і свого способу життя.
  4. 4 Необхідно більше спати вночі. Доведено, що людині необхідно мінімум вісім годин сну в нічний час. Більшість людей, як правило, спить близько п'яти або шести годин. Однак якщо ви хочете підкреслити лінію підборіддя, необхідно спати вісім годин, щоб організм мав більше часу на турботу про своє здоров'я.
  5. 5 Кидайте курити. Крім зайвої солі і нестачі сну, куріння також негативно впливає на шкіру. Постарайтеся кинути палити, якщо ви завзятий курець, але мрієте про красиве лінії підборіддя. На початковому етапі це буде зробити дуже важко, проте поліпшення зовнішнього вигляду шкіри вже через місяць створить додаткову мотивацію.
  6. 6 Жуйте жуйку. Жувальна гумка - це один з найбільш відомих способів корекції лінії підборіддя. Дивно, але в жуванні гумки є безліч плюсів, одним з яких є навантаження на лицьові м'язи. Результати будуть помітні вже через кілька тижнів. Перевага полягає в тому, що така вправа не забирає багато сил і легко входить в звичку.

Метод 3 з 4: Для чоловіків: підкресліть лінію підборіддя за допомогою бороди і одягу

  1. 1 Через брак вираженого вольового підборіддя спробуйте відростити бороду. Не всі люди народжуються з природною красивою лінією підборіддя. Тому у вашому випадку найкращим виходом із ситуації стане відрощування бороди.
    • Візьміть до уваги габарити особи. Борода, як правило, зменшує його візуально, тому власникам великого особи борода допоможе збалансувати пропорції. Якщо ж ваше обличчя невеликого розміру, то в такому випадку краще зупинити вибір на короткій бороді і постійно її підстригати.
  2. 2 Підрівняйте лінію бороди в області шиї. Борода робить істотний вплив на зовнішній вигляд вашого підборіддя. Поширеною помилкою молодих людей часто є те, що вони підрізають нижній контур бороди занадто високо під лінією щелепи.При цьому щелепу візуально виглядає більш слабкою і не так явно окреслена. Якщо ви звикли підстригати бороду відразу під лінією підборіддя, спробуйте відростити її трохи нижче; при цьому необхідно весь час стежити за тим, щоб її контур був чітко окреслений і скоректований в розумних межах.
    • Якщо вам важко визначити, де має проходити нижній контур бороди, постарайтеся уявити лінію, яка проходить по дузі від одного вуха до іншого. Ця лінія повинна проходити значно нижче підборіддя і додавати йому повноти.
  3. 3 Вибирайте сорочки, комір яких підходить до форми вашого обличчя. У світі моди відомо, що будь-яка деталь гардеробу повинна підбиратися з урахуванням рис зовнішності. Сорочки, як правило, не асоціюють і не вибирають відповідно до форми обличчя, однак якщо ви хочете підкреслити лінію підборіддя, правильний вибір сорочки вам в цьому допоможе.
    • Якщо у вас обличчя овальної форми найширша частина припадає на точку скул. В цьому випадку вам пощастило: такий тип особи вважається універсальним і з ним гармонійно поєднуються більшість фасонів.
    • Якщо обличчя кругле, необхідно підбирати одяг, яка візуально робить його витягнутим. Сорочка з тугим коміром стане відмінним вибором.
    • Вугласте особа (квадратної форми) являє собою протилежність круглому, і йому необхідно додати повноти. Сорочки з широкими комірами відмінно впораються з цим завданням.
  4. 4 Регулярно доглядайте за бородою. Може здатися, що дозволити своїй бороді рости самої по собі - це дуже мужньо, але вона буде виглядати набагато ефектніше, якщо кожен день приділяти їй трохи часу. Необхідно збривати волоски, які ростуть за контуром бороди, і підрізати відросло кінці. Доглянута борода робить чудеса з лінією підборіддя.
  5. 5 Регулярно зволожуйте шкіру. Недоліки шкіри і акне легко зіпсують зовнішній вигляд підборіддя. Навіть якщо у вас немає таких проблем, особі необхідний правильний догляд. Регулярно зволожуйте шкіру, щоб поліпшити зовнішній вигляд обличчя. Використовуйте не містить масел засіб раз в кілька днів, щоб очистити шкіру. Результат не проявиться негайно, але ви побачите позитивні зміни вже через кілька тижнів.
    • Дуже важливий догляд за шкірою, якщо ви страждаєте від акне.

Метод 4 з 4: Для жінок: використовуйте правильний догляд і косметику

  1. 1 Використовуйте якісний тонік для шкіри. Більшість тоніків не дозволяють шкірі обвиснути, а значить особа (і підборіддя) виглядають більш пружними. Накопичені надлишки відмерлих частинок шкіри не дозволять вашому обличчю виглядати яскравим і незабутнім, тому слід приділити увагу цьому моменту, якщо ви мрієте про витонченою лінії підборіддя.
    • Спробуйте використовувати терпкий тонік для шкіри, так як він найкраще її підтягує.
  2. 2 Використовуйте продукцію з колагеном. Колаген - це активний компонент шкіри будь-якої людини, який зберігає її пружність. Деякі миючі засоби і тоніки допомагають шкірі виробляти додатковий колаген, тому слід ретельно вивчити цю тему і вибирати правильні засоби для догляду. Зараз також доступні медичні ін'єкції колагену, але через можливі побічні ефекти цю процедуру можна порекомендувати тільки в самому крайньому випадку.
  3. 3 Спробуйте зробити акцент на лінії підборіддя за допомогою косметики. Якщо ви користуєтеся декоративною косметикою, то зможете з її допомогою підкреслити лінію підборіддя. Існує кілька способів здійснити задумане, однак знадобиться кілька спроб, щоб домогтися бажаного результату. Необхідно використовувати косметику акуратно і в невеликій кількості, щоб оточуючі не помітили тих зусиль, які ви доклали, щоб підкреслити підборіддя.
    • Нанесіть бронзерів на контур щік і підборіддя, щоб підкреслити їх. Вибирайте бронзер на один-два відтінки темніше, ніж ваш природний колір шкіри, і наносите його легкими рухами.
    • Використовуйте хайлайтер для коригування форми підборіддя. Проведіть лінію довжиною близько п'яти сантиметрів прямо над підборіддям.Тепер щелепу візуально стала більше.
    • Нанесіть невелику кількість бронзера уздовж лінії підборіддя і на шиї, щоб результати двох попередніх дій не так сильно кидалися в очі. Нанесіть зовсім небагато бронзера: вам лише потрібно, щоб контури не так різко виділялися.
  4. 4 Розгляньте варіант хірургічної операції. Як і на будь-який інший частині особи, операцію на підборідді можуть зробити всі бажаючі, які хочуть з її допомогою швидко виправити недоліки. Спеціальна речовина вводять безпосередньо в ту зону, яку необхідно підкреслити. Воно спалює зайвий жир і сприяють виробленню колагену. Проконсультуйтеся з лікарем, якщо ви зацікавлені в операції.
    • Якщо ви мрієте про витонченою підборідді, косметична хірургія стане ефективним рішенням, але її вартість і можливі побічні ефекти говорять самі за себе. Не варто вдаватися до цього способу, якщо не вичерпані всі інші можливі варіанти.

Поради

  • Зовнішній вигляд інших частин обличчя, таких як ніс, щоки або лоб, побічно впливає на те, як виглядає лінія вашого підборіддя з точки зору оточуючих.
  • Слабо виражена лінія підборіддя найчастіше є наслідком зайвого жиру в тілі. Правильне харчування і аеробні вправи допоможуть домогтися необхідного результату.

попередження

  • Не забувайте, що привабливий зовнішній образ залежить від того, наскільки природно ви виглядаєте.