Як підключитися до мережного принтера

Автор: Marcus Baldwin
Дата Створення: 17 Червень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Настройка общего принтера в локальной сети
Відеоролик: Настройка общего принтера в локальной сети

Зміст

Якщо ви працюєте на бізнес-підприємстві, є ймовірність, що у вас на місці є локальна мережа (LAN) або бездротова мережа (WLAN). Більшість бізнес-підприємств і навіть багато домовласників воліють використовувати загальний принтер, як спосіб скорочення експлуатаційних витрат або пропозиції більшої ефективності. Дивіться крок 1 нижче для директив про те, як знайти і підключитися до принтера в бездротової мережі (WLAN).

кроки

  1. 1 Знайдіть у вашій робочій області або поблизу офіс з мережевим принтером. Якщо принтер не є загальним, вам доведеться поділитися.
  2. 2 Для спільного використання принтера виконайте наступні дії.
    • Натисніть кнопку 'Start' на панелі завдань і натисніть на кнопку 'Devices and Printers' зі спливаючого меню.
    • У вікні, виберіть принтер, яким потрібно поділитися, і клацніть правою кнопкою миші на ньому. У контекстному меню виберіть 'Printer properties'.
    • У діалоговому вікні натисніть на вкладку 'Sharing'. Потім поставте галочку біля 'Share this printer'. Не забувайте ввести 'share name'. Запишіть його, так як це дозволить вам швидко знайти принтер в мережі.
    • Натисніть кнопку 'Apply', а потім 'Ok', щоб застосувати настройки.
  3. 3 Натисніть 'Start' на панелі завдань і виберіть у спливаючому меню виберіть 'Computer'. Параметри принтера повинні бути знайдені в 'System Task'; якщо немає - натисніть 'Start' в панелі завдань і натисніть на варіант 'Devices and Printers' в спливаючому меню, яке з'являється в ньому.
  4. 4 У Devices and Printers натисніть 'Add a printer'. Це дозволить вам додати принтер, найбільш близький до вас в бездротової мережі.
  5. 5 Після натискання Add a printer з'являється нова сторінка, вам буде надано два варіанти, тобто Local - принтер, підключений до цього комп'ютера, і A network printer (мережевий принтер) або a printer attached to another computer (принтер, підключений до іншого комп'ютера). Виберіть останній і натисніть 'Next'. На новій сторінці, яка з'являється, вам буде запропоновано вказати принтер для підключення. Виберіть опцію 'Browse for a printer' і натисніть 'Next'. Буде визначено місце найближчого принтера поруч з вами. Цей процес може зайняти деякий час, щоб завершити, так що будьте терплячі.
  6. 6 Після закінчення пошуку все принтери, підключені до мережі, будуть перераховані. Натисніть на ім'я принтера, яке записали раніше, і натисніть NEXT.
  7. 7 Після завершення процедури установки вам буде запропоновано роздрукувати тестову сторінку. Це тест для того, щоб підключення в порядку.

Поради

  • Підключення до мережного принтера вбереже вас від потреби йти до сусіднього принтеру кожен раз, коли необхідно надрукувати.

Що вам знадобиться

  • Встановлений бездротової або локальний мережевий принтер.
  • Доступ до мережі Інтернет.