Як спіймати Латіаса в Pokemon Fire Red

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 15 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Pokémon Fire Red - Ключ Таноби и Гробница Дилфорда (47 серия)
Відеоролик: Pokémon Fire Red - Ключ Таноби и Гробница Дилфорда (47 серия)

Зміст

Латіас - це легендарний покемон подвійного типу (Дракон і Психічний). Латіаса можна зловити в грі Pokemon FireRed, однак ви можете чесно виміняти його з таких ігор, як Sapphire, Ruby і Emerald. Якщо у вас немає цих ігор, і ви не знаєте нікого, хто б міг з вами обмінятися, ви зможете отримати Латіаса лише шляхом використання чит-кодів.

кроки

Метод 1 з 2: Обмін Латіаса

  1. 1 Причини обміну. Єдиний спосіб чесно отримати Латіаса в грі FireRed - це виміняти його з ігор Sapphire, Ruby або Emerald. Латіаса неможливо зловити в світі FireRed, якщо тільки ви не введете чит-код за допомогою чит-системи Codebreaker або емулятора.
  2. 2 Знайдіть людину, готового виміняти вам Латіаса або зловіть його самі в іншій грі. В іграх Sapphire і Emerald його зловити найпростіше. Що ж стосується Ruby, то вам знадобиться квиток, який більше не доступний.
    • Щоб зловити Латіаса в Sapphire або Emerald, вам спершу потрібно буде перемогти Елітну Четвірку. Після перемоги над Елітної Четвіркою ви повинні будете відшукати Латіаса, що може зайняти багато часу, так як він з'являється на карті у випадковому порядку. Вистеживши Латіаса, використовуйте Мастербол, щоб захопити його, або опустіть його здоров'я до мінімуму і використовуйте Ультрабол. Ознайомтеся з відповідними статтями для отримання детальних інструкцій по затриманню Латіаса в Sapphire і Emerald.
    • Якщо ви збираєтеся виміняти Латіаса у іншої людини, натомість вам доведеться запропонувати щось настільки ж рідкісне. Легендарні покемони, начебто Рейквази, Гроудона, Кайогра, Деоксиса і Мью, ідеально підійдуть для обміну. Ви також можете запропонувати обміняти цілу команду добре прокатаних покемонів на одного Латіаса.
  3. 3 Переможете Елітну Четвірку в FireRed. Перш ніж ви зможете обміняти покемонів з ігор Sapphire, Ruby або Emerald, вам потрібно буде перемогти Елітну Четвірку в FireRed. Після перемоги над ними, необхідно також отримати Рубін з гори Ембер (Mt Ember), Сапфір з гинули Долини (Ruin Valley) і Сапфір з Поляни П'ятого Острови (Five Island Meadow).
  4. 4 Підключіть обидві гри. Щоб провести обмін між іграми, вам знадобляться дві консолі Gameboy Advance (GBA). Ви не зможете використовувати консолі Nintendo DS для проведення обміну.
    • Ви можете підключити два пристрої GBA за допомогою кабелю GBA Link або бездротового адаптера GBA Wireless для кожної консолі.
  5. 5 Рушайте в Центр Покемонів в обох іграх. Щоб приступити до обміну, поговоріть з людиною праворуч від входу в Центрі Покемонів.

Метод 2 з 2: Використання читів для упіймання Латіаса

  1. 1 Запустіть гру FireRed через емулятор або за допомогою CodeBreaker'а. Щоб застосувати чит-коди в FireRed, ви або повинні грати через емулятор, який підтримує чіти, або скористатися чит-системою на кшталт Action Replay. Одним з найпопулярніших емуляторів вважається VisualBoyAdvance.
    • Перш ніж вводити будь-які коди, необхідно спершу запустити гру. Якщо ви граєте через емулятор, вам знадобиться ROM-файл для FireRed, який можна знайти на різних сайтах в Інтернеті.
  2. 2 Відкрийте список чит-кодів. Під час гри відкрийте меню «Коди» в VisualBoyAdvance і виберіть «Список чит-кодів». Після цього відкриється вікно для введення читів.
  3. 3 Натисніть на кнопку .CodeBreaker .... Коди в Codebreaker'е є найнадійнішим способом отримати Латіаса. Натискання на кнопку CodeBreaker ... дозволить вам ввести новий код.
  4. 4 Введіть майстер-код. Щоб знайти Латіаса, необхідно ввести два коду: майстер-код і код Латіаса. Спочатку введіть майстер-код, що складається з двох рядків:

    000014D1 000A
    1003DAE6 0007


  5. 5 Знову натисніть кнопку.CodeBreaker ... і введіть код Латіаса. Ввівши майстер-код (який відобразиться у вигляді двох кодів в списку кодів), створіть новий код для Латіаса:

    83007CEE 0197

  6. 6 Прогуляйтеся в високій траві, поки не зіткнетеся з диким покемоном. Після введення чит-коду, всі зустрінуті покемони стануть Латіасамі. Рівень Латіаса буде приблизно дорівнює рівню інших покемонів в області.Переконайтеся, що ваші покемони готові до бою і його затриманні.
  7. 7 Введіть чит-код для отримання Мастербола. Раз вже ви вирішили роздобути Латіаса за допомогою читів, можете піти ще далі і «наколдовать» собі Мастербол! Це максимально спростить упіймання Латіаса, так як ви зможете кинути Мастербол на початку бою і відразу ж його зловити. Введіть наступні коди Codebreaker, а потім перейдіть в Поке-Март. Всі предмети для продажу буде замінено на дешеві Мастерболи. Master Code

    000014D1 000A
    10044EC8 0007



    Master Ball Code

    82003884 0001