Як користуватися навушниками від iPhone

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 19 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
APPLE AIRPODS РАСПАКОВКА И ПЕРВОЕ ПОДКЛЮЧЕНИЕ
Відеоролик: APPLE AIRPODS РАСПАКОВКА И ПЕРВОЕ ПОДКЛЮЧЕНИЕ

Зміст

З даної статті ви дізнаєтеся, як використовувати дротяні навушники EarPods від компанії Apple, які поставляються в комплекті зі смартфонами iPhone. Звертаємо вашу увагу на те, що принцип роботи бездротових навушників AirPods відрізняється від EarPods.

кроки

Метод 1 з 3: Здійснювати дзвінки та дзвінки в FaceTime

  1. 1 Підключіть навушники до iPhone. Залежно від моделі навушників EarPods для цих цілей слід використовувати гніздо для навушників або роз'єм Lightning.
  2. 2 Відкрийте програму "Телефон». Зелена іконка з білою трубкою всередині зазвичай знаходиться на домашньому екрані.
  3. 3 Здійсніть дзвінок. натисніть Контакти в нижній частині екрана, виберіть людини, після чого натисніть зателефонувати у верхній частині екрану або натисніть клавіші в нижній частині екрана, введіть номер телефону і натисніть зелену клавішу виклику внизу екрану.
    • На iPhone 5 або новіше також можна використовувати Siri, щоб зателефонувати за допомогою навушників EarPods ↓.
  4. 4 Натисніть центральну кнопку, щоб відповісти на вхідний дзвінок. Якщо вам телефонують або в додатку FaceTime, натисніть центральну кнопку на пульті, який розташовується на правому дроті навушників EarPods.
    • Утримуйте центральну кнопку на пульті, поки не почуєте два переривчастих сигналу, щоб скинути виклик і перевести дзвінок на голосову пошту.
  5. 5 Натисніть центральну кнопку для утримання дзвінка. Якщо під час розмови вам надійде ще один вхідний дзвінок, натисніть центральну кнопку на пульті, щоб прийняти новий дзвінок. Ще раз натисніть кнопку, щоб повернутися до першого дзвоника.
    • Перемикайтеся між дзвінками за допомогою центральної кнопки на пульті.
    • Утримуйте центральну кнопку на пульті дві секунди, щоб завершити поточний дзвінок і перейти до нового виклику.
  6. 6 Регулюйте гучність виклику. Натисніть на пульті навушників EarPods кнопку + для підвищення гучності дзвінка, або кнопку - - для зниження гучності.
    • Також за допомогою кнопок гучності можна зробити знімок. Відкрийте додаток камери при включених навушниках і натисніть будь-яку кнопку гучності, щоб зробити фото.
  7. 7 Натисніть центральну кнопку для завершення дзвінка. Натисніть кнопку один раз, щоб завершити виклик.

Метод 2 з 3: Гучність відтворення звуку

  1. 1 Підключіть навушники до iPhone. Залежно від моделі навушників EarPods слід використовувати гніздо для навушників або роз'єм Lightning.
  2. 2 Відкрийте додаток для музики або подкастів. Навушники EarPods працюють з різними додатками, включаючи «Музика», «Подкасти» та інші.
  3. 3 Увімкніть відтворення. Увімкніть пісню, список пісень або подкаст на своєму смартфоні iPhone.
    • У деяких програмах музика включається відразу після запуску. В цьому випадку робити більше нічого не потрібно.
  4. 4 Регулюйте гучність. На пульті, який знаходиться на правому дроті навушників EarPods, натисніть кнопку + для збільшення гучності або кнопку - для зменшення гучності звуку.
  5. 5 Натисніть центральну кнопку, щоб поставити відтворення на паузу. Центральна кнопка дозволяє зупинити і продовжити відтворення музики.
  6. 6 Двічі натисніть центральну кнопку для переходу до наступного треку. Швидке подвійне натискання центральної кнопки на пульті дозволяє перейти до наступної пісні або звуковій доріжці.
    • Двічі натисніть і утримуйте кнопку під час другого натискання, щоб перемотати вперед в рамках поточної пісні. Перемотка триватиме до тих пір, поки ви утримуєте кнопку.
  7. 7 Тричі натисніть центральну кнопку для повернення назад. Швидке потрійне натискання кнопки на пульті дозволяє повернутися в початок пісні, а при повторному потрійному натисненні кнопки почнеться відтворення попередньої пісні.
    • Тричі натисніть і утримуйте кнопку під час третього натискання, щоб перемотати назад в рамках поточної пісні. Перемотка триватиме до тих пір, поки ви утримуєте кнопку.

Метод 3 з 3: Робота з Siri на iPhone 5 або новіше

  1. 1 Відкрийте «Налаштування». Сіра іконка у вигляді шестерень (⚙️) зазвичай знаходиться на домашньому екрані.
  2. 2 Прокрутіть список і натисніть Siri. Цей пункт знаходиться ближче до верхньої частини меню.
  3. 3 Перемістіть повзунок, щоб активувати Siri. Повзунок стане зеленим. Тепер на вашому iPhone активований голосовий помічник.
    • Перемістіть повзунок «На заблокованому екрані» в положення «Включено» (зелений), якщо ви хочете мати доступ до голосового помічника Siri при заблокованому екрані.
  4. 4 Підключіть навушники до iPhone. Залежно від моделі навушників EarPods слід використовувати гніздо для навушників або роз'єм Lightning.
  5. 5 Натисніть і утримуйте центральну кнопку пульта. Утримуйте до тих пір, поки не почуєте звуковий сигнал і не побачите на екрані напис: «Як я можу допомогти?»
  6. 6 Вимовте команду для Siri. Чітко промовте в мікрофон навушників EarPods.
    • Голосовий помічник повторить команду і вона відобразиться на екрані.
    • При необхідності введіть код-пароль для розблокування екрану iPhone.

Поради

  • Ці функції можуть бути недоступні в деяких додатках.