Як зрозуміти, в якому віці можна починати зустрічатися з хлопцем

Автор: Carl Weaver
Дата Створення: 27 Лютий 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Кто в Вас Тайно Влюблен? (Тест)
Відеоролик: Кто в Вас Тайно Влюблен? (Тест)

Зміст

Можливо, вас мучить питання, чи достатньо ви доросла, щоб зустрічатися з хлопцем або почати ходити на побачення. Не існує універсальної відповіді, який підійшов би будь-якій дівчині. Бути може, у вас суворі батьки або своєрідне культурне або релігійне виховання. Щоб зрозуміти, чи настав ваш час зустрічатися з хлопцем, вам необхідно задати собі кілька питань, а також порадитися з людьми, яким ви довіряєте.

кроки

Метод 1 з 3: Запитайте себе, чи готові ви до цього

  1. 1 Запитайте себе, навіщо вам потрібен хлопець. У будь-якому віці розуміти, навіщо вам щось потрібно (в даному випадку відносини з хлопцем) - непогана відправна точка. Не варто кидатися в стосунки або погоджуватися на побачення без роздумів або просто тому, що, по-вашому, це буде забавно. Для відносин потрібно дозріти і над ними потрібно працювати, тому, в першу чергу, подумайте, у що ви вплутуєтеся.
    • Існують як переконливі, так і непереконливі причини бажати зустрічатися з хлопцем.
    • Теплі близькі стосунки і наявність партнера, з яким можна йти по життю, - це переконливі причини для того, щоб зустрічатися з одним конкретним людиною.
    • Якщо ж ви відчуваєте себе нещасною або неповноцінною, майте на увазі, що інша людина не зможе це виправити.
    • Хлопець може стати тимчасовим «ліками» від нудьги або самотності, однак нерозумно очікувати від нього досконалості і того, що він завжди буде приходити на допомогу, так як він так само не ідеальний, як і ви.
  2. 2 Визначте, що для вас означає «зустрічатися». Якщо ви хочете одного разу стати розсудливим і вийти заміж за кого-то особливого, значить наявність хлопця буде відмінним способом дізнатися, як це перебувати в серйозних відносинах із зобов'язаннями. Однак якщо ви просто хочете розважитися, знайомлячись з безліччю хлопців, то бути єдиною для хлопчика - не найкраща ідея.
    • Ваші погляди на побачення вплинуть на ваше ставлення до хлопця.
    • Дівчата, які хочуть вийти заміж, очікують від партнерів відданості і довгограючих планів. І навпаки, дівчата, які зустрічаються з безліччю хлопців, не переймаються про серйозність їхніх намірів.
  3. 3 Вивчіть свій розклад, щоб зрозуміти, чи є у вас час на відносини. Наявність хлопця забирає багато часу. Відверто кажучи, люди бувають занадто зайняті навчанням, друзями, заняттями спортом, додатковими секціями, хобі або просто спробами встановити хороший режим сну, що у них просто немає можливості вносити що-небудь або кого-небудь у своє життя.
    • В середньому, вам потрібно буде виділяти кілька годин або днів на тиждень, щоб присвячувати їх своєму хлопцеві.
    • Не нехтуйте дружбою або родиною. Побачення можуть забирати багато часу. Вам навряд чи хочеться стати людиною, яка зникає, як тільки у нього з'являються відносини, і знову з'являється на горизонті тільки після розриву?
    • У той же час завдяки технологіям стало простіше зустрічатися з хлопцем і в той же час вести життя за межами відносин. Якщо у вас немає часу особисто зустрічатися з близькими людьми, ви можете обмінюватися текстовими повідомленнями, говорити по телефону або спілкуватися за допомогою відеодзвінків, наприклад через Skype.
  4. 4 Визначте свої особисті цілі і мрії. Як у особистості, у вас напевно є плани на життя. Наприклад, ви хочете побудувати кар'єру або вийти заміж і народити дітей. Хлопець може як допомогти вам досягти цих цілей, так і перешкодити. Вам просто потрібно зрозуміти, як побачення вплинуть на ваші плани.
    • Пам'ятайте, що у вас є час все обдумати. Ніколи не пізно почати ходити на побачення, рівно так само, як і ніколи не пізно вносити в своє життя зміни.
    • Не думайте, що у вас не залишилося часу. У вас буде ще багато партнерів для побачень, тому не варто впадати у відчай через самотність або через те, що ви - єдина в компанії, у кого немає пари.
  5. 5 Слідкуйте за тривожними сигналами, що виходять від потенційних кавалерів. Якщо хлопець чи навіть друзі примушують вас до побачень, краще не йти у них на поводу. Не варто виходити за свої межі і зону комфорту просто тому, що у кого-то ще є хлопець. Ваша безпека та емоційне здоров'я набагато важливіше наявності згубних відносин.
    • Не дозволяйте нікому вселяти вам почуття провини за те, що у вас немає хлопця.
    • Просте «Ні, дякую» або «В даний момент мене не цікавлять побачення» допоможе стримати будь-якого шанувальника, якщо ви ще не готові.
    • Якщо ви коли-небудь почнете відчувати тиск з боку одного або свого хлопця, особливо щодо сексу, ви маєте право припинити відносини і сказати немає.
  6. 6 Чи не брешіть собі з приводу власних почуттів. Якщо є хлопець, який хоче з вами зустрічатися, чесно зізнайтеся собі, чи подобається він вам у відповідь або ви просто вдоволені його увагою. Однак, якщо ви відчуваєте зв'язок між вами, то теплих, але ще неясних почуттів буде досить, щоб почати відносини. Якщо це ваш випадок, то побачення стануть можливістю краще пізнати людину, коли ви будете з ним наодинці.
    • Ви завжди можете влаштувати подвійне побачення, яке допоможе вам обом зняти напругу. Можливо, вас лякають зустрічі один на один. Крім того, вони мають у своєму розпорядженні до фізичного потягу. Тому перший час можна зустрічатися з хлопцем в компанії друзів.
    • Будьте обережні і не приймайте запрошення на побачення з жалю чи для того, щоб таким чином завести відносини. Зрештою, це лише заподіє біль і вам, і хлопцеві.

Метод 2 з 3: Зверніться за порадою до близьких

  1. 1 Обговоріть з батьками їх думку і умови. Перш ніж остаточно вирішити питання про початок відносин, запитаєте батьків, які правила вони встановлять для ваших побачень. Можливо, вони запропонують дочекатися закінчення школи. Цілком ймовірно, що ви не зможете зустрічатися з хлопцем, якщо батьки хочуть, щоб ви зосередилися на навчанні або на інших речах.
    • Під час розмови з батьками обов'язково обговоріть наступні питання: в який час вам можна повертатися додому, чи можна вам їздити з хлопцем на машині, чи можна вам залишатися з хлопцем наодинці і будь-які інші особливі умови.
    • Ось непоганий варіант питання: «В якому віці ви почали ходити на побачення?» - і: «Ви не пошкодували, що ні почекали з відносинами?»
    • В глибині душі батьки бажають вам найкращого, тому вам варто прислухатися до їхніх побажань і поважати їх, навіть якщо ви з ними не згодні.
    • Якщо у вас на прикметі є певний хлопець, запросіть його в гості і познайомте з батьками, щоб було простіше їх переконати.
    • Можливо, батьки краще уявляють рівень вашої зрілості. І прислухатися до них - це найкращий спосіб довести, що ви вже достатньо дозріли, щоб приймати дорослі рішення.
  2. 2 Запитайте поради у подруг, але не піддавайтеся тиску однолітків. Дуже легко спалахнути загальним трепетом від побачень і, слухаючи розповіді подруг про своїх хлопців, бажати знайти партнера і для себе. Головне, пам'ятайте: лише тому, що всі щось роблять, не означає, що і вам потрібно робити те ж саме.
    • Якщо ваші подруги ще не ходять на побачення через заборону батьків або все проводять час в загальній компанії, можливо, вам поки не варто заводити стосунки і залишатися з хлопцем один на один.
    • Запитайте подруг, чи можна вам провести час з ними і їх хлопцями, щоб зрозуміти, як виглядають відносини в вашому віці.
    • Однак якщо ваші подруги щасливі зі своїми хлопцями, і ви досягли того ж рівня зрілості, можливо, ви зможете впоратися з відносинами.
    • Головне, переконайтеся, що яким би не було ваше рішення, ви прийняли його заради себе, а не заради своїх подруг.
    • Будьте уважні. Одне те, що у всіх подруг є хлопці, не означає, що і у вас він повинен бути. Можливо, ви вже доросли до цього, однак не думайте, що ви зобов'язані приймати запрошення на побачення, виходячи лише з бажання мати відносини.
  3. 3 Послухайте, що говорять пари, які давно разом, про їхній досвід відносин. Знайдіть дорослу, одружену пару, яка разом вже багато років. Розпитайте про їхню історію кохання і про те, як вони познайомилися. Чужий досвід допоможе вам вирішити, чи хочете ви почекати з відносинами або готові кинутися в них з головою.
    • Можливо, ви захочете почекати особливого хлопця або у вас вже є хтось на прикметі.
    • Дорослі пари більш досвідчені у відносинах. Вони можуть дати кращий рада, ніж ваша подруга, яка змінює хлопців кожного тижня.
    • Задавайте подібні питання: «Коли ви познайомилися з чоловіком?», «Як ви думаєте, залицяння краще, ніж відносини?» - або: «На які побачення ви ходили?»

Метод 3 з 3: Візьміть до уваги свою культурну або релігійне виховання

  1. 1 Подумайте, про культурне середовище, в якій ви виросли. Можливо, у вашій родині всі представниці жіночої статі виходили заміж за свою шкільну любов. Або ж у вашій культурі не прийнято зустрічатися з різними хлопцями, а лише з одним, за кого і слід вийти заміж. Враховуйте особливості своєї особистості, щоб вирішити, чи прийшла пора заводити серйозні відносини з хлопцем.
    • Можливо, представники релігії чи культури, до якої ви належите, мають особливу думку з приводу сексу або протизаплідних препаратів.І хоча вам може здатися, що розжарювати пристрасті і здійснювати щось божевільне - це весело, майте на увазі, що краще прийняти ці правила заради власної безпеки.
    • Пам'ятайте, що ви маєте право на власну думку.
    • Проте, можливо, в ваших же інтересах поважати правила і порядки свого оточення.
    • Незалежно від того, чи будете ви брати приклад оточуючих або самі вирішите, чи зустрічатися вам з хлопцем, майте на увазі, що ваш вибір в будь-якому випадку вплине на інших людей.
  2. 2 Поспостерігайте за місцем, в якому зараз живете. Можливо, у вашому місті або школі інакше ставляться до побачень або віком, в якому варто заводити серйозні відносини. При бажанні ви можете слідкувати цим звичаям, однак пам'ятайте: одне лише те, що всі роблять щось, не означає, що це буде добре для вас.
    • Наприклад, якщо всі хлопці в недільній школі не хочуть з кимось зустрічатися до весілля, краще почекати, коли хтось із них запросить вас на побачення замість того, щоб намагатися примусити їх до відносин.
  3. 3 Обговоріть з наставником, чи варто вам зустрічатися з хлопцем. Священик або шкільний психолог може бути надійним джерелом і відповідною людиною, щоб обговорити з ним будь-які скрутні ситуації. Часом краще почекати і не починати з хлопцем відносин, якщо у вашій родині або релігії головною метою є заміжжя.
    • У деяких організаціях і навіть школах іноді є певні правила щодо побачень. Якщо ви не хочете потрапити в неприємності, краще дотримуватися цих правил.
    • Бунтарське і провокаційну поведінку може здаватися вам забавним, проте неправильно починати відносини з хлопцем, лише для того щоб порушити заборону або довести свою позицію.

Поради

  • Довіра дуже важливо, коли ви починаєте ходити на побачення. Йдеться про довіру між вашим хлопцем і вашими батьками.
  • Дуже важливо, щоб ваші батьки або наставники знали про ваші стосунки. Зустрічаючись з хлопцем потайки, ви підриваєте довіру до вас.
  • В першу чергу ви повинні прагнути до духовного і емоційного розвитку і лише потім до створення відносин.

попередження

  • Якщо ви не впевнені, довіртеся своїй інтуїції. Немає потреби квапити події або змушувати себе заводити стосунки.
  • В окремих випадках існують закони, які регулюють допустимий для відносин вік. І, як правило, це не пов'язано з веденням статевого життя.