Як запропонувати хлопцеві зустрічатися з вами

Автор: Carl Weaver
Дата Створення: 21 Лютий 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как предложить встречаться
Відеоролик: Как предложить встречаться

Зміст

Якщо ви ходите на побачення з хлопцем, то в певний момент виникає бажання перейти на наступний рівень і почати відносини. Ймовірно, що ви єдині партнери один у одного або готові визнати важливість цієї людини. Перш, ніж запропонувати хлопцеві зустрічатися, вам слід ретельно обміркувати, наскільки ви готові до нових зобов'язань. Відповідний момент має ключове значення для такої пропозиції, тому вибирайте правильний час і місце. Розмова не повинен бути напруженим. Почніть з позитивних фраз, щоб отримати бажаний відповідь.

кроки

Частина 1 з 3: Як зрозуміти, що ви готові

  1. 1 Визначте, наскільки ви готові до зобов'язань. Подібне рішення може виявитися досить непростим. Незалежно від ваші думок, готовність до міцних відносин можна визначити по ряду факторів. Кожен випадок унікальний і у вас можуть бути певні очікування щодо відносин. Задайте собі наступні питання:
    • Що я до нього відчуваю? Я схвильована, коли ми разом? Сумую я в моменти розлуки?
    • Чи достатньо у мене зараз часу для серйозних стосунків? Яких відносин мені б хотілося?
    • Ми вже сварилися? Як швидко ми змогли помиритися?
    • Він мене поважає? Чи є моменти, про які варто хвилюватися? Наскільки я впевнена в його характері? Я йому довіряю?
    • Як я ставлюся до моногамії? Мене влаштують єдині відносини з однією людиною? Якщо так, то чи зможу я бути вірною партнеру? Якщо немає, то чи готові обидві сторони до вільних стосунків?
    • Я хочу зустрічатися, оскільки він дарує мені радість? Або на мене тиснуть інші люди, змушуючи знайти собі хлопця?
  2. 2 Приймайте до уваги тривалість ваших відносин. Якщо запропонувати зустрічатися занадто рано, то при відсутності взаємних почуттів хлопець злякається. Якщо чекати надто довго, то можливо замішання і образа. Всі відносини різні, тому немає конкретного періоду часу, який необхідно почекати. Довіртеся інтуїції. Якщо здається, що відповідний момент настав, то не сумнівайтеся.
    • Якщо ви тільки познайомилися з хлопцем, то спочатку краще сходити на кілька побачень і тільки потім пропонувати зустрічатися. Неправильно починати зустрічатися з малознайомою людиною.
    • Часто люди пропонують партнеру зустрічатися приблизно через шість побачень або один місяць.
    • Деякі люди піднімають це питання через три місяці.
    • Якщо ви живете в різних містах або навіть в різних країнах, то краще не відкладати розмову і обговорити це питання. Це допоможе сторонам зрозуміти, чого слід очікувати, навіть якщо ви перебуваєте далеко один від одного.
  3. 3 Визначте зацікавленість хлопця в стосунках. Спробуйте зрозуміти, що хлопець відчуває до вас. Єдиний спосіб дізнатися точну відповідь - поставити пряме запитання, але також можна звертати увагу на зовнішні ознаки.
    • Якщо хлопець будує плани на майбутнє і говорить про них, то він майже напевно хоче зустрічатися з вами.
    • Якщо він хвалиться вами перед людьми, особливо своїми друзями, то це означає, що хлопець пишається бути разом з вами.
    • Якщо протягом дня хлопець кілька разів цікавиться вашими справами, то він часто думає про вас.
    • Якщо ви бачитеся кілька разів на тиждень і разом проводите вихідні, то це означає, що ви дуже важливі для хлопця.
  4. 4 Будьте готові до відмови. Незважаючи на всі надії почути позитивну відповідь, важливо бути готовою до відмови. Хлопець може виявитися не готовий до серйозних стосунків з вами або не хотіти щось міняти. Подумайте, як слід реагувати на відмову.
    • Якщо ви хочете побудувати з людиною серйозні відносини, а він відмовляє вам, то іноді краще просто розлучитися. Так простіше знайти людину, яка теж захоче міцних відносин.
    • Якщо вас влаштовують нинішні відносини, то можна почекати, поки хлопець не буде готовий.
    • Якщо ви відчуваєте до нього сильні почуття, то важливо вирішити, чи варто продовжувати спілкування після відмови. Можна залишитися друзями або припинити будь-які контакти.

Частина 2 з 3: Як вибрати відповідний момент

  1. 1 Плануйте заздалегідь. Вам буде простіше, якщо ви будете знати, коли саме відбудеться вирішальна розмова. Можна репетирувати розмову заздалегідь або визначити відповідний момент. Немає єдино вірного моменту для того, щоб запропонувати зустрічатися. Уважно оцінюйте особисті обставини.
    • Іноді люди планують особливе побачення і починають розмову в кінці зустрічі. Інші вважають, що найпростіше поговорити про це в неформальній обстановці наодинці. У будь-якому випадку, краще визначити відповідний момент заздалегідь.
    • Чи не пропонуйте зустрічатися в ситуації, коли хлопець напружений, засмучений або зайнятий. Питання може застати його зненацька і тоді на відповідь вплинуть обставини, що склалися.
    • Якщо ви переживаєте, нервуєте або стурбовані, то порепетіруйте розмову заздалегідь перед дзеркалом. Придумайте, як почати бесіду і задати питання.
  2. 2 Приготуйтеся зустрітися особисто. Іноді хочеться просто відправити хлопцю повідомлення, але такі питання краще вирішувати при особистій зустрічі. Розмова віч-на-віч дозволяє розглянути різні варіанти відносин. Якщо у хлопця є питання або занепокоєння, то ви відразу зможете обговорити їх.
    • Якщо ви перебуваєте у відносинах на відстані, то не завжди просто зустрітися особисто.Наважуючись на розмову під час зустрічі, краще дочекатися кінця побачення, щоб не зіпсувати спілкування в разі негативної відповіді. Якщо можливості зустрітися немає, то можна просто зателефонувати.
  3. 3 Виберіть відповідне місце. Одного правильного місця для обговорення відносин просто не існує, але обстановка не повинна заважати вам висловити почуття і обговорити майбутнє. Важливо вибрати такий варіант, який підходить як для вас, так і для хлопця.
    • Як правило, краще розмовляти наодинці. Можна підняти питання під час прогулянки по пляжу, в парку або на домашню адресу одного з вас.
    • Якщо у вас двох є особливе місце (наприклад, місце першого побачення, улюблений пам'ятник), то розмова там може виявитися подвійно запам'ятовується.
    • Переконайтеся, що хлопця ніщо не відволікає. Не ставте питання під час кіносеансу, на прогул з друзями або в робочий час.
    • Якщо запропонувати зустрічатися під час обіду в ресторані або поїздки на машині, то хлопець може відчути себе в пастці. Місце для розмови має бути зручним для вас обох.
  4. 4 Задайте питання в потрібний момент. Розважаючись в призначений день, зосередьтеся на тому, щоб розслабитися. Дочекайтеся відповідного моменту, щоб перейти до розмови. Такий момент навіть відчувається як "правильний" або "особливий". Якщо вам складно вибрати відповідний час, то дотримуйтесь загальних рекомендацій.
    • Якщо хлопець зробив вам комплімент, то скажіть відповідну люб'язність і почніть розмову про те, що вам подобається один в одному. Це природний перехід до розмови про відносини.
    • Почніть розмову в момент незручного мовчання. Скажіть, як ви зараз щасливі, і дивіться, чи варто продовжувати.
    • В кінці побачення або зустрічі скажіть таке: "Слухай, поки ти не пішов, я б хотіла дещо обговорити".
  5. 5 Зачекайте, поки хлопець сам не запропонує зустрічатися. Якщо для вас не дуже важливо називати хлопця своїм партнером як можна швидше, то почекайте, поки він сам до цього прийде. Це дозволить зрозуміти, наскільки він готовий до серйозних стосунків. Якщо ви не впевнені в своїх почуттях або не знаєте планів хлопця, то даний варіант є найбільш підходящим.
    • Не потрібно чекати нескінченно довго. Встановіть для себе крайній термін. Наприклад, якщо протягом місяця хлопець не запропонуємо вам зустрічатися, то зробіть це самі.

Частина 3 з 3: Як запропонувати зустрічатися

  1. 1 Зробіть комплімент. Скажіть хлопцю, що вам подобається в ньому. Схвальні слова дозволяє хлопцеві розслабитися і підготуватися до розмови. Похваливши почуття гумору, кмітливість, доброту хлопця, ви покажете своє ставлення до нього.
    • Скажіть: "Ти дуже кумедний. Ніколи ще не зустрічала таких веселих хлопців ".
    • Ось ще один комплімент: "Ти такий турботливий. Мене дуже зворушує подібне ставлення ".
    • Якщо він посміхнеться, подякує вас або зробить у відповідь комплімент, то це хороший знак.
  2. 2 Розкажіть про свої почуття. Почавши розмову на позитивній ноті, вам буде простіше сказати про свої почуття. Якщо комплімент приніс позитивну реакцію, переходите до більш серйозної частини бесіди. Розкажіть про те, що ви відчуваєте до людини. Скажіть, що вам дуже приємно проводити час разом або зізнайтеся в своїх почуттях.
    • Скажіть: "Мені дуже добре з тобою. Ти чудова людина, і я багато думала про наших відносинах ".
    • На даному етапі краще не говорити людині, що ви його любите. Він може злякатися або переживати, що відносини розвиваються дуже швидко. Замість цього можна сказати, що у вас "виникли почуття" або хлопець "дуже подобається" вам.
  3. 3 Запропонуйте хлопцеві зустрічатися. Найкраще прямо запитати, чи готовий хлопець зустрічатися з вами. Залежно від ситуації до питання можна підійти з різних сторін.
    • Запитайте прямо: "Я б хотіла зустрічатися з тобою. Ти будеш моїм хлопцем? ".
    • Якщо ви не до кінця впевнені в стосунках, то запитайте: "До чого, по-твоєму можуть привести наші відносини?".
    • Якщо ви обидва ходите на побачення з різними людьми, то запитайте: "Як ти дивишся на те, щоб стати єдиними партнерами один для одного?".
    • Якщо потрібно зрозуміти, як він сприймає вас, то скажіть: "Що мені говорити іншим людям, коли вони запитують про наші стосунки? Чи можу я називати тебе своїм хлопцем? ".
  4. 4 Визначте очікування. Люди можуть сприймати міцні відносини по-різному. Можливо, він готовий зустрічатися тільки з вами, але не готовий до знайомства з батьками. Можливо, хлопець хоче близькості, але ви бажаєте почекати. Під час розмови необхідно чітко обговорити власні очікування.
    • На початку розмови можна задати питання: "Що для тебе означає зустрічатися?".
    • Відповідайте чесно, якщо хлопець запитає, чого ви чекаєте від стосунків. Наприклад, скажіть йому наступне: "Я чекаю, що хлопець буде вірним і чесним зі мною. Я ще не готова до шлюбу, але хочу вивчити можливість більш серйозних відносин".
  5. 5 Надайте час на відповідь. Питання може поставити хлопця в скрутне становище. Якщо він стривожений, нервує або сумнівається, то дайте йому час подумати над відповіддю. Може здатися, що він не готовий до зобов'язань, але іноді людям просто необхідно зважити всі за і проти.
    • Скажіть: "Якщо тобі потрібен час подумати, то все в порядку. Скажи відповідь, коли будеш готовий ".
    • Дозвольте хлопцеві побути наодинці. Запитайте: "Скільки тобі потрібно часу, щоб все обдумати?". Чи не повертайтеся до питання хоча б деякий час.
    • Якщо він не готовий назвати чіткі тимчасові рамки, то повторіть питання через кілька днів: "Ну що, ти подумав над нашими відносинами? Визначився зі своїм рішенням? ".
    • Не потрібно засипати хлопця дзвінками або повідомленнями з питанням. Якщо він не дав прямої відповіді відразу, то повторіть питання в повідомленні через пару днів. Не тисніть на хлопця.
  6. 6 Чемно прийміть відмову. Якщо хлопець не готовий до серйозних стосунків, то намагайтеся зберегти позитивний настрій. Посміхніться і скажіть, що все розумієте. Можливо, він захоче продовжити відносини без зобов'язань або запропонує розлучитися. Не забувайте брати до уваги власні почуття.
    • Якщо хлопець хоче все припинити, то поважайте його вибір. Подякуйте хлопця за проведений разом час і скажіть, що все розумієте: "Мені шкода це чути, але ми прекрасно провели час разом. Бажаю тобі тільки удачі в майбутньому ".
    • Якщо він хоче продовжити відносини без зобов'язань, але вам це не потрібно, то скажіть: "Думаю, що нам краще припинити зустрічі". Якщо потрібно, уточніть причину: "Схоже, що у нас різні цілі".
    • Можливо, хлопець запропонує залишитися друзями. Не погоджуйтеся, якщо не готові до цього. Якщо вважаєте, що вам буде складно просто дружити, то скажіть про це чесно: "Не впевнена, що готова до дружби. Ти гарний хлопець, але мені потрібно подумати про себе ".
    • Деякі хлопці можуть "випаруватися" або перестати спілкуватися. Така ситуація може засмутити вас, але це не завжди означає, ніби ви не подобаєтеся хлопцю. Можливо, він просто відчуває незручність через ситуації, що склалася.

Поради

  • Не поспішайте переходити на наступний етап вже після декількох побачень. Кожні відносини рухаються на своїй унікальній швидкості, але хлопець може виявитися не готовий до такого серйозного кроку, як знайомство з батьками або спільне життя.
  • Розкажіть, чого ви чекаєте від стосунків, щоб ніхто не відчував себе скривдженим.
  • Різні відносини розвиваються по різному графіку і в різних умовах. Не потрібно соромитися або переживати, якщо ваші відносини не схожі на відносини ваших друзів.

попередження

  • Після відмови цілком природно відчувати смуток, печаль або пригніченість. Проводьте час з друзями і займайтеся улюбленими справами, щоб відволіктися від сумних думок.
  • Чи не женіться за своїми хлопця і не нав'язуйте. Якщо він не хоче зустрічатися з вами, то краще просто рухатися далі.
  • Не зліться, якщо хлопець не бажає зустрічатися з вами. Відмова може бути обумовлений безліччю причин.Можливо, він не готовий до серйозних стосунків або ви не підходите один одному.