Як запропонувати вашій дівчині триматися за руки

Автор: Ellen Moore
Дата Створення: 20 Січень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Папаньки 2 сезон 9-10 серия🔥Семейная Комедия 2020 года. Юмор и Лучшие Приколы 2020 | Дизель Студио
Відеоролик: Папаньки 2 сезон 9-10 серия🔥Семейная Комедия 2020 года. Юмор и Лучшие Приколы 2020 | Дизель Студио

Зміст

Триматися за руки - ця проста думка змушує ваші долоньки потіти, а серце битися частіше. Можливо, ви ще ніколи не тримали дівчину за руку. Навіть якщо у вас вже був такий досвід, взяти дівчину за руку в перший раз - значить перейти на новий рівень відносин. Якщо ви думаєте про те, як вперше запропонувати дівчині взятися за руки, постарайтеся зробити цей момент романтичним і особливим.

кроки

Метод 1 з 3: Дочекайтеся відповідного моменту

  1. 1 Не варто відразу ж брати дівчину за руку. Такий фізичний контакт повинен бути тим, що приносить задоволення і зближує. Вперше взявшись за руки, пара переживає особливий момент, тому що відтепер молоді люди стають трохи ближче один до одного. Навіть якщо ви досить давно обмірковували, як все це буде, пропозиція взятися за руки не повинно бути першим, що ви скажете при зустрічі з нею. Інакше цей жест буде виглядати безглуздо і грубо, а не романтично.
  2. 2 Знайдіть особливе місце. Це повинно бути таке місце, де вам і вашій дівчині буде комфортно і приємно знаходитися. Постарайтеся вибрати більш-менш тихе місце, де не буде великої кількості відволікаючих чинників. Наприклад, ресторан з гучною музикою або бар, де телевізор включають на всю гучність, будуть не кращим вибором. Це вже точно не те місце, де вашій дівчині хотілося б провести з вами цей особливий романтичний момент. Крім того, буде не найкращою ідеєю вперше взяти її за руку на уроці математики або десь ще, де вам обом насправді зовсім не хочеться перебувати. Цей момент повинен стосуватися тільки вас з дівчиною і ваших з нею відносин.
  3. 3 Постарайтеся розслабити її. Як тільки зустрінетеся з дівчиною, постарайтеся на час забути про свою ідею.Ведіть себе один з одним як зазвичай, намагайтеся не надто замислюватися про те, як би взяти її за руку. Якщо ви будете занадто занурені у власні роздуми під час зустрічі, то запросто можете здатися дівчині напруженим, неспокійним і навіть заскучавшим.
    • Замість того, щоб кожну хвилину думати: «Хм, може мені зробити це прямо зараз? Або ... може, тепер саме час? » - постарайтеся просто розслабитися. Спробуйте розсмішити дівчину. Таке ставлення зробить цей момент ще більш особливим.
    • Якщо ви переживаєте і ніяк не можете заспокоїтися, весь час думаєте про те, коли вже візьмете свою дівчину за руку, на час зовсім відмовтеся від цієї ідеї. Скажіть собі: «Я точно не зроблю цього сьогодні. Я можу зробити це як-небудь при нагоді ». Дайте собі можливість відкласти цю ідею на інший раз - це зніме зайву напругу і допоможе вам розслабитися. Насправді ви можете раптом зрозуміти, що настільки розслабилися, що можете з легкістю пройти через це!
  4. 4 Навчіться розуміти її мову тіла. За мовою тіла можна дійсно багато чого зрозуміти з того, що відчуває дівчина, про що вона думає. Можна сказати, що мова тіла навіть важливіше і щире самих слів, тому що саме з його допомогою людина висловлює ступінь комфорту і інтересу. Тому, якщо ви хочете взяти дівчину за руку, для початку потрібно промацати грунт і вловити її натяки, щоб зрозуміти, чи готова дівчина до цього кроку. Нижче наведено декілька ознак того, що дівчина може відповісти вам взаємністю:
    • вона посміхається;
    • при спілкуванні вона намагається схилятися ближче до вас, а не віддаляється від вас;
    • її обличчя, ноги і все тіло звернені до вас;
    • вона відображає ваші жести, емоції і міміку;
    • дівчина в цілому здається розслабленої, а не затиснутою.
  5. 5 Постарайтеся зблизитися фізично. Здається, що вона не проти зблизитися? Якщо дівчина починає потроху віддалятися, коли ви намагаєтеся наблизитися або нахилитися до неї, навряд чи їй буде комфортно триматися з вами за руки. Але якщо вона не намагається відсторонитися, коли ви наближаєтеся, якщо все її тіло і ступні звернені до вас, а не від вас, значить можна сказати, що ви їй досить цікаві. І якщо все це відбувається, коли ви перебуваєте зовсім близько один до одного, значить, між вами вже виник певний рівень довіри і комфорту.
  6. 6 Зверніть увагу, як вона реагує на фізичний контакт. В ході розмови спостерігайте за реакцією дівчини на ваші дотики. Коли вона розповідає щось веселе і смішне, легенько торкніться її плеча і скажіть, що вона неймовірно весела. Якщо вона позитивно реагує на ваші спроби наблизитися до неї і не намагається відсторонитися, значить, можна сміливо стверджувати, що настав підходящий момент, щоб запропонувати їй взятися за руки.

Метод 2 з 3: Як запропонувати дівчині взятися за руки

  1. 1 Запитайте її прямо. Як тільки у вашому милому розмові виникне пауза, подивіться їй в очі. Потім мило посміхніться і запитайте, чи хочеться їй, щоб ви взяли її за руку.
    • Можна сказати так: «Мені дуже хочеться взяти тебе за руку», «Можна я візьму тебе за руку?» - або: «Хочеш взятися за руки?»
    • Сам факт того, що ви спочатку запитайте, а не відразу ж візьмете її за руку, покаже дівчині, що ви поважаєте її думку. Суспільство привчило нас до того, що зазвичай саме чоловіки роблять перший крок, тому цілком можливо, що весь цей час вона теж мріяла взяти вас за руку!
  2. 2 Спробуйте запропонувати їй взятися за руки невербально. Якщо ви абсолютно впевнені в цих відносинах і її почуттях, якщо дівчина використовує при спілкуванні з вами позитивний мова тіла, можливо, вам навіть не доведеться їй пропонувати.
    • Один із способів це зробити - просто покласти свої руки ближче до її рук. Найкраще скористатися цим способом, коли ви сидите разом з нею за столом. Якщо дівчина не стане прибирати руки і навіть легенько придвинет їх ближче до вашим, швидше за все, їй хочеться взятися за руки.
    • Якщо дівчина після такого жесту поспішає прибрати руки зі столу, це явна ознака того, що вона не хоче братися за руки.
  3. 3 Подайте дівчині руку. Подати руку можна взагалі практично в будь-якій ситуації. Якщо ви разом десь гуляєте, подайте їй руку, щоб вона могла взятися за неї. Якщо ж ви сидите напроти один одного за столом, можна покласти руки на стіл долонями нагору. Це невербальне пропозицію взятися за руки. І це золота середина між відкритим прямим зверненням до неї і власне триманням за руки.
  4. 4 Візьміть дівчину за руку. Якщо ви налаштовані рішуче, а дівчина раз у раз натякає вам, що хоче взятися за руки, можна без всяких слів просто взяти її за руку. Один із способів це зробити - подивитися їй в очі, легенько взяти її за руки і посміхнутися. Незважаючи на те, що ви не запитали її про це, такий спосіб дійсно можна назвати дуже романтичним і чуттєвим.
  5. 5 Ведіть себе природно. Швидше за все, ви і справді не на жарт переживаєте, адже вам належить вперше взяти цю дівчину за руку. Але пам'ятайте важливу річ - необхідно вести себе так само, як зазвичай. Навіть якщо вам довелося поставити розмову на паузу, щоб запропонувати дівчині взятися за руки, після цього потрібно цю розмову продовжити, можна знову торкнутися тільки що обговорювану тему, а можна перевести розмову на нову тему. Ви ж не хочете взяти дівчину за руку, а потім просто мовчати!
  6. 6 Постарайтеся вчасно відпустити її руки. Звичайно, це дуже хвилююче і приємно, але не можна триматися за руки вічно. Немає якогось єдиного правила, в якому говорилося б, коли слід припиняти обійми або тримання за руки, але через деякий час ваші долоні почнуть потіти, або вам потрібно буде пройти через дверний прохід - в таких випадках дуже незручно триматися за руки. Просто майте на увазі - якщо до цього ви запитали, чи хоче вона взятися за руки, коли настане момент відпустити її руку, це можна зробити без зайвих слів!
    • Якщо ви турбуєтеся про те, що можете занадто різко відпустити її руку, в такому випадку можна просто її злегка стиснути, а потім відпустити. Це відмінний спосіб показати дівчині, що вам дуже сподобалося, але прийшов час розтиснути руки.
    • Якщо хочете, після цього можна додати: «Мені дуже подобається тримати тебе за руку», - або: «Мені так давно хотілося це зробити». Це дуже мила фраза, і дівчині напевно буде дуже приємно.

Метод 3 з 3: Як змиритися з відмовою

  1. 1 Постарайтеся не засмучуватися. Можливо, ви спробували взяти дівчину за руку, а вона не захотіла. Таке трапляється, але це зовсім не те, через що варто серйозно переживати і турбуватися. Цілком можливо, що дівчина була просто не готова до такого кроку, і ваша спроба взятися за руки була для неї занадто несподіваною. Може бути, вона раніше навіть не роздумувала про це, і їй потрібно якийсь час, щоб вирішити, чи хочеться їй триматися з вами за руки.
  2. 2 Не варто міняти свою поведінку і ставлення. Після того, як дівчина сказала, що їй не хочеться триматися за руки, не варто відразу ж відступати і припиняти розмову. Як вже говорилося вище, є ймовірність, що дівчина була просто до цього не готова, і ваша спроба стала для неї несподіванкою. Ви ж не хочете зіпсувати дівчину і викликати у неї почуття провини тільки тому, що їй не захотілося взятися за руки.
    • Скажіть: «Все в порядку, не переживай, я просто запитав». Завдяки такому поясненню у неї не виникне почуття провини і не зіпсується настрій.
    • Також можна сказати: «Нічого страшного, мені просто дуже приємно бути поруч з тобою». Так ви вбережете себе від незручної ситуації і покажете, що готові бути поруч, не дивлячись ні на що.
  3. 3 Пам'ятайте, що справа може бути зовсім не в вас! Напевно ви чули фразу: «Справа не в тобі, а в мені». Так-так, можливо, справа дійсно в ній. Є безліч причин, за якими вона могла відмовитися від вашої пропозиції взятися за руки. Тому не сприймайте це близько до серця і не думайте, що це обов'язково пов'язано з вашими з нею відносинами.
  4. 4 Переконайтеся, що ви на одній хвилі. Триматися за руки - значить бути парою.Ви не приховуєте свої відносини від оточуючих? Можливо, дівчина не захотіла взятися за руки, бо їй здалося, що ви підібрали не надто підходящий момент для того, щоб відкрити ваші з нею стосунки оточуючим.
    • Не варто питати дівчину, на якому етапі тепер знаходяться ваші відносини, як тільки вона відмовилася братися за руки. Це буде схоже на дуже емоційну реакцію. Якщо вам дійсно буде комфортно і цікаво це обговорити, спробуйте підняти цю тему через пару днів.
    • Якщо ви не хочете обговорювати цю ситуацію з дівчиною, дайте собі хвилинку, щоб все обдумати самостійно. Ваші друзі знають про ці відносини? Ви вже показували себе на людях парою? Наприклад, на повільному танці або іншу подію, де оточуючі могли зрозуміти, які між вами складаються стосунки. Дайте відповідь для себе на ці питання, щоб зрозуміти, який взагалі статус у ваших відносин.
  5. 5 Дайте їй ще один шанс. Можливо, ваша спроба взятися за руки була занадто несподіваною для дівчини, і вона відмовилася, тому що поки ще не думала про це. Також є ймовірність, що їй хочеться взятися за руки, але ініціатором цього хоче виступити саме вона. Дайте їй ще одну можливість взяти вас за руку. Коли ви гуляєте разом, тримайте руки поза кишень, а коли сидите за столом, краще класти руки на стіл.

Поради

  • Якщо ви помітили, що у вас починають швидко потіти долоні, коли ви тримаєте дівчину за руку, пам'ятайте, що це абсолютно нормально. Завжди можна ненадовго відпустити її долоньку, а через якийсь час знову взятися за руки.
  • Насправді не існує «правильного» і «неправильного» способу триматися за руки. Комусь подобається сплітаються пальцями, а хтось віддає перевагу просто вкласти свою долоню в долоню партнера. Тут все залежить від особистих переваг кожного.
  • Якщо дівчина боїться триматися за руки, просто запитаєте, чи хочеться їй цього. Якщо відповідь буде позитивною, просто виберіть найбільш підходящий момент і спробуйте ще раз. Не забувайте, що якщо дівчина відмовилася, ні в якому разі не можна наполягати на своєму. Просто не варто відразу ж опускати руки, якщо ви розумієте, що вона дійсно соромиться.
  • Пам'ятайте про те, що ваша дівчина, швидше за все, теж страшенно хоче взятися за руки! Результати досліджень показали, що в середньому жінки люблять триматися за руки навіть більше, ніж чоловіки.