Як причесати довге волосся

Автор: Carl Weaver
Дата Створення: 24 Лютий 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Мой уход за волосами: ПРАВИЛЬНОЕ мытье волос. Как ухаживать за волосами? Красивые длинные волосы
Відеоролик: Мой уход за волосами: ПРАВИЛЬНОЕ мытье волос. Как ухаживать за волосами? Красивые длинные волосы

Зміст

1 Візьміть до уваги текстуру свого волосся. При тому, що з застосуванням достатньої кількості коштів для укладання і правильної техніки укласти в необхідну зачіску можна будь-які волосся, природний тип вашого волосся буде впливати на трудомісткість створення зачіски і її подальшого підтримання в оптимальному вигляді.
  • Якщо у вас від природи пряме і тонке волосся, то вам буде важко надати їм об'ємний вигляд. Щоб домогтися обсягу, доведеться придбати плойку для завивки, за допомогою якої ви зможете зробити волосся хвилястими або кучерявим.
  • Якщо у вас кучеряве або кучеряве волосся, а ви хочете бачити їх прямими і довшими, то вам знадобиться праску або спеціальні хімічні засоби для випрямлення волосся.
  • Якщо ви роздумуєте про африканських косичках, то густота вашого волосся буде впливати на вибір найбільш підходящого типу кісок. Заплітати густе волосся в дрібні косички досить важко. Тоді як рідке волосся можна пошкодити, якщо спробувати заплести на них занадто товсті африканські коси.
  • 2 Врахуйте ступінь жирності волосся. Зайва сухість волосся може бути виправлена ​​застосуванням спеціальних масел і засобів для догляду за волоссям. Однак, від природи жирне волосся необхідно мити частіше, щоб вони виглядали і залишалися чистими. Якщо у вас жирне волосся, то вам слід утриматися від таких зачісок, які не дозволять вам часто мити голову (наприклад, від африканських кісок і дредів).
  • 3 Подумайте про обставини. У виборі зачіски чималу роль відіграє те, чим саме ви будете займатися.
    • Спортсменам досить проблематично займатися спортом з довгим волоссям. Якщо у вас довге волосся, і ви запланували фізичне тренування, то використовувана зачіска повинна прибрати волосся від особи і не дати їм сковувати ваші рухи. У подібній ситуації непоганим вибором буде кінський хвіст, тугий пучок або коси.
    • Тоді як жіночі зачіски для довгого волосся зазвичай доречні для формальних або ділових випадків, підібрати ділову зачіску для довгих чоловічих волосся помітно складніше. Чоловікові в такій ситуації, швидше за все, доведеться просто зібрати волосся ззаду в хвіст або зробити на волоссі набирає в даний час все більшу популярність "чоловічий пучок".
  • Метод 2 з 4: Розпущене волосся

    1. 1 Виберіть місце розташування проділу. Так як розпущене волосся є минималистичную зачіску, саме розташування проділу на волоссі може прикрасити або зовсім зіпсувати ваш образ. Вибираючи найбільш підходяще місце проділу, ви повинні враховувати свій тип особи і використовуваний стиль одягу. Також розташування проділу чимало залежить від форми вашої чубчика (якщо вона у вас є).
      • Поки ваші волосся будуть ще вологими після душу, проведіть на них обраний вами проділ. Зачешіть волосся в сторони від лінії проділу.
      • Щоб проділ нікуди не подівся, заколіть волосся невидимками або нанесіть на їх коріння уздовж проділу трохи гелю для укладання. Потім укладіть волосся так, як ви це зазвичай робите, тільки постарайтеся не зіпсувати тільки що зроблений проділ.
      • Запам'ятайте, якщо ви вирішили перенести проділ на волоссі з одного місця в інше, вашому волоссю потрібен деякий час, щоб до нього звикнути. Не чекайте, що волосся моментально вляжуться потрібним чином, і не намагайтеся сильно змінювати місце розташування проділу перед яким-небудь важливим для вас подією.
      • Щоб волосся краще вляглися по лінії нового проділу, спробуйте зафіксувати їх невидимками на ніч.
    2. 2 Вирішіть, чи потрібна вам чубчик. Чубчик також впливає на зовнішній вигляд будь-якої зачіски з розпущеного волосся. Як і інші складові вашого образу, вибір виду чубчика суто індивідуальний, так як він повинен враховувати риси обличчя і тип вашого волосся.
      • Класична рівна чубчик зазвичай добре поєднується з довгим волоссям. Незважаючи на те, що багато стилісти воліють отстрігать чубок лише на прямих волоссі, чубчик на хвилястих і навіть кучерявого волосся також непогано виглядає. Якщо ви вирішили носити чубок, запам'ятайте, що її необхідно регулярно підстригати, щоб вона виглядала якнайкраще.
      • Довга чубчик з центральним проділом доставляє менше клопоту її власнику. Вона досить універсальна і добре виглядає на волоссі будь-якого типу.
      • Зачесане набік чубчик може надати драматичності і елегантності вашому образу. Але якщо у вас дуже пружні кучері, вам буде досить складно укласти таку чубок належним чином без застосування спеціальних випрямляючих засобів.
    3. 3 Виберіть відповідні засоби для укладання волосся. Як і з будь-якими іншими зачісками, вам буде потрібно підібрати такі кошти для укладання, які дозволять надати зачісці необхідний зовнішній вигляд і найкращим чином підійдуть вашому волоссю.
      • Якщо у вас зовсім прямі і тонке волосся, то в розпущеному вигляді вони можуть виглядати дуже рідкісними і необ'ємний. Спробуйте скористатися шампунем для додання волоссю об'єму, щоб очистити волосся від жирових виділень. Перш ніж сушити волосся феном або завивати, злегка обробіть їх мусом для створення додаткового обсягу.
      • В цілому, кучеряве волосся легко стають пересушеним, тому на них позитивно позначається застосування спеціальних масел для волосся. Це особливо стосується тих волосся, які схильні пушіться. Спробуйте обробити голову маслом для волосся, перш ніж приступати до укладання зачіски. Постарайтеся підібрати собі підходящі креми для кучерявого волосся і спреї, які зроблять волосся слухняним. Швидше за все, вам доведеться випробувати різні засоби, щоб знайти саме те, що вам потрібно.
      • Якщо ви вирішили завити волосся плойкою, знайте, що багато стилісти рекомендують не мити голову за день до даної процедури. Саме природні масла волосся допоможуть зачісці довше зберігати форму. Перш ніж приступати до завивки, обробіть волосся лосьйоном для укладання і термозащитним засобом. Зафіксуйте зачіску невеликою кількістю лаку для волосся, що не містить в своєму складі спирту.
      • Якщо вам потрібно випрямити волосся праскою, спочатку вимийте їх і обробіть кондиціонером глибокого проникнення. Як і у випадку з плойкою, щоб не пошкодити волосся, їх також буде необхідно обробити термозащитним засобом.
    4. 4 Якщо потрібно, випряміть або завийте волосся. Спосіб укладання волосся буде залежати від природного текстури волосся і бажаного зовнішнього вигляду зачіски.
      • Зазвичай кучерявим волоссям потрібно досить багато часу, щоб дорости до плечей і нижче. Якщо ваше волосся в'ється, і ви хочете бачити їх розпущеним, але вважаєте локони недостатньо довгими, то їх можна подовжити випрямленням з допомогу прасування для волосся або спеціальних хімічних випрямлячів.
      • Довге хвилясте волосся відмінно виглядають в розпущеному вигляді. Якщо при цьому їх текстура досить тонка, то вони зовсім не будуть обтяжувати зачіску. Але якщо ви хочете зробити зачіску менш пишною, то можна спробувати випрямити волосся праскою.
      • І навпаки, якщо у вас зовсім пряме волосся, яким не вистачає обсягу, їх можна завити. В даному випадку можна легко і швидко зробити тимчасову завивку на волоссі за допомогою плойки.
    5. 5 Скористайтеся аксесуарами для волосся. Застосування аксесуарів дозволить швидко додати родзинку зачісці з розпущеного волосся. Відповідний ободок, шпилька або невидимка можуть стати завершальним штрихом до вашого образу, якщо ви спробуєте правильно підібрати її до свого вбрання.
      • Чоловікам, щоб створити більш мужній образ, краще відмовитися від використання аксесуарів.

    Метод 3 з 4: Ідеальний кінський хвіст

    1. 1 Виберіть місце розташування кінського хвоста. Кінський хвіст - неймовірно універсальна зачіска, яка найкраще виглядає на довгий волоссі. При цьому у даній зачіски досить багато варіацій виконання. Незважаючи на те, що в даній статті описується найпростіший кінський хвіст середньої висоти, ви завжди зможете адаптувати зазначені інструкції до багатьох інших варіантів цієї зачіски.
      • На довгому волоссі дивовижно виглядає високий кінський хвіст, що особливо модно в даний час.
      • Низький кінський хвіст додасть вам більш дорослий і практичний вид.
      • Досить химерно виглядає на волоссі бічний кінський хвіст. З його допомогою ви зможете дуже легко внести радикальні зміни в свій вигляд, не вдаючись до стрижки.
      • Якщо у вас дуже довгі і густі волосся, то утримати їх під контролем можна за допомогою двох бічних кінських хвостів. Проте, слід пам'ятати, що зазвичай таку зачіску роблять дітям.
    2. 2 Начешіте волосся у верхівки. Візьміть секцію волосся з маківки (там, де череп починає помітно згинатися) і підніміть вгору. За допомогою плоскої гребінця з частими зубчиками начешіте волосся двома-трьома рухами в напрямку від кінчиків до коренів.
      • Даний крок не завжди обов'язковий. Якщо у вас кучеряве або від природи об'ємні волосся, то можна просто перейти до наступного кроку.
    3. 3 Зберіть волосся. Двома руками зберіть волосся ззаду приблизно в тому місці, де повинен розташуватися хвіст. Постарайтеся зібрати абсолютно всі волосся, обов'язково підхопите будь випали пасма.
      • Якщо ви зав'язуєте кінський хвіст з практичних міркувань, наприклад, щоб прибрати волосся з лиця під час занять спортом, не забудьте підібрати в хвіст і чубок.
      • Коли кінський хвіст зав'язується виключно з естетичних міркувань, можна залишити чубок, що теж буде виглядати чудово.
    4. 4 Зауважте кінський хвіст. Візьміть будь-яку відповідну вам гумку для волосся. Проведіть в неї все зібране волосся і опустіть гумку до того місця, де має розташуватися підставу кінського хвоста. Потім перекрутити гумку вісімкою і ще раз проведіть волосся хвоста через новостворену петлю гумки. Робіть так до тих пір, поки ви фізично більше не зможете створити на гумці чергову петлю і хвіст не буде туго зафіксовано.

    Метод 4 з 4: Простий пучок

    1. 1 Зауважте кінський хвіст. Зберіть все волосся, з яких ви збираєтеся зробити пучок, в ідеальних кінський хвіст. Якщо у вас є чубчик, то ви можете її як залишити, так і включити в хвіст.
      • Запам'ятайте, пучок розташується саме там, де ви розмістите кінський хвіст. Якщо ви хочете зробити високий пучок, то і кінський хвіст повинен бути зав'язаний високо.
    2. 2 Скрутіть хвіст. Однією рукою візьміться за кінчик хвоста і почніть його скручувати, обертаючи зап'ястям. Скручуйте хвіст до тих пір, поки він цілком не перетвориться в спіраль і його буде неможливо скрутити ще більше.
      • Залежно від бажаного зовнішнього вигляду спіралі пучка, ви можете скрутити хвіст або за годинниковою, або проти годинникової стрілки.
    3. 3 Поверніть перекручений хвіст в пучок. Візьміться за кінчик кінського хвоста, щоб він, бува, не розкрутився. Почніть згортати волосся навколо підстави кінського хвоста в тому напрямку, в якому ви скручували хвіст.
      • Так як ви будете працювати з довгим волоссям, дуже ймовірно, що для зручності вам буде потрібно приставити до центральної точки пучка палець вільної руки чи іншої циліндричний предмет схожого діаметру. Проте, не звертайте волосся в дуже високий пучок, інакше він вийде неміцним. Продовжуйте згортати волосся до тих пір, поки всі вони не будуть укладені витками в пучок. Підсуньте залишився кінчик волосся під один з витоків пучка або під гумку, якщо ви все ще можете до неї дістатися.
    4. 4 Зафіксуйте пучок. Залежно від вашого типу волосся, вам може знадобитися додаткова фіксація пучка. Його можна заколоти кількома шпильками або декоративними аксесуарами для волосся.
      • Якщо у вас хвилясте або кучеряве волосся, то, швидше за все, в додаткової фіксації пучка немає особливої ​​необхідності, так як подібна текстура волосся в поєднанні зі скручуванням в пучок досить добре тримає форму.
      • Перш ніж виходити з дому у справах, вам обов'язково слід переконатися, що пучок надійно зафіксований. Покрутіть головою в різних напрямках і спробуйте трохи потривожити зроблений пучок.

    Поради

    • Якщо у вас тонкі жирне волосся, спробуйте в проміжках між миттям голови використовувати сухий шампунь. Він допоможе волоссю уникнути зайвого обважнення і засаленого зовнішнього вигляду.
    • Регулярно підстригайте волосся незалежно від того, наскільки довгими хочете їх відростити. Так ви захиститеся від посічених кінчиків і додасте волоссю більш охайний вигляд.

    Схожі статті

    • Як укладати афроамериканських волосся
    • Як правильно підстригти чубчик шарами
    • Як відростити довге волосся хлопцю
    • Як зробити зачіску (для чоловіків)
    • Як підстригти власне волосся
    • Як зробити каскадну стрижку
    • Як зробити хімічну завивку волосся
    • Як завити волосся
    • Як зробити чоловічу стрижку в стилі «Fade»
    • Як робити вузли банту