Як приготувати гарячий шоколад з Nutella

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 5 Березень 2021
Дата Оновлення: 27 Червень 2024
Anonim
Горячий шоколад ☆ Лучший рецепт шеф-кондитера ☆ Hot chocolate ☆ Готовим горячий шоколад (ENG Subs)
Відеоролик: Горячий шоколад ☆ Лучший рецепт шеф-кондитера ☆ Hot chocolate ☆ Готовим горячий шоколад (ENG Subs)

Зміст

Гарячий шоколад з пастою "Nutella" дуже смачний і поживний, це відмінний напій в холодні зимові місяці. Завдяки пасті Nutella гарячий шоколад знаходить приємний присмак і аромат фундука. Можна навіть приготувати заморожений шоколад з Nutella - він буде відмінним десертом, який освіжить і наповнить енергією в спекотні літні дні. Якщо у вас в холодильнику є молоко і шоколадно-горіхова паста Nutella, то ви можете легко і швидко приготувати смачний гарячий шоколад будинку.

інгредієнти

Класичний гарячий шоколад з пастою Nutella

  • 3 столових ложки (45 мл) пасти "Nutella"
  • 1 ⅓ склянки (320 мл) молока

кроки

Метод 1 з 3: Приготування гарячого шоколаду з Nutella на плиті

  1. 1 Поставте невелику каструлю на плиту. Поставте невелику каструлю на плиту на середній вогонь. Рекомендується використовувати каструлю з нержавіючої сталі, а не алюмінієву і не мідну, оскільки вони можуть вступати з молоком в реакцію.
  2. 2 Додайте пасту Nutella і молоко. Візьміть 3 столові ложки (близько 45 мл) горіхово-шоколадної пасти Nutella і додайте до неї ⅓ склянки (80 мл) молока. Можна використовувати молоко будь-якої жирності, але незбиране молоко дасть більш вершковий смак. Також можна використовувати рослинне молоко, наприклад, мигдальне, соєве або кедрова - це буде особливо актуально, якщо у вас алергія на молочні продукти або непереносимість лактози.
  3. 3 Постійно помішуйте, поки шоколадна паста не розчиниться в молоці. Гарненько перемішайте молоко і пасту Nutella за допомогою віночка або ложки так, щоб вони повністю перемішалися і стали однорідною масою - на це може знадобитися близько 5 хвилин. У міру того, як молоко нагрівається, шоколадна паста Nutella буде танути і легше перемішуватися з молоком.
  4. 4 Додайте молоко, що залишилося і збільште вогонь. Як тільки паста Nutella і молоко перемішається, долийте молоко, що залишилося і збільште вогонь до середньо-високого.
    • Якщо ви хочете отримати менш молочний шоколад, зменшите кількість молока, додавши лише ¾ склянки (близько 180 мл) молока.
    • Нагрівайте молоко на середньо-високому вогні, не ставте його на сильний вогонь, оскільки через це може утворитися пінка.
  5. 5 Ретельно перемішайте. Коли ви додасте молока, перемішайте всі інгредієнти ще раз, а потім нагрівайте, постійно помішуючи. Якщо ви хочете, щоб гарячий шоколад вийшов пінистим, енергійно збийте його віночком, щоб на поверхні утворилися бульбашки.
  6. 6 Перелийте в кухоль і подавайте. Як тільки гарячий шоколад стане досить гарячим і однорідним, перелийте його в кухоль. Для прикраси можна подати його з зефіром, але обов'язково подавайте і пийте гарячим!

Метод 2 з 3: Гарячий шоколад з Nutella в мікрохвильовій печі

  1. 1 Налийте молоко в склянку, що підходить для використання в мікрохвильовій печі. Приготувати гарячий шоколад з горіхово-шоколадною пастою Nutella можна в мікрохвильовій печі, але це буде трохи складніше, тому що молоко може легко втекти. Ви повинні бути дуже уважні і стежити за процесом, щоб вчасно зупинити його! Для початку налийте 1 ⅓ склянки (320 мл) молока в кухоль або іншу ємність, яка підходить для використання в мікрохвильовій печі.
  2. 2 Підігрійте на високій потужності. Поставте кружку в мікрохвильову піч і підігрійте на високій потужності протягом 2 хвилин. Не ставте молоко більш ніж на 2 хвилини, оскільки воно може втекти.
  3. 3 Додайте пасту Nutella. Коли молоко нагріється, дістаньте кухоль з мікрохвильової печі і додайте шоколадно-горіхову пасту Nutella. Ретельно перемішайте ложкою.
  4. 4 Перемішайте доти, поки Nutella не розчиниться. Перемішуючи шоколадну пасту з молоком, ви помітите, що вона почала танути. Продовжуйте перемішувати до тих пір, поки паста Nutella не стане в гарячому молоці повністю.
  5. 5 Підігрійте, якщо потрібно. Якщо гарячий шоколад виявився недостатньо гарячим, то поставте його в мікрохвильову піч на 15 секунд. Потім перевірте температуру напою, і якщо він все ще залишається недостатньо гарячим, то підігрійте ще. Не ставте більше ніж на 15 секунд, щоб гарячий шоколад не втік. Коли все буде готово, подавайте напій до столу!

Метод 3 з 3: Топінги і додаткові добавки

  1. 1 Додайте зефір. Зефір можна назвати класичною добавкою до будь-якого гарячого шоколаду, включаючи гарячий шоколад з пастою Nutella! Зазвичай для цього використовують маленькі зефіренкі: їх кидають зверху в кружку з гарячим шоколадом. Зефір понемного плавиться в гарячому напої, але зберігає свою повітряну ніжну текстуру!
  2. 2 Подавайте зі збитими вершками і шоколадним соусом. Інший класичний спосіб подачі гарячого шоколаду - це додавання зверху збитих вершків і шоколадного або карамельного соусу. Ви навіть можете зробити збиті вершки самостійно і додати до них кавовий аромат або аромат фундука!
    • Щоб напій став ще більш "нутелловим", можна замість шоколадного соусу зверху на збиті вершки налити шоколадну пасту Nutella. Для цього просто скористайтеся кондитерським шприцом або мішком.
  3. 3 Додайте гарячого шоколаду з Nutella щось хрустке. Щоб гарячий шоколад радував хрестом, додайте поверх збитих вершків подрібнений фундук або шоколадну крихту. Подібні топпинги додадуть напою текстуру і зроблять його ще смачніше!
  4. 4 Додайте в гарячий шоколад з Nutella трохи бурбона. Якщо ви повнолітні, і вам можна пити алкоголь, в гарячий шоколад з пастою Nutella можна додати трохи бурбона. Просто додайте трохи алкоголю до напою після того, як ви закінчите готувати його, а потім перемішайте ложкою.
    • Бурбон - це алкоголь, який відмінно поєднується з шоколадом. Також непогано поєднуються з шоколадом ром і шоколадний лікер.

Поради

  • Замість звичайного молока можна використовувати кокосове, соєва або мигдальне молоко.
  • У гарячий шоколад можна додати екстракт ванілі або паличку кориці, щоб смак напою став багатшим!

Що вам знадобиться

  • Невелика каструля
  • Віночок або ложка
  • Мікрохвильова піч або плита
  • Кружка, яку можна використовувати в мікрохвильовій печі