Як приготувати коктейль "Ягер бомб"

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 8 Березень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Як приготувати коктейль "Ягер бомб" - Суспільство
Як приготувати коктейль "Ягер бомб" - Суспільство

Зміст

Увага:дана стаття призначена для осіб старше 18 років.

Коктейль "Ягер-бомб" користується великою популярністю на вечірках. Класичний коктейль роблять з однієї порції (40 мг) лікеру "Jägermeister" і половини банки (120 мл) енергетичного напою "Red Bull". Чарку з лікером ставлять всередину склянки з Red Bull, а потім п'ють вміст склянки й чарки одночасно, завдяки чому напої змішуються. Зробіть своїм друзям Ягер-бомби - це стане відмінним початком вечірки!

кроки

Метод 1 з 2: Приготування напою

  1. 1 Охолодіть лікер Jägermeister. Поставте пляшку в морозильну камеру або в холодильник хоча б на півгодини. Алкоголь не замерзне, але він повинен бути приємно холодним, коли ви будете його подавати.
  2. 2 Налийте потрібну кількість лікеру Jägermeister в чарку. Для стандартного коктейлю Ягер-бомб потрібна всього одна чарка об'ємом 40 мл. Зрозуміло, можна взяти і більшу кількість лікеру, але в такому випадку вам знадобиться більше напою Red Bull.
  3. 3 Перелийте половину банки Red Bull у високу склянку. Таким чином готують традиційний коктейль "Ягер-бомб". Пам'ятайте, що в банку енергетичного напою Red Bull міститься цілих 80 мг кофеїну.
    • Можна спробувати замінити Red Bull іншими солодкими напоями або напоями, що містять кофеїн. Можна також поекспериментувати з іншими марками енергетичних коктейлів.

Метод 2 з 2: Вживання коктейлю

  1. 1 Акуратно поставте чарку в стакан з Red Bull. Є певний "ритуал" при вживанні цього коктейлю: всі, хто збирається пити Ягер-бомб, повинні опустити чарку з лікером в келих з напоєм одночасно. Це можна зробити після проголошення кимось тосту або на рахунок "3 ... 2 ... 1!" - так всі ваші друзі зможуть зробити це одночасно. Опускайте чарку в стакан безпосередньо перед тим, як будете пити.
    • Опускайте чарку акуратно з невеликої відстані, прямо над краєм склянки, в іншому випадку можна забруднитися напоєм.
  2. 2 Випийте Ягер-бомб. Як тільки ви опустите чарку в стакан з Red Bull, піднесіть стакан до рота і випийте весь вміст. Саме таку комбінацію і спосіб вживання Red Bull і Jägermeister і називають коктейлем "Ягер-бомб". Коли стакан буде порожній, поставте його на стіл.
  3. 3 Не поспішайте. Випивши весь Ягер-бомб, сядьте і почекайте, коли напій подіє. Алкоголь спільно з кофеїном викликає унікальний стимулюючий ефект, який подобається багатьом людям. Вважається шкідливим і навіть небезпечним вживати кофеїн і алкоголь у великих кількостях - особливо одночасно. Кофеїнове збудження може приховувати гальмуючий ефект алкоголю, через що вам може здаватися непоганою ідеєю випити ще і ще - набагато більше, ніж здатний витримати ваш організм.
    • Краще не вживайте більше 100 мг кофеїну за день і не пийте більше одного-двох коктейлів Ягер-бомб за ніч.
    • Ознаками передозування кофеїном можуть бути переляк, неспокій, нервозність, прискорене серцебиття, нудота і страх. Можуть з'явитися сильне серцебиття, безсоння і пітливість. При сильному передозуванні кофеїном можливі запаморочення, блювота і навіть зупинка серця.

Поради

  • Коли вип'єте коктейль, швидко сполосніть склянки, оскільки якщо стакани з-під Jägermeister і Red Bull постоять і висохнуть, їх буде складно відмити.
  • Якщо ви хочете трохи поекспериментувати, то замініть Red Bull на інший напій. Деякі вважають, що Red Bull занадто солодкий.

попередження

  • Ніколи не сідайте за кермо, якщо ви випили алкоголь.
  • Акуратно ставте чарку всередину склянки, а не кидайте її, в іншому випадку можна все окропити.
  • Не вживайте алкогольні напої, якщо ви вагітні або вам ще немає 18 років.

Що вам знадобиться

  • чарка
  • Високий стакан правильної форми приблизно в два рази більше, ніж чарка
  • Лікер "Jägermeister" (40 мл)
  • Напій Red Bull (півбанки або 120 мл)