Як приготувати консервовані сардини

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 15 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Котлеты из Консервы Сардины с Рисом! Очень быстро и вкусно!
Відеоролик: Котлеты из Консервы Сардины с Рисом! Очень быстро и вкусно!

Зміст

Консервовані сардини - це багатий поживними речовинами продукт, який повний вітамінів, мінералів і омега-3 жирних кислот. А ще ці сріблясті рибки досить дешево коштують і прості в приготуванні. Сардини зазвичай консервують у воді, маслі, лимонному соці або томатному соусі, завдяки чому їх можна використовувати в безлічі блюд. Зробіть простіше і з'їжте їх як є, поклавши на тост або додавши в салат. Або приготуйте класичне блюдо на зразок рибальського сніданку або смажених сардин.

інгредієнти

Рибальський сніданок

  • консервовані сардини
  • 1 невеликий цибуля-шалот
  • 2 зубчики часнику
  • 3 гілочки петрушки
  • 4 яйця
  • Сіль і перець

смажені сардини

  • консервовані сардини
  • ½ склянки (60 г) борошна
  • 1 стакан (120 г) панірувальних сухарів
  • Сіль і перець
  • 2 яйця
  • 1 столова ложка (15 мл) води
  • ½ склянки (120 мл) і 21 столова ложка (310 мл) олії
  • ½ склянки (60 г) каперсів, висушених і промитих
  • ½ склянки (60 г) свіжого листя петрушки

кроки

Метод 1 з 3: Частування на швидку руку

  1. 1 Їжте сардини прямо з банки. Щоб насолодитися сардинами, необов'язково вигадувати складний рецепт! Просто візьміть вилку і поласуйте ними прямо з банки в якості здорової білкової закуски. Якщо хочете, приправте сардини краплею лимонного соку, гострого соусу або бальзамічного оцту.
    • Консервовані сардини прекрасно підходять для того, щоб взяти їх з собою в похід або заховати в аварійному комплекті.
  2. 2 Додайте сардини в салат. Сардини здатні надати додаткову нотку смаку будь-якому салату! Додайте їх в свій улюблений салат або наріжте сардини, апельсини, оливки і зварені круто яйця і перемішайте їх з листям латуку. Зверху додайте просту заправку і насолоджуйтеся смачною стравою!
  3. 3 Подайте їх на тості. Солоний і насичений смак сардин - ідеальне доповнення до хрусткому хліба. Підсмажте скибочку улюбленого хліба, змастіть його маслом і покладіть зверху кілька сардин. Або ж намажте тост майонезом, покладіть зверху сардини і посипте їх дрібкою кропу.
  4. 4 Приготуйте закуску на крекерах з сардинами. Візьміть свої улюблені крекери і заправте їх сардинами. Якщо ви віддаєте перевагу гострі закуски, додайте зверху трохи гострого соусу! Крім того, перш ніж додавати сардини, на крекер можна намазати майонез або гірчицю.
  5. 5 Додайте пасеровані сардини в блюдо з макаронних виробів. Налийте в сотейник трохи оливкового масла. Туди ж додайте сардини і нарізаний часник і готуйте їх на середньому вогні, поки часник не почне підрум'янюватися. Змішайте сардини і часник з коханою локшиною. Спробуйте додати їх в локшину феттучині і соус Альфредо або змішайте їх з лінгуіні, каперсами і лимоном.
  6. 6 Покладіть їх на піцу. Сардини є прекрасним доповненням до будь-якої піци! Додайте їх до класичної піци з ковбасою пепероні для додаткової глибини смаку. Або ж розподіліть по тесту тушковану цибулю, зверху розсипте подрібнені сардини, збризніть все це оливковою олією і додайте сіль, перець і сметану. Запікайте піцу 10-15 хвилин при 230 ° C.

Метод 2 з 3: Рецепт приготування рибальського сніданку

  1. 1 Розігрійте духовку і блюдо. Встановіть температуру в духовці на 260 ° C і розігрівайте блюдо для духовки протягом 5 хвилин.
  2. 2 Висипати на розігріте блюдо нарізану цибулю-шалот, часник, петрушку і сардини. Візьміть обробну дошку і гострим ножем і дрібно наріжте 1 маленький цибулю-шалот, 2 зубчики часнику і 3 гілочки петрушки. Додайте ці інгредієнти і консервовані сардини на тепле блюдо, а зверху посипте чорним перцем.
  3. 3 Готуйте 6 хвилин, а потім витягніть блюдо і додайте яйця. Поставте блюдо в духовку і запікайте його 6 хвилин. Прихватками акуратно витягніть блюдо з духовки. Розбийте в миску 4 яйця і вилийте їх на блюдо. Приправте яйця сіллю і перцем.
  4. 4 Запікайте блюдо ще 7 хвилин, а потім на 5 хвилин відставте його в сторону. Обережно поверніть блюдо в духовку і запікайте ще 7 хвилин.За цей час білок запече, але при цьому залишиться еластичним. Дістаньте блюдо прихваткой і відкладіть в сторону на 5 хвилин, щоб воно дійшло до готовності. Подайте рибальське сніданок разом з тостами і гострим соусом.

Метод 3 з 3: Смажені сардини

  1. 1 Приготуйте інгредієнти. Сполосніть і висушіть сардини. Насипте в миску ½ склянки (60 г) борошна і додайте сіль з перцем. В іншій мисці збийте 2 яйця і 1 столову ложку (15 мл) води. У ще одну миску насипте 1 стакан (120 г) панірувальних сухарів.
  2. 2 Обваляйте сардини в борошні, яйцях і сухарях. Опустіть 2 або 3 сардини в борошно і обвалюють їх, поки вони не покриються тонким шаром борошна. Струсіть зайву муку, а потім занурте сардини в збиті яйця. Перекладіть їх у миску з сухарями і теж покрийте рівним шаром. Повторюйте, поки все сардини НЕ будуть покриті паніруванням.
  3. 3 Смажте сардини в маслі 6-7 хвилин. Розігрійте 1-2 склянки (120 мл) масла на середньому вогні в звичайній або чавунній сковороді. Смажте партіями, по одному шару сардин за раз. Смажте до золотистого кольору приблизно 3-4 хвилини. Переверніть сардини на іншу сторону і смажте до готовності ще близько 3 хвилин.
    • Посмажте таким чином все сардини.
    • Підливайте в сковороду ще масла у міру необхідності.
  4. 4 Приправте сардини сіллю. Обережно перекладіть смажені сардини на тарілку з паперовими рушниками. Приправте їх сіллю, поки вони не охололи.
  5. 5 Подавайте їх з смаженими каперсами і петрушкою. Нагрійте 2 столові ложки (30 мл) масла в тій же сковороді, яку ви використовували раніше. Додайте ½ склянки (60 г) висушених і промитих каперсів і ½ склянки (60 г) свіжого листя петрушки. Смажте протягом 1 хвилини, а потім покрийте ними сардини. Смачного!