Як придбати нерухомість в Канаді

Автор: Carl Weaver
Дата Створення: 28 Лютий 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как выглядят квартиры в Канаде. Сколько стоит недвижимость в Канаде. Лучшая страна для эмиграции
Відеоролик: Как выглядят квартиры в Канаде. Сколько стоит недвижимость в Канаде. Лучшая страна для эмиграции

Зміст

Ця стаття є чудовою відправною точкою для тих, хто бажає придбати нерухомість в Канаді. Хоча стаття більше спрямована на покупців з Великобританії, в ній все ж міститься загальнокорисних інформація для всіх нерезидентів, які цікавляться покупкою нерухомості в Канаді.

кроки

  1. 1 Подумайте, чому ви вибрали саме Канаду. Збільшується число британців вибирають Канаду своєю другою домівкою. У цій країні їх приваблює неймовірні пейзажі, невимушений спосіб життя, а також політична і соціальна стабільність. Плюсами також є простота подорожі і збільшується покриття бюджетних авіакомпаній, а також той факт, що канадський міжнародний ринок нерухомості все ще молодий, через що забудовники, які бажають залучити британських клієнтів, змушені надавати прийнятну ціну.
    • Канадський ринок житлової нерухомості добре себе показав у останні роки. Він постраждав лише від глобальної рецесії світових ринків. Житлова нерухомість тут дешевше, ніж у Великобританії, що, разом з історично здоровим приростом капіталу, робить її привабливою метою інвестування для тих британців, які бажають придбати другий будинок або переїхати сюди назавжди.
    • Кажуть, що Канада перенесла глобальну рецесію краще, ніж будь-яка інша економіка, що розвивається світу. Уряд відкладав гроші, коли протягом 12 років в країні був надлишок бюджету. Проблеми, які зараз можна спостерігати в канадських компаніях, практично виключно є результатом їх впливу на світові ринки. Це дає канадської нерухомості реальний шанс на гарне подолання рецесії, навіть незважаючи на той факт, що ціни на нерухомість в даний момент йдуть на спад.
  2. 2 Шукайте популярні місця. Багато років тому безстрашні британці іммігрували в кожен куточок Канади. Однак для тих, хто розглядає покупку заміського будинку, вибір місця буде залежати від часу і вартості подорожі. Ці елементи будуть сильно відрізнятися в залежності від того, в якому куточку Британії ви проживаєте. Завдяки порівняльній зручності подорожі, ті британці, які бажають придбати другий будинок, традиційно віддають перевагу східній Канаді. Однак нещодавнє введення бюджетних трансатлантичних авіаліній призвело до збільшується інтересу до західних областей країни. Популярними також стають спеціально побудовані в цих районах курорти. Ми сподіваємося, що ця стаття допоможе вам з чогось почати. Існує безліч джерел, де ви можете отримати додаткову інформацію, включаючи телебачення, радіопрограми, журнали, Інтернет і виставки нерухомості, а також агентів по операціях з нерухомістю в Британії і Канаді.
    • Східна Канада - будинки в східній Канаді зазвичай дешевше, ніж аналогічні будинки в західній частині країни. Традиційно, серед усіх великих міст Канади найнижчі ціни на житлову нерухомість знаходяться в Монреалі.Однак зараз вони швидко ростуть, так що це може бути хорошим моментом для інвестування. Цьому місту є що запропонувати. Мальовнича сільська місцевість і відмінні спортивні споруди, де можна кататися на лижах, знаходяться в межах досяжності. До кордону з США 40 хвилин їзди на південь. Бостон і Нью-Йорк в шести годинах їзди на машині або в годині їзди на поїзді. Є також кілька щоденних рейсів в Лондон, час польоту яких складає приблизно сім годин. Завдяки своєму сильному ринку оренди, велику популярність також набирає Торонто. Дохід від оренди нерухомості в Торонто і Монреалі залишається високим, незважаючи на світову кризу.
    • Ванкувер - Британська Колумбія, найзахідніша провінція Канади. Завдяки своїм горам, озерам, рікам і пляжам, це також найкрасивіша провінція. Тут також найбільш помірний клімат і саме дружелюбне суспільство. Найбільшим містом провінції є Ванкувер. Тут найвищі ціни на житлову нерухомість в Канаді. Місто, яке сусідить з гірськолижним курортом Уістлер, приймав у себе Олімпійські ігри 2010 року, що призвело до ще більшого зростання цін. Транспортні зв'язки з Британією поліпшуються. Є прямий щоденний рейс з Лондона до Ванкувера (час польоту становить приблизно 9,5 годин).
    • Скелясті гори - багато хто відвідує Скелясті гори на свята і закохуються в це дивовижне місце. Однак нерухомість тут досить дорога, велика частина якої знаходиться всередині національних парків і тому є недоступною для більшості покупців. Одним з місць, про які варто замислитися, це місто Канмор в провінції Альберта. З огляду на, що він знаходиться поруч з національними парками Банф і Кананаскіс, що всього в парі годин їзди від міжнародного аеропорту Калгарі (час польоту в Лондон складає приблизно 9 годин) і має зону помірного клімату, не дивно, що Канмор збільшив своє населення вдвічі після того , як в 1988 році він брав зимові олімпійські ігри. Ціни відносно низькі, але постійно зростають. Ціни також ростуть і в Калгарі, в молодому місті з хорошим ринком первинної нерухомості.
    • Курорти - Канада знаходиться на десятій сходинці найпопулярніших місць для туристів, але як і раніше має великий потенціал для зростання. Уряд інвестувало в туризм величезні суми грошей, особливо в східну частину країни, якої до недавнього часу сильно нехтували. Тому тепер курортні комплекси перетворилися на великий бізнес. Все більше і більше британців бачать переваги в покупці курортної нерухомості. Більшість з них є лижниками, які розчарувалися в вартості і натовпах, властивих європейським курортам. Однак більшість курортів, навіть ті, що пропонують зимові види спорту, тепер працюють цілий рік, надаючи розвага для всієї родини. Ці фактори допомагають продовжити сезон оренди і залучити широке коло покупців. Як бонус варто відзначити, що якість будівель дуже висока, обслуговуванням займаються керуюча компанія, а приріст капіталу, як правило, відмінний, особливо в східній Канаді.
  3. 3 Купуйте нерухомість. Дізнайтеся все правила і норми. Норми при покупці нерухомості в різних частинах Канади відрізняються, так що бажано дізнатися про них при дослідженні області. Наприклад, в Британській Колумбії, Новому Брунсвике, Ньюфаудленде, Нової Шотландії, Онтаріо і Квебеку немає обмежень на іноземну власність, за умови, що ви проведете в Канаді не більше шести місяців на рік. Однак в Банфі, який розташований в національному парку, лише підприємства і співробітники парку можуть володіти майном і навіть їм видається відновлювальна оренда на 42 роки.
    • У кожній провінції існує обмеження на кількість і вид землі, яка може перебувати у власності. Якщо ви не купуєте нове майно у забудовника, потенційні покупці повинні зареєструватися у агента з нерухомості (ріелтора).
  4. 4 Ознайомтеся з процесом покупки. Процес придбання нерухомості в Канаді відрізняється від такого в Британії та інших країнах, а практика газампінга зовсім невідома. Так як більшість канадських ріелторів мають широке співробітництво, досить часто може виявитися, що один ріелтор може отримати доступ до всіх доступних майна в області. Після того як ви вибрали нерухомість, ви повинні будете призначити незалежного ріелтора (або агента покупця), який би представляв ваші інтереси. У більшості угод з нерухомості, продавець сплачує обом залученим ріелторам. Ваш агент підготує пропозицію про покупку, який потім буде представлений разом з депозитом. Якщо операція не відбудеться, депозит може бути відшкодована. Коли продавець і покупець підпишуть договір і умови будуть досягнуті (наприклад, стосовно іпотеки), процес продажу може бути продовжений.
  5. 5 Приготуйтеся покрити витрати. Транзакційні витрати в Канаді, хоча і різняться від провінції до провінції, зазвичай складають між 4,7 і 11% від вартості нерухомості, що робить Канаду однією з найбільш дешевих країн для покупки з точки зору зборів. До запитуваною ціною на нові будинки зазвичай додаються 7% податку на товари і послуги (НТУ) і до 10% провінційного податку з продажів (ПНП). Альберта - це єдина провінція, де не збирається провінційний податок з продажів.
    • У Новому Брунсвике, Ньюфаудленде, Лабрадорі і Нової Шотландії податок на товари і послуги об'єднаний з 8% податку на провінційну роздрібну торгівлю. Разом вони складають 15% об'єднаного податку з продажів.
    • При певних умовах, податок на товари і послуги і провінційний податок з продажів можна зменшити або зовсім уникнути (див розділ «Оподаткування»). Витрати на покупку в кожній провінції різні, але покупцям варто приготувати до 2000 фунтів на юридичні послуги, інспектування та страховку. Також не слід забувати про податок на покупку, який становить від 0,5 до 2% від ціни майна.
  6. 6 Профінансуйте свою покупку. Коли прийде час фінансування своєї покупки, враховуйте всі свої варіанти. Добре було б проводити оплату готівкою, звичайно, якщо ви можете собі це дозволити, але ви можете не захотіти вкладати відносно велику суму грошей у такий спосіб. Іншим способом є отримання кредиту під уже закладений будинок в Британії або отримання застави на канадську власність у канадських чи британських кредиторів. Повторна іпотека є більш легким варіантом. Звільнення капіталу в британський будинок означає, що другий будинок можна придбати за готівку без необхідності отримання другого застави. Однак цей спосіб доступний лише для тих, хто має прямі права на свій перший будинок.
    • Кілька британських постачальників іпотек дадуть позику в розмірі 80% від покупної ціни за другий будинок на 15 років.
  7. 7 Система оподаткування. Податкова система Канади - федеральне і провінційний уряд стягують податок на прибуток, що в сумі дає більше 40% від загального обсягу податкових надходжень. Податки є прогресивними, багаті платять більший відсоток від свого прибутку, ніж ті, хто заробляє менше. Податку на спадщину в Канаді, як такого, немає. Спадщина вважається ліквідацією активів, тому підлягає податку на приріст капіталу, який зараз становить 25%.
    • Кілька інших федеральних, провінційних і місцевих податків оплачуються фізичними особами, включаючи податок з продажів (див. Розділ «Вартість» в частині «Купівля власності») і податок на нерухомість. Житлова нерухомість підлягає щорічному місцевому оподаткуванню в розмірі від 0,5 до 2% від її вартості.
    • Оподаткування нерезидентів - Нерезиденти сплачують федеральний і провінційний податок на прибуток від канадських джерел доходу. Так як Британія має з Канадою договір про комплексне подвійне оподаткування, податки, сплачені в Канаді, можуть знизити заборгованість в Великобританії. НТУ і ПНП стягуються з нових будинків, куплених для особистого використання.Однак в деяких випадках, наприклад, якщо власник курортної власності робить з неї басейн для оренди і використовує його протягом 10 і менше відсотків на рік - будинок класифікується як комерційна власність і не підлягає обкладенню. Податок з доходу від оренди становить 25%, але витрати можуть бути зараховані в рахунок податку.
    • Нерезидент, який продає власність в Канаді повинен заплатити 25% податку з приросту капіталу, який стягується як відсоток від прибутку.
  8. 8 Розберіться з паспортами, візами і місцем проживання.
    • Паспорти і візи - Для в'їзду в Канаду в якості гостя, громадянин Великобританії повинен мати стандартний паспорт, що видається на 10 років. Зазвичай у візах немає необхідності, хоча іноді бувають винятки. Нерезиденти можуть провести в Канаді не більше 6 місяців на рік.
    • Місце проживання - статус постійного жителя дає не громадянину Канади право проживати в цій країні. Для отримання цього статусу необхідно виконати деякі зобов'язання. Ті, хто бажає отримати постійне місце проживання повинні подати заявку на статус іммігранта. Так як це досить складний процес, рекомендується проконсультуватися з юристом, що спеціалізуються в імміграції.
  9. 9 Доступні засоби зв'язку.
    • Телефон - відмінна послуга, що надається на всій території Канади, використовує сучасну технологію через ряд національних і провінційних телефонних компаній. Як і у Великобританії, монетні телефони стоять у багатьох публічних місцях, а число таксофонів, які приймають основні кредитні картки, стає все більше і більше. Практично всі телефонні компанії виробляють передплачені телефонні картки для внутрішнього і міжнародного використання. Їх можна придбати в багатьох магазинах, включаючи заправні станції, аптеки і поштові відділення. Деякі компанії також виробляють родинні карти, в результаті чого вартість дзвінка стягується з кредитного або дебетового рахунку того, хто телефонував.
    • Інтернет - в багатьох великих і навіть в деяких маленьких містах є Інтернет-кафе. У багатьох великих готелях, публічних бібліотеках і інших закладах також є доступ до Інтернету.

Поради

  • Після Другої Світової Війни, зростання канадської обробної і гірської промисловості, а також сектора послуг, перетворив Канаду з сільськогосподарської країни в країну індустріальну і урбаністичну, засновану на технології та інновації. Три з чотирьох канадців працевлаштовані в секторі послуг. Родовища природного газу на східному узбережжі, а також на заході робить Канаду самодостатньою в енергетиці. Крім того, ця країна багата на природні ресурси. Вона має хороші перспективи. Реальні темпи зростання становлять практично 3% з 1993 року, а рівень безробіття падає, хоча ці показники трохи зіпсувала через світову кризу. Крім глобальної кризи, єдиними наявними проблемами є поділ в країні, в результаті чого тривають конституційні суперечності між англо- та франкомовними областями, а також відтік кадрів в США.
  • Валютою в Канаді є канадський долар. Поточний обмінний курс становить 1,90 канадських доларів за 1 фунт стерлінга. Банки працюють від 10:00 ранку до 4:00 вечора, з понеділка по п'ятницю. Британські дебетові карти можна використовувати в банкоматах, які стоять у багатьох публічних місцях, включаючи кінотеатри і супермаркети, не кажучи вже про банки.
  • Тут також мають широке застосування кредитні картки, а також дорожні чеки. Тут немає валютних обмежень на імпорт або експорт місцевої та іноземної валюти. Однак якщо ви хочете перемістити гроші за кордон, будь то в паушальною сумі або для задоволення регулярних фінансових зобов'язань, ви повинні проконсультуватися з фінансовим порадником або з експертом валютних ризиків, який може порадити, як зменшити ризик коливання валютних курсів, як спот або форвардні угоди.
  • Багато нові іммігранти не мають канадської кредитної історії, необхідної для банківського фінансування будинку.Для таких людей оренда з правом викупу може стати важливим кроком до отримання кредиту, що дозволить їм придбати будинок набагато раніше. EasyHomeBuy Canada має велику базу даних будинків, а також інформація про процес і продавців, що пропонують цей варіант. Ви повинні ретельно вивчити ці транзакції оренди з правом викупу, так як багато хто не зможе претендувати на майбутній позику і випробують неприємний досвід.

попередження

  • Ця стаття лише для ознайомлювальних цілей. При проведенні будь-якого типу угоди з власністю ви завжди повинні звертатися за професійною допомогою.
  • До успішного завершення цього процесу ви повинні мати спонсора, затвердженого урядом Канади, так як продавці житла не мають права надати будинок іноземцю без докази спонсорства, затвердженого урядом Канади
  • Вам необхідно зробити заощадження, так як покупка власності може стати досить дорогою.
  • Купівля будинку або власності закордоном є важливим рішенням, яке не слід сприймати легковажно. Перш ніж приймати будь-яке рішення, дуже важливо переконатися в тому, щоб ви ретельно досліджували кожен аспект і були ознайомлені з усіма важливими фактами. Індивідуальні обставини сильно відрізняються один від одного, тому важливо отримати професійну пораду, що відноситься до конкретно вашої ситуації, особливо в таких областях, як покупка власності, потенційний повернення оренди, оподаткування і іпотека.