Як перевірити своїх передплатників на YouTube

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 5 Березень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как перенести YouTube канал на другой аккаунт?
Відеоролик: Как перенести YouTube канал на другой аккаунт?

Зміст

Завдяки цій статті wikiHow ви дізнаєтеся, як переглянути список людей, підписаних на ваш канал в YouTube.Незважаючи на те, що ви не зможете переглянути детальний список передплатників через мобільний додаток, ви все-таки зможете побачити їх кількість.

кроки

Метод 1 з 3: Перегляд списку передплатників на комп'ютері

  1. 1 Відкрийте сайт YouTube. Якщо ви увійшли в свій аккаунт Google, то ви перейдете на свою особисту домашню сторінку YouTube.
    • Якщо ви не ввійшли до свого облікового запису Google, натисніть Увійти у верхній частині сторінки праворуч, потім введіть свою адресу електронної пошти (email) і пароль, після чого натисніть Увійти.
  2. 2 Натисніть на зображення свого профілю. Воно знаходиться у верхньому правому кутку сторінки YouTube.
  3. 3 Натисніть Творча студія. Ця опція наводиться поряд з ніком у випадаючому меню. Так ви відкриєте сторінку зі статистикою свого каналу.
  4. 4 Натисніть Спільнота. Ця вкладка знаходиться в лівій частині екрана, нижче вкладки прямі трансляції.
  5. 5 Виберіть Передплатники. Цей пункт знаходиться у вкладці Спільнота, Яка розташована в лівій частині екрана.
  6. 6 Перегляньте список передплатників свого каналу. На цій сторінці ви побачите всіх передплатників, які публічно підписалися на ваш канал.
    • Ви зможете впорядкувати передплатників, натискаючи кнопку в правому верхньому кутку сторінки "Передплатники", а потім вибрати метод сортування (наприклад, останні або Популярні).
    • Якщо у вас немає передплатників, то на сторінці буде вказано "Немає передплатників для відображення"

Метод 2 з 3: Перегляд кількості передплатників на iPhone

  1. 1 Відкрийте YouTube. Значок програми виглядає як червоний прямокутник з білою кнопкою "відтворення" в центрі.
    • Якщо вам буде запропоновано увійти, то увійдіть за допомогою облікового запису Google. Для цього вкажіть свою адресу електронної пошти (email) і пароль, а потім натисніть Увійти.
  2. 2 Натисніть на значок свого профілю. Ви знайдете його в правому верхньому куті екрану.
  3. 3 Натисніть Мій канал. Опція розташована в верхній частині сторінки. Коли ви натиснете на неї, відкриється сторінка вашого каналу, де буде вказано кількість передплатників. Воно вказується навпроти слова "Передплатники" у верхній частині сторінки і означає кількість публічних передплатників вашого каналу.

Метод 3 з 3: Перегляд кількості передплатників на Android

  1. 1 Відкрийте YouTube. Значок програми виглядає як червоний прямокутник з білою кнопкою "відтворення" в центрі.
    • Якщо вам буде запропоновано увійти, то прийдіть за допомогою облікового запису Google. Для цього вкажіть свою адресу електронної пошти (email) і пароль, а потім натисніть Увійти.
  2. 2 Натисніть на силует людини. Він розташований в правому верхньому куті екрану.
  3. 3 Натисніть кнопку ▼. Ця опція знаходиться праворуч від вашого імені у верхній частині екрану.
  4. 4 Натисніть Мій канал. Ця опція знаходиться в нижній частині списку, що випадає вікна. Натиснувши на неї, ви перейдете до свого каналу - там ви зможете переглянути кількість передплатників, це було визначено поряд з ніком у верхній частині сторінки.

Поради

  • Користувачі, чиї настройки конфіденційності обмежують публічне відображення в списках передплатників, не відображатимуться в списку ваших передплатників.

попередження

  • YouTube сумно відомий тим, що іноді неправильно відображає кількість передплатників, так що якщо ви несподівано побачили, що частина ваших передплатників зникла, не панікуйте.