Як провести 3 сторонній дзвінок в Skype

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 17 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как сделать виртуальный фон и размытый фон в Skype. Skype для преподавания.
Відеоролик: Как сделать виртуальный фон и размытый фон в Skype. Skype для преподавания.

Зміст

Функція конференц в Skype дозволяє одночасно брати участь в розмові з трьома і більше людьми. З її допомогою можна підтримувати зв'язок з людьми, з якими не може зустрітися особисто, а також спілкуватися з сім'єю або друзями, що живуть в різних місцях. Конференцзв'язок в Skype доступна на таких платформах, як ПК і Mac, iPhone і iPad, а також Android.

кроки

Метод 1 з 3: ПК або Mac

  1. 1 Перевірте наявність підключення до інтернету. Групові дзвінки досить вимогливі до швидкості інтернету, тому рекомендуємо обзавестися високошвидкісним підключенням.
    • Якщо у вас повільне інтернет-з'єднання, але є доступ до маршрутизатора, підключіть комп'ютер до порту Ethernet на маршрутизаторі за допомогою мережевого кабелю, щоб домогтися більш стійкого з'єднання.
  2. 2 Запустіть Skype.
  3. 3 Увійдіть в скайп, використовуючи своє ім'я користувача та пароль.
  4. 4 Натисніть на недавню розмову або ім'я контакту. Це відкриє відповідна розмова, до якого можна буде додати ще людей.
    • Також можна натиснути на значок «плюс» на панелі інструментів, а саме над розділами «Контакти» і «Останні». Це дозволить створити нову бесіду.
  5. 5 Натисніть на іконку із зображенням людини зі знаком плюс. Вона знаходиться в правому верхньому куті поточного розмови. У меню, можна буде приєднати до розмови нових учасників.
  6. 6 Натисніть на контакти, щоб додати їх до групи. Щоб запустити пошук конкретних людей, введіть їх імена.
    • Якщо ви вирішили додати учасників однієї бесіди до іншої групи, то інша частина контактів в списку опиниться в поточному розмові.
  7. 7 Додайте стільки контактів, скільки захочете. Скайп підтримує голосовий чат до 25 осіб (включно з вами).
    • У відеодзвінків можуть активно брати участь лише 10 осіб.
  8. 8 Натисніть "Подзвонити» або «Відеодзвінок», щоб запустити конференцсвязь. Skype почне телефонувати до всіх учасників групи.
  9. 9 Щоб закінчити розмову, натисніть на кнопку у вигляді червоної телефонної трубки. Вітаємо, ви успішно завершили конференцсвязь по скайпу!

Метод 2 з 3: iPhone або iPad

  1. 1 Запустіть Skype.
    • Якщо ви ще не завантажили додаток Skype, зробити це можна абсолютно безкоштовно в магазині Apple.
  2. 2 Увійдіть в скайп, використовуючи своє ім'я користувача та пароль. Використовуйте той же пароль, що і при вході в свій обліковий запис на комп'ютері.
  3. 3 Натисніть на кнопку «+» в правому верхньому куті екрана. Це дозволить вам створити нову бесіду.
  4. 4 Додайте до бесіди контакти зі списку, натиснувши на їхні імена. Вони будуть автоматично додані до бесіди.
    • До групового дзвінку можна додати до 25 осіб (включаючи і вас), але лише 6 з них зможуть з'явитися на відео.
    • Крім того, людей до активного виклику можна додати шляхом натискання на імена у верхній частині екрану, а потім в меню вибравши опцію «Додати учасників».
  5. 5 Натисніть "Подзвонити» в правому верхньому кутку вікна групи. Після цього скайп почне телефонувати до учасників вашої групи.
    • Щоб ініціювати відеодзвінок, натисніть на значок із зображенням відеокамери.
  6. 6 Щоб закінчити розмову, натисніть на кнопку у вигляді червоної телефонної трубки. Вітаємо, ви успішно завершили конференцсвязь по скайпу!

Метод 3 з 3: Android

  1. 1 Запустіть Skype.
    • Якщо ви ще не завантажили додаток Skype, зробити це можна абсолютно безкоштовно в Google Play Маркеті.
  2. 2 Увійдіть в скайп, використовуючи свої ім'я користувача та пароль. Використовуйте той же пароль, що і при вході в свій обліковий запис на комп'ютері.
  3. 3 Натисніть на кнопку «+» в правому верхньому куті екрана. Це відкриє меню виклику.
  4. 4 Виберіть «Голосовий виклик». Так ви потрапите до списку контактів, де можна запустити пошук по окремим контактам.
  5. 5 Введіть ім'я контакту. Щоб почати груповий дзвінок, вам потрібно знайти потрібний контакт і набрати його.
  6. 6 Натисніть "Подзвонити» в правому верхньому кутку екрану. Щоб ініціювати відеодзвінок, натисніть на значок із зображенням відеокамери.
  7. 7 Коли почнеться розмова, натисніть кнопку «Додати». Введіть імена інших контактів, а потім натисніть на них, щоб додати їх до бесіди.
    • Скайп на Android підтримує голосовий чат до до 25 осіб (включно з вами).
  8. 8 Щоб закінчити розмову, натисніть на кнопку у вигляді червоної телефонної трубки. Вітаємо, ви успішно завершили конференцсвязь по скайпу!

Поради

  • Одну і ту ж обліковий запис Skype можна абсолютно безкоштовно використовувати як на комп'ютері, так і на мобільному телефоні.
  • Skype дозволяє здійснювати дзвінки на інші платформи. Тобто, користувач Skype на Android може налаштувати відеодзвінок з користувачем Skype на iPhone, і навпаки.

попередження

  • У вас можуть виникнути технічні проблеми (наприклад, скидання дзвінків), якщо у одного з учасників дзвінка буде стояти стара версія Skype.