Як проявити любов до людини, яка цього потребує

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 21 Квітень 2021
Дата Оновлення: 26 Червень 2024
Anonim
10 способов как уложить ребенка спать: разбор рекомендаций из интернета | Психолог Марина Романенко
Відеоролик: 10 способов как уложить ребенка спать: разбор рекомендаций из интернета | Психолог Марина Романенко

Зміст

Взаємини з людьми - це важливий аспект життя будь-якої людини. Складно уявити собі життя без близьких людей. Особливо ми розуміємо це, коли опиняємося у важкій ситуації. Однак у повсякденному житті спілкування також грає важливу роль. Обопільне прояв любові і турботи роблять відносини міцними. Деяким людям зовсім нескладно піклуватися про близьких, в той час як для інших, це є справжньою проблемою. Найчастіше це пов'язано з тим, що кожна людина має своє уявлення про те, що таке любов і як її виявляти.

кроки

Метод 1 з 3: Прояв любові до своєї другої половинки

  1. 1 Торкайтеся до свого партнера якомога частіше. Поцілунок - це найяскравіший прояв любові. Також можна проявляти ніжні почуття ледь помітним способом в громадських місцях. Наприклад, ви можете триматися за руки або обійняти свого партнера. Це не буде так сильно кидатися в очі оточуючих на відміну від пристрасних поцілунків.
    • Якщо у вашого партнера був напружений день, він, швидше за все, має особливу потребу в вашої любові. Запропонуйте йому зробити масаж спини. Це відмінний спосіб проявити любов до своєї половинки.
    • Сядьте поряд з коханою людиною, коли він дивиться телевізор. Цей невеликий, але ніжний жест покаже йому, що ви дбаєте про нього.
  2. 2 Говоріть приємні слова своєму партнерові. Сприятливий спілкування є запорукою міцних відносин. Хваліть улюбленого людиниі говорите про те, як сильно ви його любите. Крім того, можна написати записку або відправити повідомлення своєму партнерові. Цим ви покажете, що думаєте про нього навіть тоді, коли його немає поруч з вами. Якщо у вашої коханої людини проблеми, будьте для нього підтримкою. Говоріть йому приємні слова, які покажуть, що ви хочете підтримати його в складних обставинах.
    • Скажіть коханій людині, що ви дуже нудьгували і чекали, коли він повернеться з роботи.
  3. 3 Зробіть подарунок. Якщо ви бачите, що у вашого близького немає настрою, зробіть йому подарунок, щоб підняти його! Виберіть подарунок, який буде відповідати інтересам вашої коханої людини.Навіть такий невеликий подарунок, як компакт-диск з улюбленими піснями вашої половинки, може значно поліпшити настрій. Напишіть записку зі словами освідчення в коханні і вкладіть її в подарунок.
    • Зробіть подарунок своїми руками. Цим ви покажете, що дуже добре знаєте свого партнера, а також виділили час, щоб піднести йому приємний сюрприз.
  4. 4 Приділяйте партнеру всю свою увагу. Це означає, що вам необхідно прибрати телефон та інші відволікаючі фактори під час спілкування з коханою людиною. Спілкуйтеся з партнером як можна частіше. Якщо ваш близький стикається з проблемами, виділяйте більше часу на спілкування з ним. Ви проявите любов, якщо будете жертвувати своїм часом. Завдяки цьому ваші відносини стануть міцнішими.
    • Навіть якщо ви любите гучне проведення часу, будьте готові поступитися партнерові, якщо він хоче залишитися вдома і побути в тихій обстановці. Залишіться вдома разом з коханою людиною. Наприклад, ви можете разом подивитися цікавий фільм.
  5. 5 Ставтеся до своїх відносин як до чогось дуже важливого. Багато з нас щодня відправляють електронні листи або повідомлення, які позбавлені вираження почуттів і прояви особистої уваги. Якщо вашому партнерові потрібна ваша турбота і особисту увагу, подбайте про те, щоб дати йому це. Замість того щоб відправляти повідомлення, які більшою мірою складаються з скорочень або сухої інформації, напишіть: «Я дуже хочу побачити тебе. Скоро буду". Завдяки цьому ви покажете, що дуже цінуєте ваші стосунки і хочете бути з коханою людиною.
    • Не забувайте дякувати вашого партнера за те, що він робить для вас. Кожен день ваш близький виконує роботу, яка дуже часто залишається непоміченою (наприклад, викидає сміття). Не забувайте дякувати йому за це.
    • Говоріть компліменти, які відповідають достоїнств вашого партнера. Наприклад, замість того, щоб говорити: «Ти прекрасна», скажіть щось більш конкретне. Можна сказати: «У тебе приголомшлива посмішка». Звертайте увагу на більш конкретні речі, які роблять вашого партнера неповторним. Скажіть: «Ти такий цікавий співрозмовник. Я черпаю для себе стільки нового »або« Я ще ніколи так не сміялася. У тебе чудове почуття гумору ».
  6. 6 Допомагайте з виконанням домашніх обов'язків. У кожної людини є улюблена робота по дому. До решти обов'язків ми ставимося як до само собою зрозуміле. Коли ми завантажені роботою, на виконання домашніх обов'язків у нас зовсім не залишається часу. Якщо ваш партнер переживає складний період, будьте для нього допомогою у виконанні домашніх обов'язків.
    • Можна допомогти з незначними справами, наприклад, помити посуд або ж надати більш істотну допомогу, наприклад, пофарбувати стіни будинку.

Метод 2 з 3: Прояв любові до родини та друзям

  1. 1 Проявляйте ласку і ніжність до вашим близьким. Всі сім'ї різні. У кожній родині любов проявляється по-своєму. Деякі батьки не уявляють відносини без обіймів дітей, в той час як інші, обмежуються рукостисканням. Всі люди різні, тому це накладає певний відбиток на відносини між друзями і на прояв любові і турботи один до одного. Незалежно від того, до кого ви проявляєте любов, до родича або друга, пам'ятайте про те, що необхідно бути поруч з близькими людьми, коли вони цього потребують.
    • Діти дуже потребують прояві уваги і любові. Тримайте дитину за руку, коли переходите з ним дорогу або візьміть на руки, якщо він дуже втомився і не може йти. Завдяки цьому дитина буде відчувати вашу любов до нього.
    • Якщо ви спілкуєтеся з дорослим членом сім'ї або іншому, покладіть свою руку на плече або тримайте близького за руку, щоб показати, що вам не все одно, що відбувається з вашим близьким.
  2. 2 Говоріть близьким про свої почуття. З віком люди стають менш відкриті зі своїми близькими. Це створює бар'єр між ними.Будьте відкриті і чесні зі своїми родичами і друзями, особливо тоді, коли у них неприємності.
    • Наприклад, ви можете міцно обійняти свого друга, якщо він переїжджає в інше місто.
    • Дітям дуже важлива увага батьків. Говоріть дітям, що ви любите їх і проявляйте про них турботу. Не проявляйте турботу про дітей тільки тоді, коли вони потребують цього або коли поводяться добре. В іншому випадку, вони будуть думати, що ви любите їх тільки в таких ситуаціях.
  3. 3 Даруйте подарунки. Звичайно, це не означає, що вам необхідно витрачати всі свої гроші і час на те, щоб робити подарунки друзям і членам своєї сім'ї. Вибираючи подарунок, думайте про близьку людину. Обраний вами подарунок неодмінно повинен сподобатися вашому близькій. Він може бути простим. Головне, він повинен порадувати його одержувача.
    • Час - це найцінніший подарунок. Проводьте час з людьми, про яких ви піклуєтеся. Звичайно, це може бути складним завданням з огляду на надмірну зайнятість. Однак ваші близькі оцінять ваші зусилля, якщо ви будете поруч в потрібний момент.
  4. 4 Допомагайте друзям і членам сім'ї, коли вони потребують цього. Допоможіть мамі з прибиранням будинку або надайте необхідну допомогу другові. Вони будуть вдячні вам. Домашні обов'язки можуть важким тягарем лежати на плечах вашого близького. Якщо ви хочете проявити любов, будьте готові надати необхідну допомогу. Наприклад, якщо ваш друг або родич піклується про новонародженого, допоможіть йому з приготуванням їжі. Навіть така невелика допомога може значно полегшити життя вашого близького.

Метод 3 з 3: Розуміння плюсів і мінусів прояви любові

  1. 1 Дізнайтеся про п'ятьма мовами кохання. Люблячи, ми починаємо говорити на особливому мовою. Кожна людина унікальна, тому особливості цієї мови у кожного свої. Для того щоб жити з коханою людиною в гармонії, щоб розуміти його почуття і бажання, необхідно знати мову любові і його особливості. Існує п'ять основних мов емоційної любові, за допомогою яких люди висловлюють і сприймають любов: слова заохочення, час, подарунки, допомогу і дотику. У любові треба пояснюватися на мові того, кого любиш.
    • У деяких людей думку про те, що їх партнер говорить іншою мовою любові, викликає подив. Якщо ви хочете зрозуміти мову любові свого партнера, поговоріть з ним про це. Уважно його вислухайте. Щоб дізнатися, який з п'яти мов є для вас і вашого партнера основним, пройдіть тест на визначення мов любові, найбільш властивих тій чи іншій людині.
  2. 2 Визначте, які у вас відносини з людиною, про яку ви дбаєте. Як правило, для нас не складає труднощів визначити глибину відносин, коли справа стосується наших близьких родичів. З друзями інша справа. Звичайно, з деякими друзями відносини можуть бути ближче, ніж з членами сім'ї. Однак не з усіма друзями відносини складаються так само.
    • З друзями і колегами ви можете керуватися тими ж п'ятьма принципами, згаданими вище. Ваші дії повинні відповідати глибині ваших відносин. Наприклад, якщо вашій колезі подобаються компліменти, можете сказати, що у неї гарна зачіска. Не варто говорити про те, що в новій сукні її ноги виглядають більш сексуально.
  3. 3 Чи не нав'язуйте свою любов. Якщо ви бачите, що людина відчуває дискомфорт від того, що ви проявляєте до нього любов, вчасно зупиніться. Звичайно, ця людина може пояснити, чому він відчуває подібні почуття. Однак він не зобов'язаний цього робити. Людина має право сам вирішувати приймати вашу любов або відмовитися від неї.

Поради

  • Не очікуйте відповідних почуттів, особливо якщо людина, до якого ви піклуєтеся, засмучений.
  • Здивуйте людини чимось приємним, і він зрозуміє, що ви любите його.
  • Не приймайте на свій рахунок, якщо людині не сподобався ваш подарунок або він відмовився від зустрічі з вами. Проявляйте любов і ваш близький неодмінно оцінить ваші зусилля.

попередження

  • Слідкуйте за тим, щоб ваші дії були доречними. Погодьтеся, що спілкування з п'ятирічним сином буде докорінно відрізнятися від взаємин з п'ятнадцятирічної дочкою.