Як скинути чіп картриджа Epson

Автор: Janice Evans
Дата Створення: 23 Липня 2021
Дата Оновлення: 23 Червень 2024
Anonim
Printer EPSON xp   как обнулить чип на картридже принтера epson reset chip
Відеоролик: Printer EPSON xp как обнулить чип на картридже принтера epson reset chip

Зміст

Перезавантаження чіпа картриджа Epson продовжить термін служби картриджа, а також заощадить гроші на покупку нового картриджа. Ви зможете скинути чіп картриджа Epson за допомогою спеціального пристрою для перезавантаження чіпів, або шляхом перестановки різних чіпів.

кроки

Метод 1 з 2: Застосування спеціального пристрою для перезавантаження мікросхем картриджів

  1. 1 Переконайтеся, що пристрій перезавантаження чіпів, яке ви використовуєте, підходить до вашої моделі принтера Epson. Чи буде ефективний інструмент для картриджа вашого принтера, можна дізнатися по упаковці.
  2. 2 Зніміть порожній картридж зі свого принтера.
  3. 3 Розмістіть картридж на рівні відміток біля основи пристрою перезавантаження чіпів картриджів. Кожен інструмент має свою унікальну форму для розміщення картриджів від різних моделей принтерів Epson.
  4. 4 З зусиллям притисніть контакти на пристрої впритул до контактів чіпа на картриджі, поки лампочка на ньому не почне блимати червоним. Це вкаже на те, що пристрій перезавантаження виявило і з'єдналося з картриджем.
  5. 5 Продовжуйте тримати пристрій перезавантаження чіпів притиснутим до картриджів до тих пір, поки лампочка на ньому не загориться зеленим і не почне блимати. Ваш чіп тепер буде перезавантажений і готовий до використання.

Метод 2 з 2: Перестановка чіпів картриджа

  1. 1 Видаліть з принтера кольоровий і чорний картридж.
  2. 2 За допомогою одностороннього бритвеного леза приберіть зайву пластмасу з верхнього штиря картриджа, який утримує чіп.
  3. 3 Потягніть чіп вгору і вийміть з картриджа.
  4. 4 Повторіть кроки # 2 і # 3 з іншим картриджем.
  5. 5 Помістіть чіп з кольорового картриджа в чорний картридж, чіп з чорного картриджа - в кольоровий картридж. Таким чином, ви обдурите принтер, і він буде сприймати порожній картридж як повний, в залежності від того, скільки чорнила в іншому картриджі.
  6. 6 Помістіть обидва картриджа назад в свій принтер Epson.
  7. 7 Натисніть кнопку «заміна чорнила» на принтері, щоб дати сигнал принтеру, що ви переставили картриджі. Ваш комп'ютерний монітор покаже, що порожній картридж тепер став повним, в залежності від того, яка кількість чорнила було в іншому картриджі.
  8. 8 Ще раз натисніть на принтері кнопку «заміна чорнила» і зніміть з принтера обидва картриджа.
  9. 9 Поміняйте чіпи картриджів один з одним, щоб вони виявилися на своїх місцях.
  10. 10 Для підготовки пристрою до друку натисніть кнопку «заміна чорнила» на принтері. І чорний, і кольоровий картридж будуть відображати однаковий рівень чорнила, і ви можете отримати більше чорнила з порожнього картриджа Epson, який спочатку потрібно замінити.

Поради

  • Подумайте над придбанням заправляти картриджі від інших виробників, сумісного з вашим принтером Epson. Деякі змінні картриджі мають в комплекті автоматично скидаються мікросхеми, які можна міняти кілька разів, перш ніж буде потрібно придбати новий картридж.
  • Якщо пристрій не світиться після притискання до картриджа, спробуйте поставити нові батарейки. Коли лампочки на пристрої перезавантаження чіпів не засмагати, то або розрядилися батарейки, або пристрій не підтримує вашим чіпом картриджа.