Як зробити канал на Youtube

Автор: Marcus Baldwin
Дата Створення: 14 Червень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
КАК СОЗДАТЬ КАНАЛ НА ЮТУБЕ С ТЕЛЕФОНА В 2022 ГОДУ
Відеоролик: КАК СОЗДАТЬ КАНАЛ НА ЮТУБЕ С ТЕЛЕФОНА В 2022 ГОДУ

Зміст

Якщо у вас є чим поділитися зі світом, канал на Youtube - це те, що вам потрібно. Створення каналу саме по собі не складно, тут вже головне - привернути публіку. Тож почнемо!

кроки

Метод 1 з 5: Створення каналу

  1. 1 Облікового запису Google. Зараз Google об'єднав безліч ресурсів під одним загальним членством. Ви можете авторизуватися з його допомогою в пошті, на Youtube, в Google+ і десятках інших сервісів. Якщо ви маєте такий аккаунт - авторизуйтесь на Youtube, в іншому випадку зареєструйте собі спочатку такий аккаунт.
  2. 2 Натисніть на своє ім'я в лівому верхньому кутку. Ви потрапите в налаштування свого каналу.
  3. 3 Додайте оформлення каналу. Ця картинка буде заставкою вашого каналу.
    • Використовуйте зображення, яке приверне увагу людей. Це важливий крок по залученню аудиторії.
    • У відповідності зі стилістикою каналу, у вас є 2 варіанти - поставити регулярну картинку, свого роду брендове зображення, або постійно міняти зображення.
  4. 4 Додайте опис. Це потрібно для того, щоб користувачі мали уявлення про вашому каналі. Постарайтеся коротко і ясно висловити суть вашого каналу. зайдіть в Відомості -> Опис каналу і ... дерзайте!

Метод 2 з 5: Контент

  1. 1 У чому ваша ідея? Насамперед - вирішите, ніж ви будете ділитися зі світом. Люди приходять на Youtube слухати музику, дивитися скетчі, вчитися туторіали, дивитися огляди і багато іншого. Подумайте, що такого ви можете дати людям, чого не дають інші.
  2. 2 Використовуйте свої сильні сторони. Використовуйте свій голос, дикцію, почуття гумору і інші якості.
  3. 3 Огляди. Це досить-таки популярна ніша. Людям часто лінь самим щось шукати і читати. Робіть огляди на:
    • збірки приколів
    • Новинки в світі технологій
    • Фільми
    • кліпи
    • Комп'ютерні ігри
  4. 4 Вкладетеся. Записувати ролики через 100-рублевий мікрофон і зводити все в безкоштовному редакторі? Можна спробувати, але руки повинні бути золотими. Якість готового продукту повинно бути на висоті, так як конкуренція висока.
  5. 5 Додавайте ефекти. Якщо ви робите своє відео - додавайте різні ефекти, які урізноманітнюють відеоряд. Не забувайте про гумор, використовуйте смішні вставки, щоб оживити картину.
  6. 6 Зустрічають по одягу. Перші секунди ролика багато чого варті - якщо ви не зможете вразити глядача, то навряд чи він буде дивитися далі. Якщо ви постійно в кадрі - придумуйте прикольні ситуації і костюми, намагайтеся розслабити глядача.
  7. 7 Тривалість. Більшою популярністю користуються ролики, що не перевищує 10-15 хвилин. Намагайтеся розбивати відео на частини.
  8. 8 Використовуйте анотації. Це спливаючі коментарі під час відео. Не переборщити - нав'язливі написи, надто відволікають увагу, будуть тільки в мінус.Робіть посилання на інші ролики, пропонуйте підписку каналу, робіть кумедні коментарі.

Метод 3 з 5: Заливка відео

  1. 1 Зайдіть у властивості каналу і натисніть Відео -> Додати відео. Виберіть потрібні файли та почніть завантаження.
    • У властивостях доданого відео можна налаштувати доступ (приватне відео), додати опис, налаштувати голосування і т.д.
  2. 2 Теги. Вміле використання тегів допоможе глядачам знайти ваш канал і ваші ролики в гущі Youtube'a. Не додавайте десятки безглуздих "ярликів", краще менше, але більш точних.

Метод 4 з 5: Розвиток каналу

  1. 1 Продовжуйте додавати відео. Намагайтеся не "пропадати з ефіру" - робіть постійно нові відео. Якщо людям набридне чекати - вони будуть залишати лави ваших передплатників.
  2. 2 Спілкуйтеся з користувачами. Відповідайте на звернення в коментарях, баньте порушників - покажіть, хто на каналі господар! Запитуйте поради щодо розвитку каналу, проводите голосування. Зробіть канал інтерактивним.
  3. 3 Дивіться інші канали. Будьте в курсі того, що діється у конкурентів. Шукайте дружні канали, разом з якими ви зможете розвиватися швидше.

Метод 5 з 5: Розкрутка каналу

  1. 1 Залишайте рекламу каналу. Там, де ви спілкуєтеся - в соціальних мережах, на форумах і т.д. - діліться посиланням на свій канал. Можна це робити анонімно.
  2. 2 Дружите з іншими каналами. Конкуренція конкуренцією, але якщо ви будете в списках рекомендованих каналів у кого-то популярного - глядачі не змусять себе чекати.
  3. 3 Нехай глядачі працюють. Не забороняйте викладати ваше відео на сторонніх ресурсах. Чим більше буде реклами - тим краще.

попередження

  • Не забувайте про авторські права. Правовласники в останні час беруть в облогу подібні Youtube ресурси, ставлячи заборони на ті чи інші речі. Найчастіше мова йде про музику і саундтреках. Ознайомтеся з правилами і постарайтеся не потрапити під роздачу.