Як зробити макіяж, якщо ви носите окуляри

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 15 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как правильно краситься/Дневной макияж!
Відеоролик: Как правильно краситься/Дневной макияж!

Зміст

Ви коли-небудь задавалися питанням з приводу того, як правильно нафарбуватися, щоб при цьому макіяж доповнював окуляри? При носінні окулярів очі як би «губляться» за лінзами, тому необхідно виділити саме їх. Підводка, туш для вій і помада, яка привертає увагу до рота, допоможуть поліпшити зовнішній вигляд, коли ви надягнете окуляри.

кроки

Частина 1 з 4: Нанесіть основну частину макіяжу

  1. 1 Візьміть косметичне дзеркало. Якщо у вас далекозорість і ви погано бачите, коли дивитеся в дзеркало крізь окуляри, в такому випадку необхідно придбати спеціальне косметичне дзеркало з збільшує здатність. Більшість обертаються косметичних дзеркал мають дві сторони - зі звичайним дзеркалом і збільшує.
  2. 2 За допомогою пензлика нанесіть на область під очима трохи консілера. Він допоможе приховати темні кола і зробить погляд більш пронизливим. Несильними поплескування пензликом або безіменним пальцем нанесіть консилер на область під очима в формі букви V.
    • Нанесіть під очі консилер жовтуватого кольору.Він відмінно впорається з синіми і сірими колами, маскуючи їх.
  3. 3 Нанесіть рідку тональну основу за допомогою пензлика або спонжа. Основу можна нанести на все обличчя, або тільки на проблемні ділянки, наприклад на ніс і щоки. Ретельно розітріть крем по шкірі.
  4. 4 Припудрите основу і консилер. Особливу увагу необхідно приділити області під очима і Т-зоні (яка включає ніс, лоб, підборіддя і вилиці). Це допоможе зафіксувати макіяж і запобігти його змазування протягом дня. Крім того, додайте трохи пудри на перенісся, де розташовуються окуляри, оскільки тут зазвичай накопичується піт.
    • Якщо пудра не справляється із завданням, зменшите кількість макіяжу в даній області, щоб змазування було непомітним.
  5. 5 Скористайтеся бронзатором, який додасть шкірі обличчя легкий загар. Візьміть велику пухнасту пензлик, щоб нанести засіб на лоб, ніс, підборіддя і верхню область щік.
  6. 6 Додайте трохи рум'ян. Досить пари помахів пензликом, інакше можна перестаратися, адже окуляри і так роблять обличчя більш виразним. Якщо ви любите рум'яна, нанесіть їх на яблучка щік. Розтирайте пігмент у напрямку до верхньої частини вуха, а потім ідіть вниз до лінії підборіддя.
    • Якщо оправа окулярів зроблена з дроту або кольорового пластику, то в такому випадку слід взяти матові рум'яна.
    • Якщо ж окуляри мають візерунок черепахового панцира, скористайтеся рум'янами з легким блиском. Нанесіть їх на верхню частину скул, щоб надати обличчю незграбність.
    РАДА СПЕЦІАЛІСТА

    «Якщо хочете створити дійсно натуральний образ, пропустіть етап з пудрою, потім нанесіть на щоки трохи Тінта для губ і розтушуйте».


    Cassandra McClure

    Візажист Кассандра Макклур - поборниця ідеї «чистої краси» з Пало-Альто, Каліфорнія, що просуває використання екологічної та безпечної косметики. Працює в індустрії краси та косметики більше 15 років в якості моделі, візажиста і підприємця. Пройшла навчання HD-макіяжу в академії краси MKC.

    Cassandra McClure
    візажист

  7. 7 Виберіть помаду. Загальне правило для макіяжу говорить, що потрібно поєднувати або сміливі тіні з нейтральною помадою, або яскравий колір помади з м'якими тінями. Так як окуляри роблять акцент саме на очах, найкращим варіантом вибору стане прозорий блиск, помада тілесного кольору або засіб ніжного відтінку. Якщо окуляри мають тонку оправу, і ви хочете відволікти увагу від очей, виберіть більш сміливий колір помади, однак майте на увазі, що його складніше обіграти.
    • Якщо ви прагнете отримати яскравий образ, спробуйте поєднувати окуляри форми «котяче око» з насиченим ягідним або винним кольором помади, щоб створити імідж «сексуальної секретарки».
    • Візьміть помаду, яка відповідає і доповнює колір оправи окулярів.

Частина 2 з 4: Нанесіть тіні

  1. 1 Спочатку нанесіть на всю поверхню століття базу під тіні. На праймері тіні краще тримаються. Крім того, так кольори виглядають набагато яскравіше, що особливо вигідно виділить очі у тих дівчат, які хотіли б отримати більш сміливий образ.
  2. 2 Віддавайте перевагу світлим тіням, щоб візуально збільшити очі. Вони допоможуть людям з проблемою короткозорості нейтралізувати ефект від лінз, особливо в куточках очей. Якщо ви хочете отримати нейтральний образ, то в такому випадку виберіть кремовий колір, який на кілька відтінків світліше тону вашої шкіри. Якщо ж необхідно щось більш зухвале і яскраве, нанесіть тіні, які відповідають найсвітлішого тону вашого обличчя. В цілому, людям, які носять окуляри, слід утриматися від використання яскравих тіней для повік.
    • Більшість візажистів вважають, що чим тонше і витонченіше оправа, тим більш м'які і природні кольори тіней потрібно використовувати.
    • Візьміть пухнасту пензлик для тіней, щоб накласти їх поверх всього століття, від лінії росту вій до брів. Наносите тіні легкими штрихами, оскільки окуляри і так привертають увагу до очей. Це особливо важливо при далекозорості, адже окуляри для читання візуально збільшують очі.
  3. 3 Підсилюйте ефект, шляхом додавання невеликої кількості темних кольорів для товстої оправи. Для товстої і масивної оправи, такий як черепаховий панцир, підберіть темні і сміливі тони. Родзинка полягає в тому, щоб використовувати світлий колір в якості бази на все віко, а потім виділити верхнє рухливе віко темним відтінком. Якщо метою є відтворення максимально природного зовнішнього вигляду, в такому випадку візьміть коричневий колір, який на кілька відтінків темніше тону самої шкіри. Якщо ж ви маєте намір отримати сміливий і яскравий образ, виберіть гаму, яка на кілька відтінків темніше основного кольору.
    • Намалюйте повіку темним кольором від лінії росту вій до складки, використовуючи скошену пензлик. Розтирайте їх догори, тільки повз складки, у напрямку до бровной дузі.

Частина 3 з 4: Намалюйте стрілки

  1. 1 Віддайте перевагу темному кольору для товстої оправи, і виберіть більш світлий - для тонкої. Очі можуть загубитися за масивними окулярами, тому темна підводка, в ідеалі чорного кольору, краще їх виділить. Якщо ж оправа досить тонка і витончена, скористайтеся контурним олівцем світлого відтінку, наприклад темно-коричневого або коричневого кольору.
  2. 2 Виділіть верхню лінію росту вій. З макіяжем легко перестаратися, оскільки окуляри самі по собі привертають увагу до очей. В процесі нанесення невидимою підводки очі окреслюються тонкої, практично непомітною лінією, що є одним з небагатьох пунктів макіяжу, який підходить під будь-яку оправу. Якщо вас цікавить можливість нанести макіяж в іншому стилі, в такому випадку продовжуйте читати про альтернативні види мейк-апу.
    • Нанесення невидимою підводки може стати не кращим варіантом при наявності далекозорості, і коли ви, надягаючи окуляри для читання, хочете позбутися від ефекту звуження очей.
  3. 3 При виборі дротяної оправи необхідно кожен раз загострювати стрілку на кінці. Почніть з внутрішнього куточка очей і ведіть до зовнішнього. Робіть лінію ширше в міру просування до зовнішнього куточка очей. Завершіть нанесення стрілки гострим кінчиком.
    • Підкресліть даний ефект макіяжем з ефектом котячих очей для посилення суворого образу, який чудово поєднується з квадратною формою очок.
  4. 4 Робіть ширшу лінію для товстої оправи. Загальне правило говорить, що чим товще оправа, тим ширше треба робити стрілки. Почніть з внутрішнього куточка очей і просувайтеся до зовнішнього. Чорний колір підводки контрастує найкраще і дійсно робить очі виразними. Більш того, подібний стиль макіяжу допомагає «розкрити» погляд при короткозорості і незадоволеності тим фактом, що окуляри візуально зменшують очі
    • При наявності масивної оправи необхідно додати трохи коричневих / кавових тіней під нижні вії. Нанесіть їх пензликом для підводки і з'єднайте лінії з верхньої стрілкою в тонкій V-образній формі.
    • Навіть з товстими стрілками краще відмовитися від макіяжу в стилі димчастого погляду, який буде виглядати неохайно крізь лінзи окулярів. Лінії необхідно робити акуратними і чітко промальовані.

Частина 4 з 4: Оформіть брови і вії

  1. 1 завийте вії. Фарбування вій тушшю повинна передувати попередня завивка. Інакше вії будуть зачіпати лінзи, забруднивши їх.
    • Можна пропустити цей крок і обмежитися використанням мінімальної кількості туші.
  2. 2 Нанесіть один-два шари туші. Чим товщі оправа окулярів, тим важче повинні бути вії. Опустіть повіки і якомога ближче піднесіть щіточку до основи вій. Повільно проведіть щіточкою по напряму вгору. Більшості дівчат простіше починати з середини ряду вій, а потім фарбувати в сторони.
    • Профарбовують вії плавними мазками знизу вгору, якщо оправа окулярів тонка. Це також підходить для оправи з малюнком черепахового панцира.
    • А для масивних очок застосуєте зигзагоподібні руху вправо-вліво.
  3. 3 Надайте форму брів. Зовсім необов'язково йти в салон і укладати брови за допомогою воску, проте потрібно привести їх в порядок. Зрештою, окуляри привертають увагу саме до очей. Тому необхідно вищипнути стирчать волоски, а потім причесати брови вгору у напрямку до вигину дуги за допомогою спеціальної щіточки.
  4. 4 Візьміть скошену пензлик і тіні або олівець для брів, щоб заповнити всі розріджені ділянки. Постарайтеся підібрати засоби, які максимально відповідають натурального кольору ваших брів. За допомогою олівця окресліть брови короткими штрихами. Причешіть волоски вгору, щоб фарбувати брови.
    • При наявності брів світлого відтінку, візьміть колір, який темніше натурального на один-два тони.
    • Для чорних брів застосовуйте олівець темно-коричневого або темно-сірого кольору, але ніколи не фарбуйте їх чорним.
    • Робіть більше ніжний макіяж, якщо у вас дійсно дуже товста і масивна оправа окулярів.
  5. 5 Дочекайтеся, поки макіяж висохне, перш ніж надягати окуляри. Переконайтеся, що макіяж сухий на дотик, інакше окуляри можуть його змастити. Особливо це стосується туші для вій.

Поради

  • При виборі нових очок зверніть увагу на оправу, яка за розміром мусить бути більше самого очі. Як правило, така оправа менше візуально спотворює макіяж.
  • Відмовтеся від сміливих квітів, таких як синій і фіолетовий, на користь натуральних відтінків в коричневих і сірих тонах. Природні кольори краще виглядають з окулярами.
  • Підведіть нижню внутрішнє віко білим або тілесним контурним олівцем. Це візуально збільшує очі.

попередження

  • Занадто тісні окуляри будуть залишати невеликі вм'ятини на переніссі. Більшість майстрів з виготовлення окулярів з радістю виправлять недолік відповідно до особливостей будови перенісся клієнта, щоб вирішити цю проблему.