Як зробити перший поцілунок незабутнім

Автор: Ellen Moore
Дата Створення: 18 Січень 2021
Дата Оновлення: 3 Липня 2024
Anonim
10 Правил Идеального Поцелуя / Как Правильно Целоваться
Відеоролик: 10 Правил Идеального Поцелуя / Как Правильно Целоваться

Зміст

У всіх буває перший поцілунок, і всі переживають через нього. У цій статті ми наведемо кілька порад, які допоможуть вам зробити перший поцілунок прекрасним, дивним і пам'ятним для вас і вашого партнера!

кроки

Частина 1 з 3: Вибір місця для поцілунку

  1. 1 Виберіть правильне місце. Для цього пам'ятного поцілунку вам потрібно вибрати правильний час і правильне місце.Якщо ви не публічна людина і, взагалі, не фанат публічності, тоді вам навряд чи сподобається цілуватися на публіці.
    • Правильний час для поцілунку - це кінець першого або другого побачення, але все буде залежати від зв'язку між вами і тим, кого ви хочете поцілувати (в кінці кінців, необов'язково, щоб перший поцілунок стався на побаченні).
    • Зробити свій перший поцілунок незабутнім можна на випускному, в кіно або на пляжі. Головне, переконатися, що і ви, і ваш партнер (або потенційний партнер по поцілункам) цього хочете.
  2. 2 Одягніться відповідним чином. Тобто одягніться для випадку, але так, щоб вам було зручно. Для дійсно дивного і запам'ятовується першого поцілунку ваш комфорт дуже важливий, так само як і вибір правильного місця, правильного часу і те, наскільки добре ви цілуєтеся.
    • Уникайте нанесення занадто липкого блиску для губ. Важко насолоджуватися поцілунком, коли боїшся, що губи приклеїться до губ партнера.
    • Якщо ви боїтеся, що будете багато потіти або погано пахнути в цей момент, використовуйте дезодорант і духи. Головне, не переборщіть, інакше віджахнете партнера і довгоочікуваного поцілунку так і не відбудеться.
  3. 3 Переконайтеся, що у вас чистий рот. Уникайте несвіжого дихання - це дуже важливо під час першого і незабутнього поцілунку (якщо, звичайно, ви не хочете, щоб він був незабутнім в поганому сенсі). З'їжте м'ятну цукерку або пожуйте жуйку після їжі і пиття або почистіть зуби перед тим, як зустрітися з потенційним партнером для першого поцілунку.
    • Жінки відчувають запахи набагато сильніше, ніж чоловіки, так що цей крок особливо важливий, якщо ви хлопець, який хоче поцілувати дівчину.
    • Не потрібно робити занадто очевидним, що ви використовуєте м'ятну цукерку для освіження дихання. Злегка натякніть на це, запропонувавши одну вашому потенційному партнеру.
    • Уникайте гострої їжі, риби, часнику, цибулі, в загальному, все, що має сильний запах, який затримується надовго.
  4. 4 Створіть напруга для відповідного моменту. Ще одна річ, яка робить перший поцілунок незабутнім і приємним, це передчуття самого випадку для обох сторін. Це також дозволяє зробити взаємозв'язок між партнерами комфортної, ще до поцілунку.
    • Дотик - відмінний спосіб показати свій інтерес до іншої людини: торкайтеся до пальців або рук під час розмови. Злегка торкайтеся рукою його руки, якщо ви гуляєте.
    • Нахиліться ближче для розмови, щоб ви обидва відчували себе комфортно. Але, якщо людина відходить назад або схрещує руки в захисній позі, відійдіть.
    • Передчуття розбудить фантазію про поцілунок, що зробить його більш романтичним, коли це трапиться, завдяки нейропередатчіков допамін.
  5. 5 Виберіть правильний момент. Не відкладайте прийняття рішення до самих дверей будинку в кінці побачення. Вам обом має бути комфортно.
    • Спровокуйте поцілунок в машині, по дорозі додому після побачення, або під час відеоігри, або поки ви гуляєте по обіді або кави.
    • Будьте тверезі: поцілунок може спровокувати викид допаміну, серотоніну і окситоцину (все це нейромедіатори радості). Алкоголь може притупити почуття задоволення, супроводжуване цими викидами.
    • Уникайте відволікаючих речей, наприклад, бажання пописати або вимкнути телефон (все це потрібно зробити ДО поцілунку).
  6. 6 Наблизьтесь. Отже, ви обидва в передчутті, насолоджуєтеся один одним і відчуваєте себе комфортно - настав час наблизитися і дозволити вашому потенційному партнеру пройти відстань, що залишилася. Якщо людина не підходить - краще відійдіть.
    • Ви також можете запитати: «Можна поцілувати тебе?» - багатьом подобається давати згоду, перш ніж дозволяти кому-небудь втручатися в їх особистий простір.
    • Подивіться партнеру в очі. Зоровий контакт дозволить підвищити рівень інтимності поцілунку.

Частина 2 з 3: Перший поцілунок

  1. 1 Нахиліть голову в зворотному напрямку, ніж ваш партнер. Це необхідно, щоб знизити шанс вдаритися зубами або носами.Те-є, якщо ваш партнер нахилив свою голову вправо, нахиліть свою голову вліво.
  2. 2 Робіть все повільно. Якщо все йде добре і ваш потенційний партнер погодився на поцілунок, ніжно торкніться його губ. Ймовірно, це займе трохи часу, перш ніж ви навчитеся, так що стежте за рухами губ вашого партнера.
    • Перший поцілунок не повинен бути міцним. Він може виявитися занадто несподіваним і агресивним для вашого партнера. Подібні поцілунки варто відкласти на потім - поки ви не дізнаєтеся стилі поцілунків і переваги один одного.
    • Крім того, такий поцілунок може бути сприйнятий як знак відчаю, що багато хто знаходить не особливо привабливим.
  3. 3 Розслабтеся. Серйозно. Це може бути важко, так як ви хочете поцілуватися правильно і щоб все пройшло добре. Але якщо ви розслабитеся, то цим зробите поцілунок набагато краще для себе і для свого партнера.
    • Найкраще, що ви зможете зробити, - це бути самим собою в цей момент. Відчуйте дотик губ вашого партнера, їх запах (запах дуже важливий під час поцілунку) і то, як партнер відповідає вам.
  4. 4 Зробіть цей досвід цікавим. Якщо вам комфортно і ви відчуваєте себе невимушено, спробуйте урізноманітнити поцілунок. Запам'ятовуються ті поцілунки, які виявилися незвичними (в хорошому сенсі), так що спробуйте різні романтичні техніки.
    • Спробуйте цілувати інші місця, не тільки губи. Ви могли б почати з шиї партнера, а потім піднятися до губ.
    • Можете прикласти вказівний палець до підборіддя партнера, щоб направляти його рот вперед для поцілунку.
    • Пам'ятайте: чи не вилизував обличчя людини; робіть подібні речі тільки з його згоди. Загальне правило таке: під час першого поцілунку особа не повинна стати вологим.
  5. 5 Робіть що-небудь своїми руками. Краще, якщо вони не будуть просто бовтатися. Чому б їм теж не взяти участь в веселощі. При цьому під час першого поцілунку не слід занадто поспішати і стосуватися «заборонених» (принаймні поки що) місць.
    • Запустіть руки в волосся партнера, торкайтеся його щік або обійміть його за талію.
    • Якщо ви занадто розпустіть руки, це може відвернути від поцілунку, так що не варто робити цього.
  6. 6 Не використовуйте мову відразу. Під першим поцілунком зазвичай мається на увазі ніжне зіткнення губ - сигнал, що люди подобаються один одному. До французького поцілунку, якщо перший поцілунок пройде добре, можна перейти потім, за взаємною бажанням.
    • Мало кому сподобається, якщо чийсь мову застрягне у нього в горлі під час першого поцілунку.
  7. 7 Зупиніться після пари секунд. Добре б перервати поцілунок після кількох миттєвостей. Так ви збільшите романтичне напруга і зможете переконатися, що у вашого партнера все нормально.
    • Повільно відсуньте особа назад, навіть на кілька сантиметрів, щоб зберегти інтимність моменту. Подивіться, як виглядає ваш партнер. Він здивований? Він намагається вирватися? Йому некомфортно?
    • Запитайте: «Все нормально? Тобі подобається?"

Частина 3 з 3: Що робити після поцілунку

  1. 1 Не тисніть. Тепер, коли ви впоралися з першою перешкодою, зробивши поцілунок незабутнім, не тисніть і не просіть більшого. Поцілуйтесь ще кілька разів, якщо ваш партнер не проти - це ж так здорово!
    • Якщо ви обидва хочете продовжити, сміливіше - шлях вільний.
  2. 2 Подивіться партнеру в очі. Зоровий контакт до і після поцілунку дозволяє багаторазово посилити інтимний зв'язок, а також переконатися, що партнера все влаштовує.
  3. 3 Посміхайтеся. Навіть якщо ви на сьомому небі і не можете вимовити й слова, посміхніться - ефект буде тим же. Так ви покажете, що вас все влаштовує, що ви насолоджуєтеся моментом і що ви, врешті-решт, щасливі.
    • Зверніть увагу і на відповідну посмішку - в цьому випадку партнеру напевно комфортно і ніщо його не засмучує.
  4. 4 Поспілкуйтеся, можна навіть мовчки. Ви не зобов'язані говорити що-небудь, тому що може бути важко придумати що-небудь, що можна сказати після першого поцілунку і що не буде занадто банальним або яким-небудь кліше.Іноді безсловесний контакт може бути набагато важливіше і не зіпсувати момент.
    • Секрет в тому, щоб не нервувати з приводу того, що ви збираєтеся сказати. Просто наділяти те, що приходить на розум, в слова (тільки ось про те, що вас «горить пописати», говорити не варто, інакше зіпсуєте все настрій).
    • Ви можете вдатися до милому фізичного контакту, наприклад, обіймам.
    • Проте можете сказати що-небудь на зразок: «Я хотів зробити це весь вечір», - або: «Я готовий цілувати тебе вічно», - або навіть що-небудь звичайне, наприклад: «Ти прекрасна». Ваше завдання - зробити так, щоб ваш партнер відчував себе добре.
  5. 5 Рухайтеся до подальших витівок. Це може привести до чого - від сексу до ще одного побачення. Вам необов'язково займатися сексом тільки тому, що ви поцілувалися, а відмінний вечір і поцілунок не стануть гірше від того, що у вас не було сексу.
    • Запитайте у партнера, чи все в порядку. Дізнайтеся, як він себе почуває і що б він хотів зробити. Ключ в спілкуванні.
    • Завжди можна продовжити цілуватися, головне тут - обопільне бажання.

Поради

  • Ключ у тому, щоб не думати про поцілунок занадто багато. Чим більше ви зацикливаетесь на ідеальному поцілунку, тим більше ви будете нервувати, коли прийде час для справжнього поцілунку.
  • Навіть якщо ви опростофілілісь на перший поцілунок, це не означає, що ви назавжди потрапили в халепу з цією людиною.
  • Якщо ви сором'язливі або це ваш перший раз, спробуйте поцілуватися в секретному і і в той же час романтичному місці, такому як ваше «лігво» або лісова галявина.

попередження

  • Пам'ятайте, поцілунок - не діловий угода. Людина, якого ви цілуєте (або хочете поцілувати) нічим вам не зобов'язаний, при це неважливо, що ви для нього зробили - прокотили, оплатили обід або зробили для нього щось миле.