Як зробити пірует

Автор: Sara Rhodes
Дата Створення: 17 Лютий 2021
Дата Оновлення: 28 Червень 2024
Anonim
Как научиться крутить пируэты советы новичкам. Пируэт обучалка. Вращение андеор.
Відеоролик: Как научиться крутить пируэты советы новичкам. Пируэт обучалка. Вращение андеор.

Зміст

Пірует - одне з класичних танцювальних рухів у танці. Не всім він дається легко, але якщо ви налаштовані рішуче і готові тренуватися, то зможете навчитися робити пірует не гірше досвідченого танцюриста.

кроки

  1. 1 Вам знадобиться простора кімната з неслизьким підлогою. Поліроване дерево для цієї мети не годиться, а ось вініловий або покритий лінолеумом підлогу будуть в самий раз.
  2. 2 Прийміть необхідні запобіжні заходи на випадок падіння. Приберіть з приміщення домашніх тварин, а також всі гострі і небезпечні предмети.
  3. 3 Визначтеся з тим, що у вас буде на ногах. Обертання в шкарпетках на слизькій підлозі загрожує падінням, а крутитися босоніж занадто важко. Найкраще підійдуть або балетні туфлі або джазовки. Якщо у вас їх немає, можна спробувати танцювати босоніж на килимі. Ви також можете спробувати сучасні туфлі, такі як CapezioFootUndeez або Dance Paws.
  4. 4 Починайте з одинарних поворотів.
  5. 5 Відпрацюйте позицію, що передує обертанню. Ваша позиція retire повинна бути бездоганною перед тим як почати обертання.
    • Носок має розташовуватися на рівні коліна або вище.
    • Не розміщуйте робочу ступню перпендикулярно опорній нозі. Ви повинні відчувати опору в стегні.
    • Втягніть живіт, плечі відкиньте назад. Плечі повинні знаходитися на рівні стегон.
    • Випрямити опорну ногу.
    • Ваше стояння на шкарпетках повинно бути максимально високим.
  6. 6 Поставте стопи в четверту позицію. При повороті вправо ліва ступня повинна бути висунута вперед. Розподіліть вагу рівномірно на обидві ноги, щоб ви могли відштовхнутися правою ногою.
  7. 7 Праву руку зігніть перед собою, долонею до тіла, лікоть трохи відведена в сторону. Пальці знаходяться на рівні трохи вище живота. Плече відведено назад.
  8. 8 Витягніть ліву руку в сторону, долонею вперед, трохи нижче рівня плеча. Чи не відводите лікоть назад.
  9. 9 Зігніть коліна.
  10. 10 Різко відштовхніться правою ногою в позицію retire на releve. Одночасно перемістіть ліву руку в першу позицію і зробіть обертання вправо.
  11. 11 Під час повороту дивіться в одну точку на стіні на рівні очей. Поки ви повертаєтеся, постарайтеся весь час тримати її в полі зору. З кожним поворотом вам доведеться повертати голову, щоб знову відшукати цю точку. Це називається споттінг (від англ. 'Spot' - пляма, крапка).
  12. 12 Після закінчення тренування поверніться в п'яту позицію.
  13. 13 Завжди посміхайтеся. Не здавайтеся, коли у вас щось не виходить. Просто тренуйтеся знову і знову; спочатку вас може привести в зневіру думка про те, що нічого не виходить, але все танцюристи відпрацьовують піруети, падають і спотикаються, навіть під час вистав.

Поради

  • Переконайтеся, що при повороті ваші стегна знаходяться на рівні плечей, хребет не повинен бути скривлений. Це забезпечить вам гарний баланс.
  • Під час повороту тримайте опорну ногу витончено і прямо.
  • Не здавайтесь! Дуже важливо бути впевненим в поворотах на заняттях.
  • Перш ніж спробувати кілька поворотів, намагайтеся зберігати рівновагу в кінці кожного повороту.
  • Використовуйте ваша уява! Уявіть, що хтось смикає вас за мотузочку на маківці голови.
  • Тримайте опорна коліно прямо і натягнуто. Це допоможе підтримувати себе.
  • Різке збільшення зростання може трохи порушити ваше рівновагу. Якщо ви підростали, і ваші танцювальні здібності вже не ті, що раніше, не впадайте у відчай - з часом вони повернуться до вас разом з рівновагою.
  • Зосередьтеся нема на повороті, а на тому, як піднятися якомога вище. Поворот вийде тоді, коли ви навчитеся «підніматися вгору».
  • Важливо втягувати живіт, щоб ви виглядали красиво.
  • Тримайте корпус натягнутим, щоб тримати рівновагу.

попередження

  • При спробі зробити пірует ви можете заподіяти біль вашим домашнім тваринам або дружину, можете зіпсувати б'ються, електроінструменти, автомобілі, гострі предмети. Ви також можете поранити свою гордість. Так що будьте готові привести все в порядок.

Що вам знадобиться

  • Підходящий одяг: та, в якій вам комфортно і легко рухатися, будь то трико або ваша піжама. Швидше за все, плаття надягати не варто, та й джинси теж.
  • Велика відкрита площа: ви будете краще себе почувати і, в кінцевому рахунку, зробите відмінний пірует, якщо вам не доведеться турбуватися про те, що ви можете в щось врізатися.